• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 20 januari 2023

Ny vecka och nya möjligheter när helgens Stryktips närmar sig. 13 heta matcher från Premier League kryddas med några svettiga matcher från Championship. Det krävs både tur och skicklighet att få 13 i helgen, men framförallt krävs det en bra spik och en bra skräll. Nedan följer några förslag.

⚽️ Stryktipset Lördag 21 Januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och The Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 21 Januari

Limpar - Wigan (23%)

På DW Stadium tar Wigan emot Luton. En jämn match på oddset där Limpan går på en riktigt låg streckad spik!

  Limpar om Wigan - Luton
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag har sett deras två tidigare möten och även om Luton varit spelförande tycker jag Wigan ser lite tyngre ut. Jag tror man lärt sig av misstagen i förra matchen och nu vinner här på hemmaplan. Känslan säger att Luton inte gör två bra matcher i rad. Jag spikar Wigan här.

  Weimer - Brighton (51%)

  I Leicester på King Power Stadium ska hemmalaget försöka vända på sin negativa trend. För motståndet står Brighton som just nu går som tåget. Ett tåg som inte stannar vid denna station tror Weimer.

  Weimer om Leicester - Brighton
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det här är en sån match som man innan säsongen skulle vara klar fördel hemmalaget. Men med alla skador som kommit för Leicester samtidigt som andra spelare tappat formen så ser jag inget annat val än att strecka Brighton. Brighton för mig är årets utropstecken. Man inte bara vann över Liverpool senast utan man förnedrade dem. De Zerbi gör underverk med truppen och nog fortsätter det här. Men se upp med %. Sticker den över 58-60% så kan det vara läge för fler tecken.

  Stryktipset v3 21 januari

  Experternas kuponger denna vecka

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 21 Januari

  Limpar - Everton (17%)

  Två krisande lag tar emot varandra i match nummer fyra på Svenska Spels kupong denna vecka. Vem drar längsta strået? Everton tror Limpar.

  Limpar om West Ham - Everton
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag sa Everton förra veckan och fick äta upp det rejält. Denna gång är det dock otroligt fin procent. Visst, vi är inte bra just nu. Men i det här laget finns mycket kvalité. Och jag köper inte att vi får 17% här. Det ska vara en jämn match som kan gå hur som helst. Jag går till höger.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - Swansea (30%)

  I match 10 på kupongen hittar vi QPR och Swansea. Två lag som slåss i mittens rike. 

  Weimer om QPR - Swansea
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Swansea har en stigande formkurva anser jag. Russell Martin har plockat in sex poäng senaste tre matcherna och har förhoppninvis lite bättre bättre känsla i laget nu. Sunderland brottades ganska enkelt ner när man blev en man mer senast.Jag tycker även procenten ger fog till att gå till höger. QPR har inte rosat marknaden men streckas ändå upp mot 50%. Oddsen helt jämna. Jag går på X2.

  Här hittar ni mina andelar

  Swansea Stryktipset Spik