• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, Norge och Finland som står för fotbollen - häng med på bästa dragen!

⚽️ Stryktipset lördag 18 Juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Division 1, norska och finska ligan.

Panelen har fått semester och kommer tyvärr inte med någon analys denna vecka. Men kom ihåg att preumerera på vår kanal så får ni idéer till spel så fort vi är tillbaka.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 18 Juni

Limpar - Sandviken (53%)

Tabellettan Sandviken åker till bortamatch mot bottenlaget Forward. Här tror Limpan att det blir spel mot ett mål

  Limpar om Forward - Sandviken
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Sandviken går just nu väldigt bra i Division 1 Norra. Man vinner både hemma och borta och man har verkligen fått till en slagkraftig trupp i år. I Forward har tränare Rickard Nilsson det rejält mycket kämpigare. Man har bara skrapat ihop 10 poäng på 12 matcher och ligger näst sist. Här behövs nog en längre vila och slicka såren. Jag tycker Sandviken är ett betydligt bättre lag och så länge % i kryper upp mot 70% så tycker jag detta är en fin spik!

  Weimer - HJK (65%)

  Finska Veikkausliiga finns med på kupongen denna vecka och Weimer hittar sin spik i denna liga och på Helsinki Football Stadium.

  Weimer om HJK - Oulu
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Roligt att vi får finsk fotboll på kupongen. Finska ligan är en av mina favoriter för att det blir mycket mål och ofta rätt offensiv fotboll överlag. HJK har länge varit ett av de bästa lagen och i år är inget undantag. Här finns både brassar, japaner, holländare och serber bland annat. Serben är AIK bekanta Bojan Radulovic som gjort 3 mål i år. Hur som helst är HJK ett riktigt bra lag som kommer kvala till Champions League senare i sommar och som storsatsat. Nu kommer Oulu på besök och tittar man bara på tabellen så garderar man denna. Det kommer vi dock inte göra om jag får bestämma, HJK är det klart bättre laget och bör kunna bryta ner Oulu hemma.

  Finland fans ligan

  Finska ligan är med på kupongen

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 18 Juni

  Limpar - IF Karlstad (33%)

  I Division 1 norra möter FC Stockholm - IF Karlstad och det är en match som kan vara bra att hitta sin skräll i - i alla fall om man ska tro Limpan.

  Limpar om FC Stockholm - Karlstad
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Nu är visserligen FC Stockholm vår sponsrsklubb men man har haft lite problem på slutet. En del skador har gjort att man fått rotera och nu har man fyra matcher utan vinst. Dessutom möter man ett Karlstad som är starka. De ligger högre i tabellen och jag ser det här lite som en 50/50 match. Att vi då får 33% på tvåan känns ändå bra. Jag kör X2 på mitt system men på mitt stora kanske 1an får smyga med också. Karlstad är i alla fall given att ha med i mina ögon.

  Weimer -  Gefle (26%)

  Fyran Vasalund tar emot tvåan Gefle. Weimer tror på en jämn match.

  Weimer om Vasalunds - Gefle
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det här är en match jag tycker man ska passa sig lite för. Vasalund är visserligen inne i en fin form och Gefle har haft en dyster kurva. Men i grunden ser jag Gefle som ett riktigt bra lag i Divison 1 Norra. Man har en hel del spets i laget och potential Nils Englund som fortsätter göra mycket mål. 7 st i år. Vasalund är starka. Man har exempelvis en AIK spelare i inlånade Kabuye som jag tycker AIK kanske kunde testat lite mer. 22 åriga Elias Durmaz har också sett riktigt bra ut. En helgardering känns på något sätt given i denna match, i alla fall när sträckningen ser ut som den gör och när nu Gefle studsade tillbaka lite senast.