Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30) » Nyhet »…
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.30)

Premier League 23 juli 2020

Både Mattias Folkesson och Anders Limpar har laddat upp med varsin spik och skräll inför lördagens omgång av Stryktipset, som dessutom bjuder på 9 miljoner jackpot!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Superettan och Premier League till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

Stryktipset Folkesson Limpar

🔨 Kupongens spik

Limpar - Arsenal (58%)

Denna helg har Anders Limpar valt att ta ut Arsenal som kupongs spik. Ett Arsenal som den senaste tiden besegrat både Liverpool och Manchester City, men som samtidigt åkte på en oväntat förlust senast mot Aston Villa.

Kan man avsluta snyggt hemma mot Watford? Limpar tror det.

– Den här matcher tror jag man lirkar upp och vinner ganska enkelt mot Watford som är ganska dåliga på bortaplan, säger Anders Limpar i veckans avsnitt av "Uppsnack Stryktipset".

  Arsenal 2

  Folkesson - Halmstad (73%)

  Mattias Folkesson har hittat sin spik i Superettan och mötet mellan Halmstad & Akropolis. Där tror han på hemmaseger.

  Han motiverar att Halmstad har en stark trupp, många duktiga spelare och att man inlett säsongen starkt.

  - Jag tror vi kommer få se klasskillnad här. Det är ett Akropolis som förvisso har startat säsongen starkt, men samtidigt.. Åka till Halmstad på bortaplan kan bli lite för stor uppgift, säger Folkesson i "Uppsnack Stryktipset". 

  Halmstad BK

  💣 Kupongens skräll

  Limpar - Brage (33%)

  Anders Limpar väljer att hämta sin skräll i Superettan på IK Brage, som spelar borta mot Jönköping Södra under lördagen.

  Efter sju omgångar kan vi konstatera att man inlett säsongen bra med 13 inspelade poäng, medan Jönköping startat tveksamt med 9 poäng, där två av vinsterna är mot nykomlingar från division 1.

  - Jag tror Brage löser krysset eller vinner. Dom spelar väldigt bra fotboll och jag tror dom kan ta minst en poäng, säger Ander Limpar i "Uppsnack Stryktipset".

  IK Brage

  Folkesson - Sheffield United (25%)

  När Mattias Folkesson presenterar sin skräll på kupongen har han bestämt sig för Sheffield United. Det handlar om sista omgången i Premier League och bortamatch mot Southampton. 

  - Det är inget av lagen som har någonting att spela för. Jag tycker helt enkelt att det fanns värde i att lägga till tvåan här, säger Mattias Folkesson i "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

  - Jag väljer att helgardera den här matchen, men flaggar för tvåan.

  Sheffield United

  💰 Bettingstugans andelssida

  Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

  🤺 Duellen Stryktipset

  Visste du att Bettingstugans spelläggare tävlar om vem som är den bästa spelläggaren på Stryktipset? Denna helg är det dags för den fjärde kvartsfinalen. Denna gång mellan Daniel Aldemir på Direkten Ryd och Mattias Folkesson på Bettingstugan. Det är upplagt för en jämn fajt.

  Duellen slutspel 720

  Läs om kvartsfinalen i Duellen

  Duellen mattias daniel

  Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 4

  23 juli 2020

  Vi är framme vid den sista kvartsfinalen av Stryktipset Duellen. Denna gång är det Mattias Folkesson på Bettingstugan och Daniel Aldemir på Direkten Ryd som gör upp. Läs mer

  Gilla nyhet

  Kommentera nyhet

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

  Premier League 18 september 2020

  Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa ... Läs mer

  Helgtrippeln med SHL i fokus!

  SHL 18 september 2020

  Bettingstugan kommer med en ny helgtrippel och denna gång är det fokus på SHL som startar i helgen! Vad passar inte bättre än att vi låter en av våra hockeyexperter Mattias ... Läs mer

  Superboost: Martial gör mål mot Palace?

  Förhöjda odds Fotboll 18 september 2020

  LÖRDAG: Martial och Manchester United tar emot Crystal Palace i en match där United ska försöka plocka tre poäng! Betway hjälper till att höja spänningen genom att höja oddset på ... Läs mer

  Testa Betfair Spelbörs - Gratisspel till Chelsea vs Liverpool

  Premier League 17 september 2020

  SÖNDAG, 20 september! Toppmatch i Premier League när Chelsea tar emot Liverpool. Alla nya kunder hos Betfair Spelbörs får 100 kr gratisspel till denna match! Läs mer

  Derby i Allsvenskan - 100 kr gratisspel till AIK vs Hammarby

  Allsvenskan 17 september 2020

  SÖNDAG, 20 september! Derby i Allsvenskan när AIK tar emot Hammarby. Till denna match har Betfair Spelbörs en kampanj där alla nya spelare får ta del av 100 kr riskfritt spel. Läs mer