• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 2 september 2022

Spikar och skrällar är tillbaka igen. Texterna som ger er de bästa spelen i helgens Stryktips. Tillsammans har vi de senaste veckorna bjudit på otroligt fina spel, och förhoppningvis fortsätter det även denna vecka. Weimer och Limpar är kreatörerna bakom spelen denna vecka.

⚽️ Stryktipset Lördag 3 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från England. Både Premier League och Championship och dessutom 13 miljoner i jackpot!

Se Uppsnack Stryktipset med Spikar och skrällar som inslag.

Hålltider:

00:01 Intro
00:40 Försnack
02:14 Förra veckans rad
04:20 Tabellen i PL
06:14 Övergångar
09:52 Tottenham - Fulham
14:04 Newcastle - Crystal Palace
20:41 Millwall - Cardiff
24:10 Raderna + spikar och skrällar
29:57 Vem är spelaren?
37:05 Veckans jätteidiot
45:30 Kristallenvinst

🔨 Kupongens spik Stryktipset 3 September

Limpar - Millwall (54%)

Millwall går uruselt just nu men får en ny chans på lördag när Cardiff väntar. Walesarna har inte riktigt formen de heller och Limpan ser ett bra l

  Limpar om Millwall - Cardiff
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Två lag som har horribel form. Millwall har inte gjort mål på tre matcher och Cardiff har ett mål senaste tre. Två dåliga lag i formsvackor. Men jag tycker Millwall är det bättre laget av dessa och jag tror man kan börja resan uppåt igen här. Jag tror man vinner på The Den och då kommer igång igen med resan uppåt i tabellen. Man kom ändå sjua-åtta förra säsongen så jag tror det finns mer att hämta och jag är faktiskt besviken på Millwall i år. Det är lite av ett favoritlag hos mig.

  Weimer - Tottenham (72%)

  Tottenham med Kulusevski i spetsen tar ny sats för tre poäng när Fulham gästar. Weimer tror på stabil hemmaseger.

  Weimer om Tottenham - Burnley
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det kanske inte sprudlat om Tottenham senaste perioden samtidigt som Fulham kommer till matchen i god form. Men det är få lag som har chans på deras hemmaplan och nu kommer ett lag som faktiskt inte är särskilt bra på resande fot. Tätt matchande med match nu i veckan dessutom vilket brukar gynna hemmalagen ännu mer. Kulusevski och Son känner flåset från Richarlison och Bissouma bakom sig så de behöver också steppa upp lite vilket är bra för konkurrensen i laget. Förhoppningvis gör Fulhams fina start att procenten inte drar iväg allt för mycket.

  Tottenham Son

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 3 September

  Limpar - QPR (35%)

  Swansea tar emot QPR och Limpan litar på att QPR klarar poäng.

  Limpar om Swansea - QPR
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  QPR har två fina skalper på slutet där man visat moral. Man har besegrat både Hull och framförallt Watford på bortaplan vilket är imponerande. Jag har spelat ett X2 för jag tror inte de kommer förlora. Det räcker gott när Swansea har så pass dålig form hemma.

  Weimer -  Bristol City (26%)

  Blackburn stod för en fin trepoängare senast. Men Weimer varnar trots det för Bristol City i match 8.

  Weimer om Blackburn - Bristol City.
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Blackburn fick visserligen en efterlängtad seger senast mot Blackpool men det var en tight match och det är inget lag jag vill hålla i handen när det blåser. Det känns som en rätt öppen match där Bristol City kan blixtra till och göra något. 26% är i alla fall fin procent vilket gör att jag gärna har med dem på kupongen, framförallt med Andreas Weimann i form.

  Blackburn har rest sig efter smällen mot Fulham