• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer.

⚽️ Stryktipset söndag 26 Juni

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Sverige och Norge.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 26 Juni

Limpar - Djurgården (62%)

Djurgården reser upp till Sundsvall för bortamatch på NP3 Arena. Limpan tror man reser hem på gott humör med tre nya poäng.

    Limpar om Gif Sundsvall - Djurgården
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    GIF Sundsvall har verkligen inte varit någon höjdare i årets allsvenska och nu får man besök av ett lag som kan bemästra konstgräset även i Sundsvall. Djurgården tror jag kommer taggade till tusen och har inte råd med poängtapp. Jag skulle bli oerhört förvånad om man inte vann med ett par bollar här och i så fall kan ta upp jakten på topplagen. Just nu fin % dessutom men det är klart det kommer gå upp ju närmare avsparken vi kommer.

    Weimer - Bodö/Glimt (65%)

    Bodö / glömt tar emot Ålesund hemma på Asmyra Stadion. Hemmastarka Bodö är omgångens spik enligt Weimer.

    Weimer om Bodö/Glimt - Ålesund
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Två jämna lag i tabellen men det råder stor skillnad i slagkraft mellan dessa. Bodö som startade säsongen knackigt har på allvar kommit igång och nu måste segrarna börja komma. Det är framförallt framåt man haft problem i år men kanske börjar det ljusna efter två raka segrar i ligan och cupen där Pellegrino sett bra ut igen. Ålesund tappade 2-0 till 2-2 sent mot Vålarengen senast och det lär ha satt sig lite på stämningen. Jag tror man får det tufft här och sparar tecken på Bodö som just nu är understreckade dessutom.

    Djurgarden 2021

    Djurgården är favoriter i Norrland

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 26 Juni

    Limpar -  Sarpsborg (33%)

    Limpan hittar sin skräll på bortalaget Sarpsborg när de ska ta sig an Ham Kam.

    Limpar om Ham Kam - Sarpsborg
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Hemmamatch för Ham Kam som blir streckade aldeles för högt i mina ögon. Jag ser Sarpsborg som det bättre laget och man brukar kunna slå till med bra resultat här. Man har faktiskt 9 poäng på senaste fyra mötena mot Ham Kam. Dessutom har man Guillermo Molins i form, fem mål på 10 matcher i Sarpsborg vilket är kul att se. Jag börjar från höger i denna vidöppna match.

    Weimer - Degerfors X  (18%)

    Weimer hittar sin skräll på Stora Valla i Degerfors där AIK kommer på besök.

    Weimer om Degerfors - AIK
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag tror det är rätt läge att möta AIK nu. Degerfors har fått några veckor att justera det som inte funkat under våren. AIK har sett lite trubbiga ut i träningsmatcherna. Bahoui har inte kunnat träna och lär saknas här samtidigt som Guidetti inte är spelklar. Bilal Hussein ryktas lämna och det kan nog bli en obehaglig match för AIK som förlorade mot Degerfors i guldstriden förra året. Jag vill absolut ha med X kanske även ettan.

    AIK jordan Larsson

    Jordan Larssons sista match i den svart-gula tröjan?