• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 22 augusti 2019

Nu kör vi! Inför helgen är det återigen Jackpot på Stryktipset och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som Bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll. Återigen får vi se våra experter gå emot varandra!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och jackpotten är uppe i 15 miljoner!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester United 83%

Manchester United tar emot Crystal Palace och Bettingstugans expert Anders Limpar spikar hemmalaget. Man Utd imponerade stundtals i premiären och nu har man åter hemmaplan. Palace ska normalt sett inte ha en chans och nu har man dessutom inte alls imponerat i de inledande omgångarna. Dessutom har United genom åren haft det lätt för Crystal Palace och inte släppt in ett enda mål hemma på de sex senaste mötena. Limpans tips är att United promenerar igenom den här matchen.

Intressant fakta

Manchester Uniteds elva som mötte Wolves är den hittills yngsta Premier League-elvan som startat. I snitt 24 år och 173 dagar på elvan. Dessutom bytte man in 17 åriga Greenwood.

Mason greenwood

17 åriga Mason Greenwood fick hoppa in mot Wolves

Folkesson - Fulham 64%

Här väljer alltså Folkesson att gå på Fulham som radat upp två raka segrar och sett otroligt starka ut. Senast blev det 4-0 mot Millwall där alla tre (!) anfallare i Scott Parkers 4-3-3 uppställning fick göra mål. Fulham är ett lag som brukar ha lätt för Nottingham. Tre raka segrar i de senaste mötena. Dessutom har man i år en supervass elva och kommer finnas med i toppen

”Nottingham Forest will face 'best team in the league' on Saturday"

Millwalls tränare Neil Harris hyllar Fulham

💣 Kupongens skräll

Limpar - Nottingham 15% 

Det händer igen! Limpan sätter sin skräll i samma match som Mattias sätter sin spik i. Vi får se om det går likadant som senast då Mattias drog längsta strået. Fulham är klara favoriter men Limpan varnar lite för att Nottingham kan slå vilket lag som helst. De är ännu obesegrade i ligan och har en bra elva. Fulham kommer få kämpa hårt och får bara Nottingham in 1-0 blir det jobbigt för hemmalaget. Fulham är lite väl stora favoriter tycker Limpan som alltså kryssar i tvåan på kupongen.

Se alla målen från Nottinghams 3-0 seger i premiären:

Folkesson - Sheffield United - Leicester X 27%

Mattias väljer att sätta sin skräll i matchen Sheffield United - Leicester där han sätter X. Sheffield har startat säsongen fint med fyra poäng och kommer säkerligen uppumpade med självförtroende. Men nu väntar tuffare motstånd och i detta möte är man nog nöjda med X. Leicester i sin tur gjorde en bra match mot Chelsea och fick med sig en poäng. Mattias tror på en tät och jämn match mellan lagen och det är inte alls otroligt att båda lagen får nöja sig med X här - i så fall Leicesters tredje raka kryss. Värdet finns på det oavgjorda resultatet.

Mason mount

Mason Mount satte 1-0 mot Chelsea. Kan han göra om det mot Sheffield United?