Stryktipset Lördag 18 januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 17 januari 2020

13 miljoner i jackpot på veckans stryktips och med tanke på hur raden ser ut så finns det stor möjlighet till fin utdelning! Men för att få ta del av den så krävs det en bra spik och en bra skräll. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Man City (86%)

Limpan går för 13 rätt och det med ett storlag som spik. City jagar kanske inte längre Liverpool men andraplatsen och Champions League-platser är förstås minimum om säsongen inte ska vara totalt fiasko. Här tar man emot Crystal Palace som inte vunnit sedan annandagen. Limpan tror den sviten fortsätter och han tror att de gör ett försök att nå Liverpool.

Ett stukat Palace

Limpan pekar även på alla skador som Crystal Palace dras med. Benteke, Sakho, Ward, Schlupp, Dann, Townsend, Meyer, Aanholt missar alla matchen. Dessutom är Milivojevic avstängd. Ett stukat Palace som alltså ska rå på giganterna City. Limpan tvekar inte en sekund om att detta är den självklara spiken på veckans kupong.

Se Townsends mål mot City 2018 som kan ha varit det finaste det året. Townsend som missar matchen på lördag:

Folkesson - Brentford (57%)

Folkesson går inte på de högre % när veckans spik ska hittas. Istället blir det Championship och Brentford som synas. Mattias pekar på formen hos de båda lagen. Brentford har 12 poäng på de fem senaste, under samma tid har Huddersfield tagit tre poäng. Tre raka förluster för Huddersfield mot Brentford som har tre raka vinster. Det ser onekligen ut som att Mattias återigen får jubla.

Watkins i form

En spelare som Huddersfield kommer få se upp med är Ollie Watkins som gjort 5 mål senaste 4 matcherna. Han är nu uppe i 18 mål denna säsong vilket betyder att han är i delad skytteligaledning. Brentfords tränare Thomas Frank får hålla hårt i sin guldklimp.

Thomas Frank Brentford Huddersfield Championship

En harmonisk Thomas Frank har ett lag i bra form

💣 Kupongens skräll

Limpar - Wolves (26%) 

Limpan hittar sin skräll i match fem och matchen mellan Southampton och Wolverhampton. Wolves står i låga 26% och där finns värdet tycker Limpan som håller bortalaget som det bättre laget. Det ska dock höjas ett varningens finger för Southampton som hittat en riktigt fin form.

Wolves kan slå vilket lag som helst

Nån gång ska dock den formen brytas och Wolves är ett sånt lag som kan slå alla lag när de har en bra dag. Nu åkte man ut FA-cupen i veckan och fullt fokus på ligaspelet. Men det är i grunden ett väldigt bra lag och om det vore absolut ingen skräll med en vinst här.

Raul Jimenez Wolverhampton Southampton Premier League

Folkesson - Bournemouth (25%)

Bournemouth blir Mattias skräll denna vecka när de ska ta sig an Norwich på bortaplan. Det är ett hemmalag i kris. Sist i tabellen, inte en seger sedan november och nu saknas även Pukki till dagens match.

Två lag i behov av tre poäng

Bournemouth är även de ett lag med sladdande form och ett ras i tabellen. Det här är en match där inget lag kommer tjäna på krysset, båda behöver tre poäng vilket bäddar för en rolig match. Mattias tror att det är en match som kan sluta hur som helst. I en öppen match är 25% bra!

Kolla misstaget från Mark Travis när Bournemouth förlorade med 0-3 mot Watford senast:

💰 Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Andelsspel ny bettingstugan

Se veckans avsnitt av Uppsnack stryktipset med Folkesson och Limpar:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Europatipset – en samling av de hetaste matcherna för dagen!

Fotboll 21 februari 2020

Europatipset lanserades av dåvarande Tipstjänst 1993, nu Svenska Spel Sport & Casino. Från början hette spelet Italienska Stryktipset då kupongen endast behandlade italienska ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 21 februari 2020

Ingen jackpot denna vecka på Stryktipset, men en fin rad har vi att analysera. Och vad passar inte bättre än att låta Limpan och Folkesson guida oss rätt här! Två spikar och två ... Läs mer

Ladda ner nya LeoVegas-appen och spana in LeoAlerts!

20 februari 2020

LeoVegas kommer med en ny uppfräschad app som ger dig möjlighet att slå på och av aviseringar på den marknad du spelat på. Enkelt, smidigt och väldigt roligt! Läs mer

EM 2020 - Camp Sweden

EM 2020 19 februari 2020

Ingen har väl ingått att Sverige kvalificerade sig för Fotbolls-EM 2020 i sommar! Ett mästerskap med Svenskt deltagande höjer förstås spänningen ännu mer. Ska ni ta er till nån av ... Läs mer

Torsdagens fräckis från Limpar

Europa League 19 februari 2020

Knappt hinner vi koka morgonkaffet här i Sverige innan Limpar kommer med en fräckis! Denna gång är det torsdag, Europa League och den viktiga matchen för Malmö FF i ... Läs mer