• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

Division 1 27 juni 2019

Vi har en helsvensk kupong på Stryktipset denna helg med matcher från Allsvenskan och Division 1. Kupongen är aningen klurig denna omgång så att ta del av Bettingstugans experter tips, är nog ingen dum idé. I denna text bjuder dom på sina spikar och skrällar till Stryktipset den 29 juni!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v26

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag. Nedan kan ni läsa Bettingstugans spikar inför helgens omgång.

Veckan spik v26

Bobbie Friberg da Cruz: Sundsvall 61%

Fjolårets succélag GIF Sundsvall har haft en tung inledning på säsongen och ligger inför omstarten av Allsvenskan på plats 13, endast fyra poäng från jumbon AFC Eskilstuna. Under sommaruppehållet har det även blivit klart att Giffarna tappar sin lagkapten och skyttekung Linus Hallenius, ett stort tapp som kan innebära en hel del för Sundsvalls höstsäsong. Poängen i helgens match kan därför bli viktiga när man summerar säsongen. Det gäller att vinna mot rätt typ av motstånd och när man nu ställs mot seriens sämsta lag som hittills inte inkasserat en enda poäng på bortaplan så räknar Bobbie med en klar hemmaseger. I tillfället står Sundsvall i 61%, räkna dock med att denna siffra lär öka. 

Sundsvall

Bobbie tror Sundsvall löser en vinst i helgen!

Limpan & Johan: FC Trollhättan 67%

FC Trollhättan går för tillfället som tåget. Klubben leder Division 1 Södra och kliver in till helgens match med fem raka vinster, självförtroendet i laget bör alltså vara ruskigt bra. Lördagens motståndare Lunds BK har det desto kämpigare med endast tre poäng på tolv matcher och inte en vinst sedan den andra omgången. Limpan menar att det här är omgångens mest självklara spik och att Trollhättan enkelt besegrar Lunds BK. Faktum är att alla fyra experter har valt att spika Trollhättan i helgen.

Mattias: Åtvidaberg 63%

Åtvidaberg har ett par tunga säsonger i ryggen och när man endast hade tagit åtta poäng på dom inledande nio omgångarna denna säsong så vår det nog många som trodde att Åtvidaberg återigen skulle ha en dystert år. På senare tid har det däremot gått desto bättre för klubben och inför förra omgången hade laget faktiskt fyra raka vinster. Segersviten bröts dock då tabelltvåan Skövde AIK enkelt besegrade Åtvidaberg med 4-0. Mattias tror nu att Åtvidaberg kan studsa tillbaka och vinna lördagens match mot Kristianstad. Bortalaget och bottenlaget Kristianstad har likt Åtvidaberg haft en rätt positiv period bakom sig men tror inte att dom får med sig några poäng till bussresan hem. Ettan spikas till 63%.

👊 KUPONGENS SKRÄLLAR

På Stryktipset hos Svenska Spel finns det denna helg flera lag som står streckade till en låg procent. Våra experter har valt ut varsin match som dom anser att det finns skrällchans i. 

Veckan skrall v26

Bobbie Friberg da Cruz: Tvååker 28%

Eskilsminne klev in till säsongen med stora förhoppningar. Laget har dock inte kunnat leva upp till dessa förväntningar utan har istället stått för en usel inledning vilket gör att dom inför omgång 15 ligger näst sist. På lördag spelar man hemmamatch mot Tvååker och då tror Bobbie på nytt nederlag. Bobbie spelar X2 och trycker lite extra på värdet för en bortaseger. Tvååker kommer senast från en förlust mot tabellettan FC Trollhättan men dessförinnan hade man fem raka matcher utan förlust, tre av dessa matcher vann man. 

Limpan: FC Linköping 32%

I Division 1 Norra är det toppmöte mellan FC Linköping och Akropolis. Hemmalaget FC Linköping är i behov av en seger för att minska avståndet till Akropolis och kommer vara riktigt taggade för att vara det första laget som besegrar Akropolis denna säsong. Bortalaget Akropolis åker till Linköping med sju raka vinster i ryggen och ett klart favoritskap på Stryktipskupongen. Inför spelstopp lär procenten öka ytterligare på Akropolis och Limpan menar att värdet då faller på Linköping. Limpan väljer därför att spela 1X och sätta 1:an som sin skräll denna helg. 

Skarmavbild 2019 06 27 kl 14 19 40

Tabelltoppen i Division 1 Norra inför omgång 15

Mattias: Oskarshamn 28%

På lördag är det dags för Oskarshamn att ta sin första bortaseger. Det menar i alla fall Mattias. Oskarshamn gästar Torns IF, ett lag som stått för en riktigt fin säsongsinledning med 22 inspelade poäng på 14 omgångar. Oskarshamn ligger på en niondeplats, fem poäng efter Torns IF. Detta är klubben inte alls nöjda med då man inför säsongen hoppades på att kunna utmana i toppen, likt förra säsongen. I den förra omgången vann man mot Lindome med 4-0 och tidigare i veckan (tisdag) så tog man sig vidare i Svenska Cupen efter en betryggande 3-0-vinst mot Eneby.

Johan: AFC Eskilstuna 18%

Johan väljer att gå emot Bobbie i denna match och anser att det finns gott om värde på AFC Eskilstuna. Sundsvall har efter sin svaga säsongsinledning en enorm press på sig och det kan, enligt Johan, mycket väl påverka utfallet på lördag. AFC Eskilstuna-seger står för tillfället i 18%, vilket är lågt med tanke på att det endast skiljer fyra poäng mellan lagen.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100