• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

EM-kval 8 september 2023

Klubblagsfotbollen tar paus men det gör inte Stryktipset. Snarare tvärtom då 14 miljoner i jackpot finns med när matcherna ska prickas in. Extra noga är det att man sätter sina spikar och skrällar en sån här vecka. Häng med på experterna Limpar och Weimer som återigen ska guida oss rätt i djungeln av drag. Weimer har lyckats sätta fyra raka skrällar. Får se om det fortsätter denna helg.

⚽️ Stryktipset Lördag 9 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från EM-kvalet, Division1 samt spanska Segunda. Dessutom med jackpot på 14 miljoner kronor!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 2 September

Limpar - Sverige (66%)

Estland ska brytas ner om Sverige ska ha en chans till att nå EM 2024. Limpan tror att den här matchen blir lugn.

  Limpar om Estland - Sverige
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Tittar man på kupongen finns det några sköna spikar. Jag valde Sverige med förkärlek till vårt landslag och att vi behöver vinna. Vi har många stora stjärnor i Sverige nu som spelar avgörande roller i sina klubblag. Det var länge sen vi kunde ställa upp med en sån offensiv vi har. Estland är bra mycket sämre, de har dålig form. Nej det har inget att hämta i den här matchen.

  Weimer - Schweiz (58%)

  Kosovo ska ta sig an jätten Schweiz i Grupp I. Här kammar man noll enligt Weimer.

  Weimer om Kosovo - Schweiz
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Nu ska man kanske inte stirra sig blind på streckningen just nu då Schweiz är understreckade. Kosovo tänker man ju att det är ett bra lag, sett till hur de kvalade till EM senast. Men det är faktiskt fyra år sedan och nu för tiden går man sällan ut från kvalmatcherna med poäng. Dessutom möter man ett Schweiz som är oerhört samspelt och som också har stora stjärnor i laget som exempelvis Xhaka och Akanji.

  Stryket

  V36 Stryktipset lördag 9 September 2023

  Läs mer om Stryktipset

  Stryktipsduellen

  Duellen - Singelraden v.36

  Fotboll 7 september 2023

  Det är äntligen dags för Stryktipset igen! Den här helgen är det jackpot på cirka 14 miljoner kronor och då passar vi på att lansera en ny artikelserie här i Stugan, välkommen att ... Läs mer

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 2 September

  Limpar - Nordmakedonien X (16%)

  Nordmakedonien spelar mot Italien på hemmaplan i Grupp C och det är en grupp som är ett getingbo. Limpan tror att Nordmakedonien kan störa de större italienska "bålgetingarna".

  Limpar om Nottingham - Italien
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag tycker Italien är lite på dekis. Båda står på tre poäng och det blåser lite i Italien. Man har sparkat Mancini och fått in Spaletti. Det kan ta tid att sätta spelet. Nordmakedonien slog också Italien borta senast man möttes. Jag har en liten känsla av att det kan bli en tight match och att Nordmakedonien mycket väl skulle kunna knipa en pinne här.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - FC Stockholm (20%)

  Dalkurd ställs mot FC Stockholm i Division 1 norra. Weimer fortsätter sin fina skrällform med att spela på bortalaget här till 20%.

  Weimer om Dalkurd - FC Stockholm
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Dalkurd gick väldigt bra i våras men har nu tappat fart. Man har även tappat förstaplatsen när Sandviken rusat förbi. Jag är inte så imponerad rent statistiskt över hur Dalkurd spelat. Det ser inte ut att ha varit övertygande spel. Tex mot Sylvia senast där segermålet kom i 96e minuten. Det var en jämn match fram tills dess. FC Stockholm håller jag högt i denna serie. De har haft lite problem under säsongen men är i grunden ett riktigt bra lag. Ett lag jag tror vi kommer se i nån av våra högsta ligor i framtiden. Man spelar även bra på bortaplan. Lägg därtill att Dalkurd har både målvakten Senne Vits och mittfältaren Nana Ntuli avstängd.

  Här hittar ni mina andelar

  Dalkurd målvakt

  Dalkurds målvakt Senne Vits missar matchen

  Läs mer om Stryktipset och Sverige

  Expekt gratisspel och betbuilder Estland sverige

  BetBuilder-kampanj inför Estland - Sverige i EM-kvalet

  EM-kval 7 september 2023

  Expekt har lanserat en specialkampanj inför Sveriges stundande EM-kvalmatch mot Estland på lördag. Utöver matchat gratisspel på upp till 1500 kr så får man nu också en bonus genom ... Läs mer

  Forbundskapten Janne Andersson

  Spelschema EM-kval: Då spelar Sverige sina matcher

  EM-kval 7 september 2023

  Det är landslagsuppehåll runt om i Europa i de stora ligorna och detta på grund av EM-kval. Under torsdagen rullar kvalet igång, men det är först till helgen som Janne Andersson ... Läs mer

  Anders Limpar Spelläggare Andelar

  Limpar: "Dags att släppa loss offensiven Janne!"

  Fotbolls EM 2024 6 september 2023

  Sverige står inför en tuff uppgift i Grupp F i EM-kvalet. Man har förlorat mot både Österrike och Belgien vilket satt oss i ett prekärt läge efter tre spelade omgångar. Nu väntar ... Läs mer