Stryktipset » Lördag 8 Juni » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Superettan 7 juni 2019

På lördag kan vi se fram en Stryktipskupong fylld med matcher från EM-kvalet, omgång 1 av Dam-VM samt matcher från Sverige. I denna text ger Limpar, Friberg da Cruz, Folkesson och Söderman sina spikar samt skrällar till Stryktipset 8:e juni!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v23

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

I helgen har Svenska Spel främst matcher på Stryktipset från EM-kvalet samt Dam-VM, vi bjuds även på seriematcher i Sverige. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan.

Veckan spik v23

Bobbie Friberg da Cruz: Tyskland 82%

Kupongens största favorit hittar vi i "Match 4" där Vitryssland ställs mot stornationen Tyskland. Vitryssarna har öppnat EM-kvalet på sämsta tänkbara sätt då man inlett med två raka förluster och på lördag tror Bobbie att det återigen blir ett nederlag. Tyskland kommer från en tuff period med fiasko i VM 2018 samt ett svagt Nations League men i EM-kvalet har det börjat bra. Tyskland stod för en stark insats mot Holland i den första omgången och vann med 3-2 bortaplan. Bobbie tror att tyskarna fortsätter på den inslagna vägen och vinner komfortabelt i sin andra EM-kvalmatch.  

Limpan: Tyskland 82%

Limpan väljer även han att spika Tyskland och tror att vi får se en överkörning på lördag kväll i Vitryssland. Det här blir en ensidig affär som slutar med 3/4-0 till bortalaget. Tyskland saknar förvisso sin tränare Jörgen Löw som råkat ut för en olycka men det ska inte påverka utfallet av denna match enligt Limpan. 

Mattias: Skottland 76%

Skottland får besök av Cypern i Omgång 3 av Grupp I och här räknar Mattias att hemmalaget gör jobbet. Bägge lagen har öppnat EM-kvalet med en seger och en förlust men tittar man på kvalitén mellan lagen så ska det skilja en hel del. Mattias väljer också att belysa hemmaplansfördelen som en avgörande faktor i denna match. Dom flesta vet att Skottland är ett land med stark läktarkultur och att landslaget kommer få ett starkt stöd på lördag. Cypern har dessutom en värdelös bortaform med 12 förluster på sina 14 senaste bortamatcher. Det här kan bara sluta på ett sätt enligt Mattias. Skottland vinner!

Johan: Frankrike 62%

Bobbie, Limpan och Mattias flaggar samtliga för att Turkiet är en tuff motståndare för dom regerande världsmästarna Frankrike men det berör inte Johan. Johan tror istället att vi får se "Les Blues" göra jobbet borta i Turkiet och ta sin tredje trepoängare i detta VM-kval.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att ha med ett par skrällar på Stryktipset. Bettingstugans experter delar med sig av sina tips till skrällar inför lördagens matcher.

Veckan skrall v23

Bobbie Friberg da Cruz: Landskrona BOIS 20%

I Division 1 Södra är det toppmöte på Skarsjövallen (gamla Starke Arvid Arena) då Ljungskile tar emot Landskrona BOIS. Bobbie tror på en jämn match och är inte alls överens med svenska folket här. Landskrona BOIS må vara i en formsvacka men det skiljer endast en pinne mellan dessa två lag och därför menar Bobbie att Landskrona inte ska vara så lågt streckade som man för tillfället är (20%). Helt klart värde på 2:an i "Match 10".

LimpanIK Frej 29%

Spelvärde finns det enligt Limpan även i "Match 9" då nykomlingarna Västerås möter IK Frej. Bortalaget IK Frej har höjt sig ordentligt på sistone och kommer till Västerås med vind i seglet då man har åtta poäng på sina fem senaste matcher. Västerås har inte gått lika bra dom senaste matcherna och faktiskt inte vunnit på dom sex senaste omgångarna. 

MattiasSollentuna 21%

Två formstarka lag drabbas samman i Division 1 Norra då Gefle tar emot Sollentuna på lördag eftermiddag. Gefle, som ramlade ur Superettan, förra säsongen inledde knackigt men har på sistone börjat få spelet att klaffa. Det har varit samma visa för Sollentuna som dom senaste veckorna fått ordentlig utdelning med sitt offensiva spel. Man har två raka storvinster (6-0 mot Sylvia och tidigare 6-2 mot Newroz i svenska cupen), vilket gjort att laget fått en ordentlig boost i självförtroende. Att Sollentuna därför står i låga 21% får Mattias att reagera och han har därför valt att välja bortalaget som sin skräll!

Johan: Oavgjort mellan Ljungskile - Landskrona 26%

Johan väljer ett X i Ljungskile - Landskrona som sin skräll denna vecka. Som vi tidigare nämnde så skiljer det endast en poäng mellan lagen och med tanke på att Ljungskile är aningen överstreckat så kan vi förstå hur Johan resonerar. Vikten av denna match är dessutom stor då det är två lag som vill haka på i jakten om en Superettan-plats och även fast ett kryss i denna match inte tillfredställer något av lagen så tror Johan att detta är ett mycket möjligt utfall. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Freebet på åttondelsfinalerna i VM - inget omsättningskrav!

Dam-VM 2019 24 juni 2019

Sverige möter Kanada ikväll i åttondelsfinalen. Då bjuder Hajper på 10:- i ett gratisspel helt utan insättning eller omsättning på summan. Sverige till fina 3.20 x pengarna ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Fotboll 20 juni 2019

Stryktipskupongen innehåller denna helg matcher från Superettan, Division 1, Copa America och Afrikanska Mästerskapen. Bettingstugan bjuder som vanligt på spikar och skrällar till ... Läs mer

Spela riskfritt på Sverige - USA!

Dam-VM 2019 20 juni 2019

Ikväll ska det avgöras vilket lag som vinner Grupp F i Dam-VM då Sverige spelar mot USA. Betfair Exchange erbjuder ett grymt erbjudande till denna match, skapa konto och spela för ... Läs mer

Vinnare Allsvenskan - Inför omstarten!

Allsvenskan 19 juni 2019

Vårsäsongen är avklarad och serien börjar utkristallisera sig. Malmö har kopplat ett grepp om segern men det är flera lag som ligger bra med i jakten på Lennart Johanssons pokal. ... Läs mer

Inför Afrikanska Mästerskapen 2019

Mästerskapen i fotboll duggar för tillfället tätt och i skrivande stund är det både ett pågående Dam-VM i Frankrike och ett Copa America i Brasilien. Inom kort sparkas även det ... Läs mer