Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Allsvenskan 9 juli 2021

Stryktipset vecka 27 innehåller en hel del norska matcher på kupongen. Men även svenska så som matchen mellan AIK och Varberg på Friends. Denna helg får vi även jackpot med ca 6 miljoner vilket betyder att vi kan räkna med en lite finare omsättning denna lördag. Våra experter Limpar och Weimer ger sina bästa spikar och skrällar till veckans kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 10 juli

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Allsvenskan, division ett och norska Eliteserien.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Utsikten (49%)

I division ett södra tar Österlen emot Utsikten hemma på Skillinge Idrottsplats. Österlen som började knackigt men nu börjar komma igång får nobben av Limpar.

Limpar om Österlen - Utsikten
Anders Limpar

Anders Limpar

Det här är en sån match där jag tror många kommer gå efter formläget och inte våga spika det bättre laget, alltså Utsikten. Utsikten är i mina ögon klasser bättre än Österlen och även om det är bortaplan här ska man ha en riktigt bra chans att åka hem med tre poäng. Utsikten gjorde en riktigt bra match och slog topplaget Trollhättan senast och är uppe på tre raka. Målet på förhand var att knipa en av de två platserna och med den här truppen ska man ha en bra chans. 49% just nu är riktigt bra spik.

Weimer - Rosenborg (57%)

Rosenborg forsätter ha problem i norska Eliteserien och är nu uppe på fem raka matcher utan vinst. Weimer tror man vänder på det när Kristiansund kommer på besök.

Weimer om Rosenborg - Kristansund
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Rosenborg ligger på en sjätteplats och tittar man bara på tabellen så ska det väl bli X eller möjligtvis X2 här. Men, något man måste komma ihåg är att Rosenborg hemma på Lerkendal i Trondheim är otroligt bra. Normalt sett vinner man fyra av fem hemma och även om man nu har två matcher utan vinst på rad hemma så har man varit det bättre laget i båda. Man hade exempelvis 14-8 i skott på Sarpsborg och 15-10 mot Haugesund. Har en hel del svenskar i laget så som Vecchia, Molins, Augustinsson, Wiedesheim-Paul och Adam Andersson. Dessutom kanske den bästa i Islamovic som har en historik i Sverige. Man har haft en del problem dock med målskyttet men det är inga tvivel om att det kan lossna här mot Kristiansund som aldrig vunnit på Lerkendal. En pressad Hareide löser 3 poäng.

BB191127 ZG013

Rosenborg är bra på Lerkendal

🔨 Kupongens skräll

Limpar -  Varberg (12%)

I Allsvenskan ska AIK vända på sin dystra form hemma på Friends. Ca 15000 åskådare väntas komma och det kan bli bra tryck för första gången sedan 2019. Limpar litar dock inte helt på hemmalaget.

Limpar om AIK - Varberg
Anders Limpar

Anders Limpar

AIK har visserligen hemmaplan, publiktrycket samt att Larsson och Lustig kommer tillbaka. Men Allsvenskan är en jämn serie och 12% är alldeles för lågt på Varberg som gjorde en bra match mot Kalmar senast. Man kliver in med en mentalitet som är att de inte har något att förlora i den här matchen. Ett fysiskt lag som inte kommer backa undan. AIK har en del att bevisa. Egentligen hela offensiven med Ylätupa, Bahoui, Goitom, Ring, Strannegård och Radulovic har en hel del att bevisa. Ingen är i någon vidare form och Stefanelli kan inte göra allt själv. Jag litar inte på AIK till 71% utan väljer att hela den här matchen.

Weimer - Tromsö (27%)

Brann tar emot Tromsö och det är ett Brann som är rejält pressade att vinna. Man ligger sist och fortsätter ha rejält svårt att plocka trepoängare. Nu möter man nykomlingen Tromsö och då går man in som klara favoriter igen. Håller man för trycket? Kanske, tror Weimer.

Weimer om Brann - Tromsö
Jonas Weimer

Jonas Weimer

En klurig match där Brann egentligen är det bättre laget. Men självförtroende är rejält i botten. Mot Lilleström såg man ut att gå mot seger men fick återigen se en boll trilla in sista minuterna. Den matchen gjorde att man såg virriga ut igen mot Kristiansund och torskade med 3-2, Defensiven är ett problem i Brann som släppt in hela 25 mål fasta 12 matcherna. Även om Tromsö är en nykomling har de gjort det okej. Man har även visat att man kan vinna en del svårare bortamatcher som exempelvis 1-0 mot Viking och 3-0 mot Stabaek. En ganska bra match att köra 1-2 på för det är två lag i desperat behov av tre poäng.

BB210704 MI071

Stefanelli saknar en vass anfallspartner

🏡 Andelsspel på Stryktipset 10 juli

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Miljonvinster Europatipset Stryktipset 2

Två av våra vinster senaste halvåret

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 19 augusti 2022

Det är dags för Spikar och skrällar att göra comeback igen på hemsidan. Denna vecka levereras de av Weimer och Limpar som hittat en hel del godbitar. För er som hängde med i ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik! (v33)

Division 2 17 augusti 2022

Ny vecka och nya tankar kring helgs spel i divison 2 norrland. Friska Viljor går för en ny vinst och Erik för nya pengar in! Spana in Friska Viljors andelsspel och förstås Hajpers ... Läs mer

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 11 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer