• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

Premier League 19 augusti 2022

Det är dags för Spikar och skrällar att göra comeback igen på hemsidan. Denna vecka levereras de av Weimer och Limpar som hittat en hel del godbitar. För er som hängde med i Uppsnack Stryktipset förra veckan på Youtube vet att panelen har god form på sina spikar och skrällar. Läs deras tankar här.

⚽️ Stryktipset Lördag 20 Augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från England. Både Premier League och Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 20 Augusti

Limpar - Everton (55%)

Everton tar emot Nottingham på Goodison Park mot nykomlingen Nottingham Forrest som varit aktiva under transferfönstret. Men det räcker inte mot Everton tror Limpan.

  Limpar om Everton - Nottingham
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Vi måste vinna den här matchen, annars hänger Frank Lampard väldigt löst. Jag tror det här är en perfekt match att studsa upp med för Everton mot en nykomling. Visst, spelidén och spelat överlag har inte alls sett bra ut. Nya spelare har kommit in och det borde snart ge en boost när samarbetet börjar stämma. När det går tyngre så är det mycket att knyta näven och göra jobbet, just det tycker jag ändå Lampard är bra på. Att ge energi till laget.

  Weimer - West Brom (56%)

  West Brom tar sig an Hull på The Hawthorns. Weimer tvekar inte när ettan kritas ner på kupongen.

  Weimer om West Brom - Hull
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag har grottat ner mig i statistik och xG inför den här matchen och West Brom är egentligen värda många fler mål i de inledande omgångarna medan Hull fått med sig fler poäng än vad man statistik är värda. Sen är det en styrka att sätta sina chanser vilket inte West Brom gjort. Jag imponerades dock inte av detta Hull senast mot Burnley och tror man får väldigt svårt här med.

  West Brom

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 20 Augusti

  Limpar -  Sunderland (22%)

  Limpan hittar sin skräll på bortalaget Sunderland som är nykomlingar i Championship.

  Limpar om Ham Kam - Sarpsborg
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Sunderland har börjat säsongen rätt så bra. Ett lag som har stora ambitioner som kommit upp. Stoke tappade ledningen senast, är bra hemma. Men Sunderland är tighta och vill spela offensiv fotboll trots att man har ett bra försvarsspel. Nykomlingar likt Sunderland brukar rida lite på formen och plocka en del poäng i början för att senare tappa. Här har man en god chans till 22%!

  Weimer - Southampton  (15%)

  I Premier League har vi flera fina matcher på lördag. Exempelvis Leicester - Sunderland där det är två lag som behöver förbättra sitt spel. Weimer gillar tvåan på kupongen.

  Weimer om Leicester - Southampton
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag går på tvåan enbart för att jag tycker 15% är otroligt lågt sett till hur Leicester agerat under sommarfönstret, att spelet hackat och att Southampton kommer vara desperata. Det bör vara något jämnare sträckning även om jag är medveten om Southamptons usla statistik på King Power Stadium. Southampton kommer få ett tufft år men just här har man en okej chans.

  BB220521 ZU046

  Sunderland är inte vilken nykomling som helst