• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.35)

Premier League 30 augusti 2024

Ny helg med jackpot! 13 miljoner extra är med på kupongen och då ska tecknen in. Men för att vara med och dela på pengarna krävs en bra spik och skräll. Denna vecka levererade av Limpar, Weimer och Bosse Petersson.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 31 augusti

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship. Dessutom med 13 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 31 Augusti

Bosse  - Aston Villa (54%)

    Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 26 24
    Bosse om Leicester Aston Villa
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag valde Aston Villa efter att ha funderat på Leeds, Brentford, Man City och West Brom. Jag går på kvalité. Aston Villa ser ruskigt bra. Hela deras material med lite frågetecken för backlinjen men annars kollektivt och med tränare Emery som jag tycker fått ihop helheten fantastiskt bra.

    Limpar - Leeds (75%)

    Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 32 31
    Limpar om Leeds - Hull
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag kommer spika Leeds. Leeds är ett storlag sedan länge. En stor stad, det är mycket publik och när det kommer till Leeds i medgång är det bara Newcastle som kan mäta sig med. De har helt galna fanatiska fans som kräver att man ska gå upp. Och i år tror jag det kan gå. Man har visserligen startat lite skakigt men det är ett lag som ska vara i Premier League.

    Nu möter man Hull som har tre raka kryss. Man släpper till få målchanser. Men, det här är en för svår bortamatch. Leeds kommer göra mål. Jag spikar Leeds för att de är ett klart bättre lag samt hemmaplanen.

    Weimer -  Bristol City (33%)

    Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 28 02
    Weimer om Derby - Bristol City
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Bristol City har riktigt fina underliggande siffror i de inledande omgångarna. Man har gjort en hel del mål. Fyra mot Millwall tex och en bra match även om man inte vann mot Coventry. Jag går även på Leeds och Brentford som har högt procent, då behöver jag någon sån här 30-40% som ska spikas in! Derby hade en tuff cupmatch i veckan och åkte ut på straffar. Widell-Zetterström i målet har inlett med två raka förluster vilket är tungt. Jag tror han får vänta på första vinsten.

    Stryktipset v35

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 31 Augusti

    Bosse  -  Ipswich (31%)

      Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 35 38
      Bosse om Ipswich - Fulham
      Bosse Petersson

      Bosse Petersson

      Jag tycker att den finaste skrällen är Ipswich som möter Fulham. De har hemmaplan. De har gjort det ganska bra trots mardrömslottning mot City och Liverpool. De har gjort det bra trots 1-4 och man höll Liverpool ända till 60 minuten. Det har varit bra matcher för McKenna att få upp tempot och få igång laget i Premier League-tempo. Sen har man fått in en del fina värvningar i Cajuste och Phillips. Båda spelade i ligacupen senast.

      Fulham är ett svårspelat lag men att Ipswich skulle vara chanslösa här det köper jag inte. Se upp för Ipswich!

      Limpar - Leicester (21%)

      Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 41 37
      Limpar om Leicester - Aston Villa
      Anders Limpar

      Anders Limpar

      Jag går emot Bosse här med min skräll. Jag kommer helgardera denna för jag är rädd för Leicester. Båda lagen har börjat lite sämre än man velat. Emery har fått ihop det bra men det man ska tänka på är att det här är derby. Man får ta bort all statistik. Det här är en 50/50 match. Ungefär som ett Stockholmsderby. Det spelar ingen roll vad man kommer med för form eller för värde på truppen. Leicester är också nya i Premier League och kommer ha mycket energi i den här matchen. Livsfarlig match.

      Weimer -  X West Ham (16%)

      Skarmavbild 2024 08 30 kl 10 44 18
      Weimer om West Ham - Man City
      Jonas Weimer

      Jonas Weimer

      Min förhoppning här är att City ska gå upp en bra bit över 70% och då är det här ett bra tecken att få med. West Ham är ett lag, som jag varit inne på tidigare, kommer stå för en del skrällar åt båda hållen under säsongen. City har börjat bra men det kan bli en reaktion på att man spelade bästa laget i cupen i veckan. Rodri skadad. Man brukar också tappa en del poäng under hösten för att Sedna gå rent under våren. Vi får se om det återupprepar sig här. Jag tar med West Ham och hoppas på att Füllkrug gör 1-0 på någon hörna.