• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

Premier League 10 augusti 2023

Premier League är äntligen tillbaka och då startar våra tips på de bästa spikarna och skrällarna igen. Som vanligt är det Limpar och Weimer som delar sina tankar och kommer så göra under kommande säsong. Vi får hoppas träffsäkerheten är lika bra även efter en sommarledighet.

⚽️ Stryktipset Lördag 12 Aug

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 10 Aug

Limpar - West Bromwich (53%)

West Bromwich tar emot Swansea hemma på The Hawthorn. Då spikar Limpan hemmalaget.

    Limpar om West Bromwich - Swansea
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Även om WBA förlorade i premiären så håller jag dem som det bättre laget här. Jag tycker man visade upp rätt fint spel som var värt mer. Hemmaplansfördel samt det faktum att Swansea gjorde en rätt dåligt premiär mot Birmingham gör att jag går på spiken här.

    Weimer - (Newcastle 62%)

    På St James Park ska Newcastle påbörja sin nya säsong. För motståndet står Aston Villa som gjorde en fin avslutning förra säsongen. Weimer tvekar dock inte om att välja sida här.

    Weimer om Newcastle - Aston Villa
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det är en otroligt klurig kupong denna vecka där formen på lagen förstås är osäker. Flera lag har bara spelat träningsmatcher eller cupmatcher. Lägg till en del nykomlingar med hemmaplan. Med det sagt tror jag inte man ska vara oroligt för att hugga ett par överstreckade favoriter. En sån är Newcastle som tar sig an mitt kära Aston Villa. Villa ser okej ut i år också och kan säkert bygga vidare på avslutningen av förra säsongen. Men jag tror man får svårt i en sån här premiär mot Newcastle och Alexander Isak. Stadion kommer koka. Jag tror på målrikt men tycker nog Newcastle har lite mer spets i laget. Pau Torres är dock ett fint nyförvärv för Villa. Denna får inte gå upp över 65%. Då måste X in.

    BB230803 BB453

    Watkins hade en trevlig vår senast. Vi får se om målformen håller i sig.

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 10 Augusti

    Limpar - Aston Villa (16%)

    Wow, våra tipsters går emot varandra när Anders varnar för en skräll redan i match 1 och Aston Villa. 

    Limpar om Newcastle - Aston Villa
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det här är en match jag är livrädd för. Aston Villa avslutade bra förra säsongen och har fått sommaren på sig att bygga vidare på detta. Lägg till ett par nyförvärv som exempelvis Torres vilket var en mittback man saknade. Newcastle visade tendenser förra säsongen att ha svårt hemma. Jag garderar alla tecken i denna match.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Norwich (18%)


    Weimer om Southampton - Norwich
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Klart Southampton ska vara favoriter hemma efter att ha ramlat ur Premier League förra säsongen. Men det kan även bli en obehaglig premiär när Norwich kommer på besök. Det är ett bra lag och jag ser en liten risk för Southampton att böja med ett X eller liknade här när man har all press på sig att direkt gå in och vinna. X2 är fint om man vågar. Det är ju trots allt 13 miljoner i jackpot.

    Här hittar ni mina andelar

    Alexander Isak Newcastle Premier League 2023

    Alexander Isak är med på Stryktipset och och leker redan i premiäromgången