Stryktipset Lördag 21 Augusti » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 20 augusti 2021

Stryktipset rullar vidare och efter förra helgens minst sagt dåliga utdelning väntar 15 miljoner i jackpot! Den vill vi åt tillsammans med våra experter som ger sina tips till omgångens bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset lördag 21 augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och 8 matcher från Championship. Dessutom 15 miljoner i jackpot!

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Man City (88%)

Manchester City åkte på en dundersmäll i första omgången mot Tottenham och Pep Guardiolas gäng är nu redan lite pressade att vinna hemma mot Norwich. Klarar man pressen, det tror Limpar.

Limpar om Man City - Norwich
Redaktionen

Anders Limpar

Det är klasskillnad på dessa lag och även om inte Man City tog hem tre poäng eller ens en poäng mot Tottenham i första matchen så ser man vilken kvalité som finns i det här laget. Och man kommer bara växa under säsongen. Nu har man hemmaplan inför publik och det kommer ge en extra boost. Det här klantar man inte till utan jag tror man vinner med ett par bollar minst.

Weimer - Fulham (77%)

Championship rullar vidare med fjärde omgången. Ett av lagen som spås vara med i toppen är Fulham som här har hemmaplan mot Hull. Weimer tror på hemmalaget.

Weimer om Fulham - Hull
Redaktionen

Jonas Weimer

Fulham har fått behålla mycket av den trupp som borde klarat kontraktet i Premier League förra säsongen. Dessutom har man värvat in Harry Wilson som ser fin ut samt Gazzaniga som ser stabil ut i målet. Nya tränaren Marco Silva ser ut att ha fått denna kompetenta trupp att dra åt rätt håll för de inledande matcher har sett bra ut. Överkörning mot Huddersfield och en ganska komfortabel seger mot Millwall. Mot Middlesbrough var man även det klart bättre laget. Till och med Mitrovic gör mål igen. Här hemma på på Craven Cottage tror jag man gör processen kort med Hull som jag tycker sett väldigt tveksamma ut inledningsvis. Håll koll på procenten dock för man vill inte köra spiken till vilket pris som helst.

Stryktipset Fulham Barnsley Mitrovic

Mitrovic hittar målet igen.

🔨 Kupongens skräll Stryktipset

Limpar - Brentford (32%)

En av de mest spännande matcherna på kupongen är den mellan Crystal Palace och Brentford där nykomlingen chockade Arsenal senast. Kan man göra om bedriften mot Crystal Palace? Det tror Limpar som tar med tvåan på kupongen.

Limpar om Crystal Palace - Brentford
Redaktionen

Anders Limpar

Brentford vann premiären mot mitt Arsenal och såg vassa ut. Jag tror man kan rida vidare på den segern i denna match. Perfekt läge att möta ett Crystal Palace som man inte riktigt vet vart man har. Jag tror man får svårt mot en så pass pigg nykomling som Brentford. Toney sätter minst en kassa och det blir minst X. Men 2an ska med!

Weimer - Middlesbrough (34%)

I match 9 hittar vi matchen Derby - Middlesbrough där båda lagen står på fyra poäng efter tre omgångar. Vinnaren här blandar sig i toppen medan förloraren närmar sig botten.

Weimer om Derby - Middlesbrough
Redaktionen

Jonas Weimer

En svår match att tippa. Jag tycker det här är jämna lag men jag håller ändå Middlesbrough som det bättre laget. Ikpeazu har sett jättefin ut och eftersom det känns så pass jämt i här tycker jag X2 kan vara bra tecken att välja. Det kommer bli tight men jag går på 2an som min skräll till fina 34%.

Brentford Stryktipset Skräll

Brentford ångar vidare

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 21 Augusti

I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt förstås ger de sina tankar kring sina spikar och skrällar på veckans kupong.

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 21 Augusti

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer