• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 1 september 2023

Ny vecka och nya möjligheter att spela in storkovan på Stryktipset. Denna vecka har vi en fullmatad kupong från Premier League och Championship. I två veckor i rad har speltipsen för spikar och skrällar varit riktigt fina, vi hoppas formen fortsätter även denna. Dagens tippare är Limpar och Weimer som ger sin syn på de bästa spikarna och skrällarna på kupongen.

⚽️ Stryktipset Lördag 2 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League samt Championship. Dessutom med jackpot på 13 miljoner kronor!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 2 September

Limpar - West Bromowich (69%)

West Brom tar sig an West Brom på The Hawthorns. Här finns inget att hämta enligt Limpar.

    Limpar om West Brom - Huddersfield
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    West Brom ska vinna en sån här match. Man är bra hemma och har bra form. Huddersfield däremot har en iskall form och enbart en poäng i år. Det finns inte en chans att de kan stå upp över 90 min enligt min logik. Klart bättre spelare och viker inte ner sig så enkelt. 4-2 segern mot Middlesbrough kan man jobba vidare med för att kunna ta sig upp där uppe igen.

    Weimer - (Coventry 44%)

    Coventry tar emot Watford på hemmaplan. Här tror Weimer på hemmalaget.

    Weimer om Coventry - Watford
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Watford var faktiskt ett av de sämsta bortalagen förra säsongen. Man vann bara fem matcher av 23 borta. Samma antal vinster borta som Wigan exempelvis, som blev sist i Championship. I år har man börjat med tre hemmamatcher och bara en borta. Men borta förlorade man ju såklart; 0-1 mot Stoke. Coventry sålde båda sina anfallare förra säsongen och fick in mycket pengar. Man har köpt Haji Wright för över 100 miljoner och även Simms från Everton, 22 år, för nästan 100 miljoner. Så man har alltså värvat in anfallare för 200 miljoner samt att man tagit in en favorit i Ayari från Brighton som fick hoppa in senast i min 69. Kan nog finnas med från start nu. Coventry är bra hemma, man blir bättre och bättre denna säsong. Watford är skakiga. Jag tror helt enkelt på fina spikprocenten på Coventry här.

    Stryktipset v35 tips svenska spel

    V35 Stryktipset lördag 2 September 2023

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 2 September

    Limpar - Nottingham X (18%)

    Chelsea och Stamford Bridge - historiskt har den kombon inneburit tre poäng väldigt ofta. Limpan tror dock att det kan bli svettigt här för Chelsea.

    Limpar om Chelsea - Nottingham
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Chelsea är inte något stabilt lag i år. Mycket nya spelare och det kommer ta tid att spela ihop detta. Nottingham har ett okej försvar och börjar det hacka för Chelsea ser jag krysset som absolut tänkbart. Framförallt till den låga procenten vi får nu. Rejält med skador i Chelsea med vilket kan störa framförallt nu i början när matcherna kommer rätt tätt. Nottingham pressade både Arsenal och Man Utd och de tycker jag är mer stabila än Chelsea just nu.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Hull (12%)

    Leicester går som tåget med fyra raka segrar i Championship. Det stoppar inte Weimer från att varna för bortalaget.

    Weimer om Leicester - Hull
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Leicester kommer bli rejält överstreckade här och lär väl kanske närma sig 75-80% på lördag. Visst man har fyra raka segrar och är etta i tabellen. Men Hull är inte dåliga. Man har gjort fler mål än Leicester och Leicester har fyra raka uddamålsvinster. Ett poängtapp ligger nära även om det kanske är troligare på bortaplan. Hur som helst räcker procenten här för att jag ska börja från höger. Det här kan bli en munsbit på kupongen!

    Här hittar ni mina andelar

    Hull Stryktipset tips v35