Stryktipset Lördag 5 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

UEFA Nations League 3 september 2020

Helgens Stryktips bjuder på en hel del fina matcher där det kan vara klurigt att ta ut raden. Vad passar då inte bättre än att låta våra experter Mattias Folkesson och Anders Limpar guida er rätt. Här kommer de med sina bästa spel för helgen.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Nations League och Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - England (61%)

Limpan väljer att gå ut hårt och spika England mot Island i match 3 på kupongen. Att få England till runt 60% är en fin fin spik tycker Limpar som håller gästerna som klart bättre. England har siktet inställt på att vinna sin grupp medan Island nog redan har tankarna på Rumänien i oktober när man ska spela om en EM-plats. Det kan nog spela in till denna match då Island kanske mer ser denna match som lite förberedelse tror Limpan. Sen har ju även England en liten revansch att hämta här från EM2016 när Island skickade ut England ur slutspelet.

BB160627 ZM043

Island har precis slagit ut England ur EM 2016

Folkesson - England (61%)

Båda våra experter spikar samma lag här när England får förtroende även av Mattias. Det brukar vara ett gott tecken! Folkesson tycker sig se ett hemmalag som får lite sympatitecken från svenskafolket medan det på planen inte ska finnas några frågetecken. England är bättre på samtliga positioner och det här är en match man ska kunna städa av relativt enkelt. Flera av spelarna förbereder sig för starten av Premer League och bör vara i matchform. Och det gäller även att prestera här om de ska ha en startplats till EM-slutspelet då det inte finns så många möjligheter att visa upp sig. Belgien och Danmark är svåra matcher och en vinst här för England ger lite lugn inför fortsättningen.

Island saknar viktiga spelare

Folkesson påpekar också att Island saknar några viktiga spelare. Exempelvis Gylfi Sigurdsson, Aron Gunnarsson, Alfred Finnbogason and Gudmundsson. Dessutom är anfallaren Kolbeinn Sigporsson ur form i AIK även om han ibland kan blixtra till i landskamperna.

England

England är bättre på samtliga positioner

💣 Kupongens skräll

Limpar - Schweiz (25%)

I Liga A och Grupp 4 hittar vi en fin match mellan Schweiz och Tyskland. Schweiz vann sin EM-kvalgrupp relativt enkelt och har verkligen blivit en nation att räkna med. Tyskland var inte bra i Nations League senast och slutade sist. Det är kanske inte lika högprioriterat att vinna Nations League för dem som för Schweiz som ökar sina chanser till VM-spel enormt vid en gruppvinst.

Tyskland saknar tongivande spelare

Limpar tycker Tyskland ska vara favoriter men inte så stora favoriter som svenskafolket streckar matchen som. Schweiz kan störa vilket lag som helst, kanske till och med Tyskland. Ett Tyskland som dessutom saknar en del spelare som Gnabry, Goretzka, Neuer och Kimmich. Det är rätt tongivande spelare som fått semester efter vinsten i Champions League.

Schweiz Tyskland

Även om Tyskland saknar spelare så finns det spets även här

Folkesson - Georgien (28%)

28% på vilket motstånd som helst mot Estland är taget. Här streckas hemmalaget för hårt sett till hur deras landslag presterat senaste åren. I deras EM-kvalgrupp kom man sist med 1 poäng och -24(!) i målskillnad på 8 matcher. Här har vi inte mycket till namnkunniga spelare även om Sappinen verkar i målform med sina 19 mål på 19 matcher i inhemska laget Flora.

Felstreckat I match 5

Georgien gjorde ju faktiskt ett helt okej EM-kval och stal bland annat poäng av exempelvis Danmark och Irland. Det här landslaget kan absolut vinna den här matchen och Mattias påpekar dessutom att man ju är klara favoriter hos spelbolagen.

Estland Georgien

Georgien fick även Schweiz att svettas (1-0)

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips så spana in våra spelläggares rader här.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Dagens trippel från Filip Brodd 26/9

Fotboll 25 september 2020

Jag ger mitt förtroende till den värmländska maskinen samt Denis Velic smålänningar i Superettan den här lördagen – Degerfors ser för bra ut för den här serien samtidigt som ... Läs mer

Jamie Vardy ELLER Kevin de Bruyne gör mål? Betway BOOST!

Premier League 25 september 2020

SÖNDAG: Leicester tar emot City och ska man kolla på matchen rekommenderar vi STARKT denna boostade dubbel från Betway. Gör Vardy ELLER Kevin de Bruyne mål får vi 2 x pengarna med ... Läs mer

Bruno Fernandes boostas av Betway!

Premier League 25 september 2020

LÖRDAG - Brighton tar emot United och räkna med ett revanschsuget bortalag och en Bruno Fernandes som vill visa att han kan bättre. Betway väljer att boosta oddset rejält på ... Läs mer

Helgtrippeln med Bettingstugan - fokus Premier League!

Premier League 25 september 2020

Helgen är på intågande och så också den engelska fotbollen med Premier League som flaggskepp! JohanS bjuder oss på en smaskig trippel dagen till ära. Vi får hoppas formen är ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 24 september 2020

Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny ... Läs mer