Stryktipset Lördag 14 september » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 13 september 2019

Ny vecka och ny möjlighet till 13 rätt! 11 miljoner i jackpot och omsättningen ser även den riktigt bra ut. Luta dig tillbaka och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida er igenom veckans bästa spikar och skrällar. Ett måste om man vill åt de stora pengarna!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - QPR 65%

Queens park rangers tar emot Luton på hemmaplan och Limpan väljer att spika hemmalaget QPR. De kommer med ett starkt lag och formen är okej. Enligt Limpar ska de köra över ett lag som Luton på sin hemmaplan. Hemma på Kiyan Prince är QPR nämligen riktigt bra och Limpar pratar ner motståndet rejält. Luton är i grunden inget bra lag även om de lyckats få till två segrar på slutet - här har de noll att hämta. 

Lyssna till Dean McKee starka ord om kärleken till QPR I klippet. Man blir omedelbart sugen på att spika QPR resten av säsongen!

Folkesson - Hull 62%

Folkesson har hittat en intressant skräll till veckans kupong. Valet faller på Hull som är starka hemma och har en mycket bättre trupp än den tabellplacering man just nu innehar. De lär klättra i tabellen och Mattias tror alltså att det sker här. 

En vinst på 24 bortamatcher

Intressant fakta på Wigan också är att de endast har vunnit en match av de senaste 24 på bortaplan (!). Riktigt dålig statistik för Paul Cooks Wigan som även sladdar i tabellen - nu ligger man på 22a plats med endast ett mål på de senaste sex matcherna.

Wigan Paul Cook stryktipset spik

Wigans tränare Paul Cook har mycket bekymmer inför matchen mot Hull på lördag

💣 Kupongens skräll

Limpar - Wolves vs Chelsea X 30%

Blickarna vänds återigen till Molineux stadium och match för Wolverhampton mot Chelsea. Limpar håller visserligen Chelsea som favoriter men varnar starkt för Wolves i den här matchen. Wolves är svårslagna och Chelsea kryssar mycket. Mycket handlar om Wolves starka defensiv och kan man minimera misstagen återigen så kommer Chelsea få mycket svårt att åka hem med tre poäng.

Wolves vann båda mötena förra säsongen

Dessutom har man bra statistik mot Chelsea då man tillexempel vann båda mötena förra säsongen. Chelsea? De är inte riktigt där ännu och enligt Limpan måste man ge Lampard mer tid. Det kommer bli bra på sikt men här blir det X.

“I’m hoping N’Golo will be back for Wolves. The medical team have said to me that with no setbacks he should be, and that will be a big boost.
Kante Chelsea Frankrike Em 2020

Frank Lampard hoppas på Kanté till matchen mot Wolves.

Folkesson - Brentford 23%

Folkesson har hittat en fin procent på Brentford som har en trupp som borde tillhöra toppskiktet. Det är också de ambitionerna man har enligt Mattias - att vara med i toppen och utmana. Han tror även de kommer plocka poäng nu och har en hel del fina spelare i truppen, däribland Pontus Jansson. Vann senast och kan rida vidare på den vinsten!

Brentford har ambitioner om att vara med i toppen och utmana. De kommer plocka poäng under hösten. Mattias betonar att de har en hel del fina spelare i truppen - däribland svenska landslagets mittback Pontus Jansson. Brentford spinner helt enkelt vidare på vinsten senast och skräller till fina 23%!

Ollie Watkins Championship skräll stryktips

Håll koll på Ollie Watkins i Brentford. Fyra mål på sex matcher!

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer