Stryktipset Lördag 27 juni » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.26)

Fotboll 25 juni 2020

För andra helgen i rad erbjuder Svenska Spel Stryktipset som består av elva matcher från den engelska fotbollen och två matcher i Allsvenskan. I vanlig ordning har Bettingstugans experter plockat ut varsin spik och skräll till lördagens omgång.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut både engelska och svenska matcher till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Leeds (55%)

Leeds åkte på en oväntad förslut senast i bortamötet mot Cardiff. Men det ska påpekas att Leeds dominerade matchbilden och hade hela 17 målchanser, trots det lämnade man matchen mållösa. 

Snabb revansch på lördag?

Nu har laget fått sig en ordentlig utskällning och Ander Limpar väljer att spika Leeds som på lördag ställs mot tabelltrean Fulham.

"Jag sticker ut hakan och spikar Leeds", sa Anders Limpar i "Uppsnack Stryktipset". 

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

Folkesson - Nottingham (62%)

Nottingham som spelar om uppflyttning till Premier League tar emot Huddersfield som haft en betydligt tuffare säsong och slåss i botten om en överlevnad i Championship. 

Mattias Folkesson tror starkt på Nottingham denna vecka och har valt att spika hemmaseger på match elva. I "Uppsnack Stryktipset" lyfter han bland annat fram poängskillnaden (19 poäng) som skiljer lagen.

Nottingham Stryktipset Jackpot Huddersfield

💣 Kupongens skräll

Limpar - Leicester vs Chelsea = X (29%)

När det kommer till veckans skräll på Stryktipset så har Anders Limpar vänt blickarna till mötet mellan Leicester och Chelsea som spelar kvartsfinal i FA CUP på söndagen. Ett Leicester som är tillbaka i tävlingssäsongen med två raka kryss och ett Chelsea som vunnit två matcher med uddamålet sedan Premier League drog igång igen.

Här har Limpar valt krysset.

Ingen lätt match

Att åka till Leicester och bara vinna är ingen lätt uppgift. Samtidigt ska vi ha i åtanke att Jamie Vardy i sitt lag som leder skytteligan i Premier League just nu.

Jamie Vardy Leicester Norwich Stryktipset

Folkesson - Malmö FF (34%)

Omgångens hetaste match i Allsvenskan spelas på söndag när AIK tar emot Malmö FF på Friends Arena. Två lag som inte alls övertygat såhär inledningsvis av Allsvenskan. 

AIK började med en stabil seger i premiären borta mot ÖSK, innan man fick sig en käftsmäll i matchen mot Norrköping (1-4). Men snabbt tillbaka igen när man besegrade Hammarby i Stockholmsderbyt.

För Malmö FF:s del fick man en bra start när nykomlingen Mjällby besegrades. Men har sedan kryssat i två raka matcher. Först 1-1 borta mot Häcken och sedan 2-2 hemma mot Varberg där Ander Christiansen dessutom fick se det röda korten.

Spelar på guldfavoriten

Men Mattias Folkesson väljer att spela Malmö FF som omgångens skräll. Man är trots allt fortfarande guldfavoriter och besitter samtidigt en bred trupp, även fast Christiansen blir ett avbräck till denna match.

AI Ks Henok Goitom och Malmo F Fs Soren Rieks

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Se veckans Uppsnack stryktipset

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Milan mot Juventus - riskfritt spel från Betfairs prisbelönta spelbörs

Serie A 7 juli 2020

TISDAG: Stor match ikväll mellan Milan och Juventus. Zlatan ska försöka förstöra för Juve i kampen om ligatiteln. Ta del av riskfritt spel från Spelbörsen till matchen. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

Allsvenskan 3 juli 2020

Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

2 juli 2020

Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer