• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.36)

EM-kval 8 september 2023

Klubblagsfotbollen tar paus men det gör inte Stryktipset. Snarare tvärtom då 14 miljoner i jackpot finns med när matcherna ska prickas in. Extra noga är det att man sätter sina spikar och skrällar en sån här vecka. Häng med på experterna Limpar och Weimer som återigen ska guida oss rätt i djungeln av drag. Weimer har lyckats sätta fyra raka skrällar. Får se om det fortsätter denna helg.

⚽️ Stryktipset Lördag 9 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från EM-kvalet, Division1 samt spanska Segunda. Dessutom med jackpot på 14 miljoner kronor!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 2 September

Limpar - Sverige (66%)

Estland ska brytas ner om Sverige ska ha en chans till att nå EM 2024. Limpan tror att den här matchen blir lugn.

    Limpar om Estland - Sverige
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Tittar man på kupongen finns det några sköna spikar. Jag valde Sverige med förkärlek till vårt landslag och att vi behöver vinna. Vi har många stora stjärnor i Sverige nu som spelar avgörande roller i sina klubblag. Det var länge sen vi kunde ställa upp med en sån offensiv vi har. Estland är bra mycket sämre, de har dålig form. Nej det har inget att hämta i den här matchen.

    Weimer - Schweiz (58%)

    Kosovo ska ta sig an jätten Schweiz i Grupp I. Här kammar man noll enligt Weimer.

    Weimer om Kosovo - Schweiz
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Nu ska man kanske inte stirra sig blind på streckningen just nu då Schweiz är understreckade. Kosovo tänker man ju att det är ett bra lag, sett till hur de kvalade till EM senast. Men det är faktiskt fyra år sedan och nu för tiden går man sällan ut från kvalmatcherna med poäng. Dessutom möter man ett Schweiz som är oerhört samspelt och som också har stora stjärnor i laget som exempelvis Xhaka och Akanji.

    Stryket

    V36 Stryktipset lördag 9 September 2023

    Läs mer om Stryktipset

    Stryktipsduellen

    Duellen - Singelraden v.36

    Fotboll 7 september 2023

    Det är äntligen dags för Stryktipset igen! Den här helgen är det jackpot på cirka 14 miljoner kronor och då passar vi på att lansera en ny artikelserie här i Stugan, välkommen att ... Läs mer

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 2 September

    Limpar - Nordmakedonien X (16%)

    Nordmakedonien spelar mot Italien på hemmaplan i Grupp C och det är en grupp som är ett getingbo. Limpan tror att Nordmakedonien kan störa de större italienska "bålgetingarna".

    Limpar om Nottingham - Italien
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag tycker Italien är lite på dekis. Båda står på tre poäng och det blåser lite i Italien. Man har sparkat Mancini och fått in Spaletti. Det kan ta tid att sätta spelet. Nordmakedonien slog också Italien borta senast man möttes. Jag har en liten känsla av att det kan bli en tight match och att Nordmakedonien mycket väl skulle kunna knipa en pinne här.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - FC Stockholm (20%)

    Dalkurd ställs mot FC Stockholm i Division 1 norra. Weimer fortsätter sin fina skrällform med att spela på bortalaget här till 20%.

    Weimer om Dalkurd - FC Stockholm
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Dalkurd gick väldigt bra i våras men har nu tappat fart. Man har även tappat förstaplatsen när Sandviken rusat förbi. Jag är inte så imponerad rent statistiskt över hur Dalkurd spelat. Det ser inte ut att ha varit övertygande spel. Tex mot Sylvia senast där segermålet kom i 96e minuten. Det var en jämn match fram tills dess. FC Stockholm håller jag högt i denna serie. De har haft lite problem under säsongen men är i grunden ett riktigt bra lag. Ett lag jag tror vi kommer se i nån av våra högsta ligor i framtiden. Man spelar även bra på bortaplan. Lägg därtill att Dalkurd har både målvakten Senne Vits och mittfältaren Nana Ntuli avstängd.

    Här hittar ni mina andelar

    Dalkurd målvakt

    Dalkurds målvakt Senne Vits missar matchen

    Läs mer om Stryktipset och Sverige

    Expekt gratisspel och betbuilder Estland sverige

    BetBuilder-kampanj inför Estland - Sverige i EM-kvalet

    EM-kval 7 september 2023

    Expekt har lanserat en specialkampanj inför Sveriges stundande EM-kvalmatch mot Estland på lördag. Utöver matchat gratisspel på upp till 1500 kr så får man nu också en bonus genom ... Läs mer

    Forbundskapten Janne Andersson

    Spelschema EM-kval: Då spelar Sverige sina matcher

    EM-kval 7 september 2023

    Det är landslagsuppehåll runt om i Europa i de stora ligorna och detta på grund av EM-kval. Under torsdagen rullar kvalet igång, men det är först till helgen som Janne Andersson ... Läs mer

    Anders Limpar Spelläggare Andelar

    Limpar: "Dags att släppa loss offensiven Janne!"

    Fotbolls EM 2024 6 september 2023

    Sverige står inför en tuff uppgift i Grupp F i EM-kvalet. Man har förlorat mot både Österrike och Belgien vilket satt oss i ett prekärt läge efter tre spelade omgångar. Nu väntar ... Läs mer