Stryktipset » Lördag 17 augusti » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 16 augusti 2019

Ny stryktipsvecka och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll.

🔨 Kupongens spik

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag. Nedan kan ni läsa Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkessons spikar inför helgens omgång.

Limpar - Hammarby 83%

Har en hysteriskt fin form. Brukar dessutom ha lätt för sämre lag. Limpar är inne på att värvningen av Björklund till ledarstaben gjort mycket för lagets defensiv. Visst - man släpper in en hel del mål. Men det är defensiven som gör att Hammarby kan vara så offensiva och våga lämna ytor till backlinjen att täcka upp. Detta har medfört att de gör väldigt mycket mål framåt. En spelare som kommit igång är Alexander Kacaniklic vilket gör mycket för Hammarbys kantspel. Dessutom ser man att många spelare i en fin form. Hammarby spelar med mycket rörelse och man hittar ytor över hela planen vilket leder till mycket avslut. Ett lag i självförtroende helt enkelt. Limpar belyser även Sundsvalls form vilket inte är bra - utan snudd på kris. Nu har man värvat in Johan Blomberg från Limpars gamla klubb i USA som han anser är en bra spelare men ingen som vänder på skutan för ett helt lag.

Jocke Bjorklund

Jocke Björklund, en av Hammarbys bästa värvningar

Folkesson - Liverpool 74%

Mattias Folkesson väljer att spika Liverpool på veckans kupong. Så sent som i onsdags blev man europeiska supercupenvinnare vilket säkert leder till harmoni i truppen och en känsla av styrka. Mattias nämner även hur svaga Southampton var senast mot Burnley (0-3) medan Liverpool körde över Norwich (4-1). Backlinjen i Southampton såg svajig ut med mycket felbeslut. Man halkade och låg ofta fel. Man har en ny tränare i Hasenhuttl som säkert kommer få ordning på laget men det kan ta tid. Något annat som Folkesson lyfter är hur medveten Klopp är kring vikten av att få en bra start i Premier League. Förra året föll man på målsnöret och nu vill man säkerligen få en ännu bättre start än senast. Detta tror Mattias leder till att han prioriterar ligaspelet framför cupspelet. Det såg vi med bytet av Mané och vilan på Firminho. Även om Liverpool har 120 minuter och en resa i benen så ska grundstyrkan räcka för att mala ner detta Southampton som mer ser ut som ett lag för divisionen under.

Spana in Liverpools omklädningsrum efter cuptiteln i onsdags!

💣 Kupongens skräll

Limpar - Southampton 11%

Det är inte ofta en av våra experter har sin skräll på en match som en annan har sin spik. Det händer dock här där Limpar alltså går på Southampton som sin skräll - som Folkesson valt att spika. Limpar är inne på det cupspel som Liverpool hade i veckan med 120 minuter mot Chelsea. Det var en mycket tät match där man fick jobba hårt efter att ha kommit i 0-1 underläge. Dessutom spelades matchen i Turkiet vilket Limpar tror kan hämma spelarnas återhämtning än mer. Det är ett tacksamt läge att möte Liverpool som lär vara lite mer slitna nu tidigt på säsongen och Southampton är ett lag som kan ställa till det. Får tillbaka viktiga dansken Højbjerg som var sjuk senast.

Liverpool flygplan

Limpar tror att Liverpool kan vara slitna

Folkesson - West Ham 24%

West Ham åkte på en 5-0 förlust senast mot City medan Brighton tvålade dit Watford med 3-0. Upplagt för enkel seger för Brighton med andra ord? Inte enligt Folkesson som sätter kupongens skräll på West Ham! En match mot City kan man inte bedöma ett lag efter även om många verkar göra det på veckans kupong. Dock var West Ham bra med i första halvlek innan man faller igenom i andra. Men Folkesson tror istället att West Ham och Pellegrini kommer stärka upp defensiven rejält här vilket brukar bli fallet efter en större förlust. Och framåt är man livsfarliga med flera olika alternativ. Bäst i West Ham var annars högerbacken Fredericks som lär komma upp högre i banan mot Brighton. Det här är en match som kan gå hur som helst men med viss fördel West Ham i grundstyrka.

BB190504 BB704

Fredericks, bäst i West Ham i premiären

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer