• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 24 augusti 2023

Ny vecka och nya möjligheter att spela in storkovan på Stryktipset. Denna vecka har vi en fullmatad kupong från Premier League och Championship. I två veckor i rad har speltipsen för spikar och skrällar varit riktigt fina, vi hoppas formen fortsätter även denna. Dagens tippare är Limpar och Weimer som ger sin syn på de bästa spikarna och skrällarna på kupongen.

⚽️ Stryktipset Lördag 26 Aug

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 26 Aug

Limpar - Arsenal (79%)

I match två på veckans kupong hittar vi Artetas Arsenal som fått en smakstart på säsongen. Det kommer inte sluta här tror Limpar.

    Limpar om Arsenal - Fulham
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Arsenal har tillräckligt bra lag och tillräckligt fina stjärnor nu där flera spelare är potentiella matchvinnare. Har Saka en dålig dag då kliver Martinelli in eller Ödegaard eller.. ja listan kan göras lång på vilka som kan kliva fram. Jag tror inte Fulham kommer över planhalvan ens om jag ska vara ärlig. Jag tycker Arsenal är så pass proffsiga nu för tiden att man vinner en sån här matchen med ett par bollar minst.

    Weimer - (Cardiff 51%)

    Sunderland spelar inför stort hemmafölje på Stadium of light. Kan man vända den energin rätt så är det en fördel mot lilla Rotherham. Weimer tror på spik.

    Weimer om Cardiff - Sheff Wed
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Cardiff förlorade visserligen borta mot Leicester när man hamnar med en man mindre. Trots det tar det till 93e minuten med vinstmålet. Man har även spelat 2-2 mot Leeds borta vilket ändå tyder på att det finns en hel del i det här laget. 1-2 mot QPR hemma var såklart en miss. Där spelade man visserligen helt okej och hade faktiskt 15-7 i skott.

    Sheff Wed är nykomlingar. Blev "bara" trea i League one och jag räknar dem som den sämsta nykomlingen i år. Går också tungt inledningsvis med tre raka torsk. Känslan är att hemmaplan tippar över till Cardiffs sida och att vi får rätta denna grön.

    V34 stryktipset tips

    V34 Stryktipset lördag 26 augusti 2023

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 26 Augusti

    Limpar - West Ham (16%)

    Två av de mest formstarka lagen drabbar samman i kvällsmatchen. Limpan hoppas på en skräll till fin procent.

    Limpar om Brighton - West Ham
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag glare West Ham och det är ett sånt här lag man ofta bör ha med oavsett procent. De är ett lag som kan vinna mot de bästa och förlora mot de sämsta så det ska bli kul att följa dem. Antonio på topp är ett monster med och att ha en sån gubbe är ovärderligt.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Leeds (25%)

    Ipswich har fått en rasande start på nya säsongen - men det tar slut här tror Weimer.

    Weimer om Ipswich - Leeds
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag köper inte att Ipswich ska streckas över 50%. Trots bra form, bra lagkänsla, bra tränare. Men man är nykomlingar. Inte värvat så mycket till laget heller. Var inte alls en övertygande seger mot QPR senast även om man löste trean. Nån gång måste formen brytas och det gör det nu. Leeds är nykomlingar från Premier League och visst har man en del skador på Bamford, Firpo, Cooper, Dallas och Summerville. Men X2 måste jag hugga - Leeds 25% är fint.

    Här hittar ni mina andelar

    Leeds Yellow Card

    Kan Leeds lösa skrällen?