Stryktipset » Lördag 31 augusti » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 30 augusti 2019

Jackpot på 15 miljoner ska återigen delas ut på veckans stryktips. Men att stå som ensam vinnare är nästintill omöjligt utan några bra spikar och skrällar på sin kupong. Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ger er sina bästa ess i rockärmen inför helgens kupong!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och jackpotten är återigen uppe i 15 miljoner!

🔨 Kupongens spik

Veckan spik v35

Limpar - Newcastle 45%

Limpar väljer att spika Newcastle efter deras fina match mot Tottenham senast. Han lyfter fram Joelinton som var väldigt bra och ser het ut i år. Man vill nog visa fansen att man kan spela bra även hemma.

Watford har varit "urdåliga"

 Klart lättare match här mot Watford som förlorat allt hittills och varit citat "urdåliga" som Limpar uttrycker det. Newcastle lär föra matchen. Steve Bruce är väldigt klok och vid vinst här så klättrar man rejält!

Se Joelintons mål mot Tottenham:

Folkesson - Leicester 62%

Leicester har fått en fin start på säsongen och spikas här av Mattias Folkesson mot Bournemouth. De har en fin trupp i år och vann senast på bortaplan mot Sheffield Utd. Dessutom vinst på bortaplan mot Newcastle i cupen vilket var ett styrkebesked. Mattias kallar det en "moralseger" som troligtvis ger energi inför fortsättningen till skillnad från Bournmouth som hade enorma problem mot Forest Green från andradivisionen. Leicesters tränare Brendan Rodgers gör det väldigt bra just nu och Folkesson har svårt att se hur de ska tappa poäng här.

BB190828 BB629

Leicester vann på straffar mot Newcastle i ligacupen

💣 Kupongens skräll

Veckan skrall v35

Limpar - AFC Eskilstuna 14%

Bland skrällarna denna vecka har Limpar letat upp AFC Eskilstuna. Örebro vann senast men släppte in tre mål. Nu har man i stort sett säkrat kontraktet när man ska ställas mot ett vilt jagande AFC. Limpan tror att kontringsspelet kan skörda framgångar här och med tanke på att Örebros försvar sett svajigt ut kan det mycket väl bli en skräll på Behrn arena. Limpan drar paralleller till Crystal Palace match förra veckan och tar med tvåan på kupongen här.

BB190819 AE069

AFC:s Nnamani skördar kontringsframgångar mot Örebro?

Folkesson - Aston Villa 29%

Mattias skräll hamnar på Aston Villa denna vecka. Crystal Palace såg inte bra ut enligt honom trots vinsten mot United som mer var på grund av Uniteds egna dåliga spel. Villa däremot tog säsongens första seger och såg starka ut. De har något bra på gång och fick även med sig en enkel seger i cupen 6-1. Crystal Palace är för stora favoriter för att spelas tycker Folkesson, framförallt med tanke på att man har lite målskyttsproblem. Dessutom utslagna av division två-laget Colchester (!) i veckan. En del spelare med frågetecken i truppen och även en dålig hemmaform. Villa blir omgångens skräll alltså!

Se höjdpunkter från Aston Villas fina seger mot Everton senast

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer