• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Stryktipset den här veckan blir rafflande. Vi har en rad spännande matcher i Nations League med flera möjligheter till skrällar. Återstår att se om våra experter Jonas Weimer och Anders Limpar återigen kan pricka in dessa samt spikarna till helgens kupong!

⚽️ Stryktipset lördag 11 Juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Nations League, Divison 1 och från Spanien. Dessutom adderar Svenska spel 7 miljoner i jackpot till dagens kupong!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 11 Juni

Limpar - Tyskland  (56%)

Ungern är märkligt nog före Tyskland i Nations League grupp 3 när lagen möts på lördag. Limpan tror på positionsbyte när matchen är klar!

    Limpar om Ungern - Tyskland
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Tyskland fick ett sent kvitteringsmål emot sig och lär komma till den här matchen med stor revanschlusta. Dessutom måste man vinna för att koppla grepp om gruppen. Ungern slog England och lär streckas lite högre pga den skrällen. Men det är klasskillnad mellan lagen, framförallt när bredden nu blir extra tydlig med det täta matchandet. Tyskland är min solklara spik på kuongen!

    Weimer - Belgien (50%)

    I Grupp 4 tar VM-klara Wales emot Belgien på ett kokande Principality Stadium. Weimer tror inte hemmastödet räcker för att brotta ner motståndarna Belgien.

    Weimer om Wales - Belgien
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Nog för att Wales kommer sälja sig dyrt så kan jag inte stå emot Belgien till fina 50%. Här finns en mängd klass i laget och man satsar hårt på Nations League. För Wales var det stora målet att nå VM och det har man gjort, nu tar lyckan slut. Belgien kan också ta med fina 6-1 mot Polen där man hade dödat matchen i min 70. Flera spelar fick speltid och målen lär ha gett självförtroende till fortsättningen här i Grupp 4. En grupp där Wales redan är körda medan Belgien vill ifatt Nederländerna.

    Belgien fans

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 11 Juni

    Limpar - Italien (22%)

    Ett pressat England tar emot världsmästarna Italien på Molineux Stadium i England. Limpan tror att England kan få det svårt.

    Limpar om England - Italien
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Känslan är att det blir en del skrällar i Nations League när lagen spelar så pass tätt och när lagen åker på skador och avstängningar. Därför är det även här jag försöker hitta lite skrällar på kupongen. Exempelvis i matchen England - Italien där jag inte tycker England kommit rätt till landslagssamlingen. Spelet har inte stämt och man är pressade. Nu fick man visserligen 1-1 mot Tyskland senast men det var knappast välförtjänt. Italien ser mycket mer stabila ut och kan luta sig mot bättre resultat på slutet. Jag tror rutinen talar för Italien i den här matchen och 22% på en världsmästare tar jag alla dagar i veckan.

    Weimer -  Tvååker (18%)

    På Falcon Alkoholfri Arena tar Falkenberg emot Tvååker i en match i mittens rike. Lagen ligger på samma poäng och Weimer hoppas på en skräll.

    Weimer om Falkenbergs FF - Tvååker
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Visst, Falkenberg går ganska bra just nu med poäng mot GAIS och vinster mot bottenlagen Qviding och Åtvidaberg. Men så mycket skiljer inte de här lagen åt. Tvååker har även tvålat dit några lag på bortaplan denna säsong och stod även bra upp mot serieledarna GAIS som vann efter ett sent mål. Spännande också för Tvååkers Rasmus Andersson som kanske är planens bästa spelare och nu får möta sitt forna lag Falkenberg som han spelade för i Allsvenskan 2015.

    Det här kan bli en svettig match för Falkenberg och tränare Christoffer Andersson som länge låg nere i botten. Viktiga anfallaren Eliasson-Hofsö får Tvååker se upp med. Men 18% går inte att blunda för i den här matchen som kommer bli jämn.

    England Italien

    Limpan tror Italien kan skörda nya framgångar