Stryktipset Lördag 22 Januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset lördag 22 Januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från Premier League och Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Fulham (54%)

Fulham ångar på och åker denna gång till Stoke för match mot ligaåttan. Limpan tror på ny vinst.

  Limpar om Stoke - Fulham på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Fulham är otroligt bra just nu och kommer till den här matchen med sånt självförtroende. Jag kommer ihåg själv hur det var när man är inne i den zonen. Då smäller det på träningarna med fullt fokus men sen går alla spelare med ett otroligt självförtroende och bra stämning till matcherna. Jag litar på att segertåget fortsätter och att vi får se nya mål från Mitrovic.

  Weimer - West Brom (73%)

  West Brom är inne i en tyngre trend efter förlusten mot QPR senast. Nu vänder man hem och ställs mot bottenlaget Petersborugh.

  Weimer om West Brom - Petersborough på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det är en lite tråkig spik jag går på här kanske men jag har oerhört svårt att se att det ska sluta på något annat sätt än att West Brom vinner den här matchen. Hemma har West Brom ännu inte förlorat och man har 7 vinster. Petersbourgh har spelat 12 matcher på bortaplan och torskat 11 av dem.

  West Brom är 2a i Xg med 1.95, Petersborugh är sist med 0.85 och det enda problemet West Brom haft i sina matcher egentligen är att de inte gjort mål. Nu har man värvat in Amerikanen Dike och han var ju sylvass i Barnsley senast och under säsongen i Orlando. Kan nog bli ett lyft! West Brom är hur som helst bättre på samtliga positioner. Spik 1!

  Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

  Mitrovic gör nya mål?

  💥 Kupongens skräll Stryktipset

  Limpar - West Ham (19%)

  På Old Trafford möts storslaget Man Utd och uppstickaren West Ham. Limpan varnar för hemvändande David Moyes.

  Limpar om Man Utd - West Ham på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Två lag i toppen men som är där med olika känslor. Man Utd är inte det stabila laget vi sett under säsongen och här tror jag man kan få det svettigt. Det kommer bli en jämn match där allt kan hända. West Ham går riktigt bra och man har Antonio som jag tycker är en av seriens bästa anfallare. Med tanke på hur stämningen är i United så är det inget lag man ska lita på tar alla poäng.

  Weimer - Newcastle (18%)

  På Elland Road tar Leeds emot krislaget Newcastle. Weimer tror på en skräll i denna match.

  Weimer om Leeds - Newcastle på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Newcastles problem just nu är självförtroendet. Man spelade riktigt bra i första halvlek mot Watford men blev sedan ängsliga efter 1-0. Det man behöver är en vinst i 93e minuten som väcker laget. Nu ser i alla fall skadeläget bra ut och man har nyförvärven Trippier och Wood igång. Jag tror att vi snart får se en effekt och varför inte mot Leeds som har ett gäng avbräck och som inte borde vara så stora favoriter som de utmålas. När % ser ut som de gör så börjar jag från höger.

  Newcastle Stryktipset

  Newcastle går samman

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 22 Januari

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Weimer och Sanel igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen!

  Uppsnack Stryktipset Programpunkter:

  00:01 Intro
  00:42 Försnack
  03:25 Förra veckans rad
  07:20 Veckans kupong
  34:30 Veckans Jätte...GENI

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 22 Januari

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

  Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

  Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

  19 maj 2022

  Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

  Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

  Let's Dance 16 maj 2022

  Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

  Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

  13 maj 2022

  Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer