• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)

Premier League 23 juli 2020

Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har laddat upp med varsin spik och skräll inför lördagens omgång av Stryktipset, som dessutom bjuder på 9 miljoner jackpot!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Superettan och Premier League till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

Stryktipset Folkesson Limpar

🔨 Kupongens spik

Limpar - Arsenal (58%)

Denna helg har Anders Limpar valt att ta ut Arsenal som kupongs spik. Ett Arsenal som den senaste tiden besegrat både Liverpool och Manchester City, men som samtidigt åkte på en oväntat förlust senast mot Aston Villa.

Kan man avsluta snyggt hemma mot Watford? Limpar tror det.

– Den här matcher tror jag man lirkar upp och vinner ganska enkelt mot Watford som är ganska dåliga på bortaplan, säger Anders Limpar i veckans avsnitt av "Uppsnack Stryktipset".

    Arsenal 2

    Folkesson - Halmstad (73%)

    Mattias Folkesson har hittat sin spik i Superettan och mötet mellan Halmstad & Akropolis. Där tror han på hemmaseger.

    Han motiverar att Halmstad har en stark trupp, många duktiga spelare och att man inlett säsongen starkt.

    - Jag tror vi kommer få se klasskillnad här. Det är ett Akropolis som förvisso har startat säsongen starkt, men samtidigt.. Åka till Halmstad på bortaplan kan bli lite för stor uppgift, säger Folkesson i "Uppsnack Stryktipset". 

    Halmstad BK

    💣 Kupongens skräll

    Limpar - Brage (33%)

    Anders Limpar väljer att hämta sin skräll i Superettan på IK Brage, som spelar borta mot Jönköping Södra under lördagen.

    Efter sju omgångar kan vi konstatera att man inlett säsongen bra med 13 inspelade poäng, medan Jönköping startat tveksamt med 9 poäng, där två av vinsterna är mot nykomlingar från division 1.

    - Jag tror Brage löser krysset eller vinner. Dom spelar väldigt bra fotboll och jag tror dom kan ta minst en poäng, säger Ander Limpar i "Uppsnack Stryktipset".

    IK Brage

    Folkesson - Sheffield United (25%)

    När Mattias Folkesson presenterar sin skräll på kupongen har han bestämt sig för Sheffield United. Det handlar om sista omgången i Premier League och bortamatch mot Southampton. 

    - Det är inget av lagen som har någonting att spela för. Jag tycker helt enkelt att det fanns värde i att lägga till tvåan här, säger Mattias Folkesson i "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

    - Jag väljer att helgardera den här matchen, men flaggar för tvåan.

    Sheffield United

    💰 Bettingstugans andelssida

    Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

    📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

    🤺 Duellen Stryktipset

    Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den fjärde kvartsfinalen. Denna gång mellan Daniel Aldemir på Direkten Ryd och Mattias Folkesson på Bettingstugan. Det är upplagt för en jämn fajt.

    Duellen slutspel 720

    Läs om kvartsfinalen i Duellen

    Duellen mattias daniel

    Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 4

    23 juli 2020

    Vi är framme vid den sista kvartsfinalen av Stryktipset Duellen. Denna gång är det Mattias Folkesson på Bettingstugan och Daniel Aldemir på Direkten Ryd som gör upp. Läs mer