• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 26 augusti 2022

Ny vecka nya möjligheter! Förra veckan prickades 3 av 4 tecken in. Vi får se om vi får samma utdelning denna gång. Återigen är det landslagsstjärnan Anders Limpar och bettingproffset Jonas Weimer som ger sina tankar inför helgens kupong.

⚽️ Stryktipset Lördag 27 Augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från England. Både Premier League och Championship.

Se Uppsnack Stryktipset med Spikar och skrällar som inslag.

Hålltider:

00:01 Intro
00:41 Försnack
01:13 Förra veckans rad
03:30 Veckans Snackis
09:40 Chelsea - Leicester
16:09 Brighton - Leeds
20:20 Watford - QPR
23:33 Raderna + spikar och skrällar
30:25 Vem är spelaren?
40:11 Veckans jätteidiot

🔨 Kupongens spik Stryktipset 27 Augusti

Limpar - Liverpool (78%)

Liverpool har inlett Premier League 2022/2023 svagt - minst sagt. Men Limpan tror det vänder här, hemma mot Bournemouth. Tar ni rygg på profilen här?

    Limpar om Liverpool - Bournemouth
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag är ingen hjärnforskare men jag tror ju stenhårt på Klopp och Liverpool denna säsong ändå. Han kommer inte tolerera en till plattmatch. Hemma på Anfield ska man kunna brotta ner Bournemouth, allt annat vore en megaskräll. Jag såg City köra över Bournemouth och jag är lite besviken på hur de har agerat i inledningen av säsongen - jag hade väntat mig mer av dem. Kan Salah spela utan Mané? Jag tror det ändå. Vinst med minst två bollar.

    Weimer - Burnley (33%)

    Hemmalaget Wigan har stått för en bra säsongsinledning och har visat sig vara svårforcerade. Trots det väljer Weimer att spika in tvåan i denna match.

    Weimer om Wigan - Burnley
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Nykomlingarna Wigan mot Nykomlingarna Burnley. Men de kommer från olika divisioner och även om Kompany knaske inte fått igång Burnley till 100% ännu så ska det vara individuell skillnad här mellan lagen. Jag tycker Burnley gjort mycket kloka saker under sommaren med nyförvärven och här lockar den understreckade tvåan som jag lämnar ensam.

    BB220820 ZX010

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 27 Augusti

    Limpar - Leeds (28%)

    Två succéstarter för Brighton och Leeds som nu ska ställas mot varandra. Hur kommer de att tackla detta? Limpan har svaret.

    Limpar om
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag älskar Potter och jag gillar hans spelidé. Men jag kan inte skilja på lagen här. Jag har hel och hoppas på tvåan. En bra procent på en sån här pass jämn match. Leeds är ett sånt lag som kan göra underverk när man är lite på gång. Jag vill verkligen ha med den här tvåan. Rodrigo har bra chans att ge laget en ny trea - det blir min skräll.

    Weimer - Stoke X  (24%)

    Två raka förluster för Blackburn, men trots det får man stort förtroende hos svenska folket. Weimer går emot!

    Weimer om Blackburn - Stoke
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Stoke har faktiskt sett ganska bra ut tycker jag i säsongsinledningen. Man förlorade visserligen senast men vann skotten. 17-12. Mot Blackpool har man 10-2 skott exempelvis och är bra med i samtliga matcher. Spelmässigt har det sett bra ut. Jag köper inte % där man står i 19% just nu. Jag väljer X2 och tror på ett kryss här till 24%.

    Stoke