Stryktipset Lördag 12 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Superettan 11 september 2020

Stryktipset på lördag bjuder på en mycket härlig kupong när Premier League äntligen är tillbaka igen. dessutom en fin jackpot på hela 15 miljoner kronor. Detta vill ni inte missa. I vanlig ordning bjuder Mattias Folkesson och Anders Limpar på sina bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och en från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Degerfors (64%)

Anders Limpar väljer att denna vecka spela Degerfors som veckans bästa spik. Ett Degerfors som gått väldigt starkt i årets Superettan med Johan Bertilsson i spetsen som bidragit med tio mål hittills.

På hemmaplan är man också bra. 18 poäng på åtta matcher. Möter på lördag ett Jönköping Södra som inte visat sig vara bra på bortaplan denna säsong.

- När jag tittade på kupongen så tyckte jag ändå att den var spiken i mitt tycke, säger Anders Limpar i "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Jag tror dom kan göra det surt för J-södra

Degerfors

Folkesson - Norwich (45%)

När Mattias Folkesson gör sitt val för veckans spik föll valet på Norwich. Ett Norwich som föll åkte ur Premier League, men som fått behålla sin stomme inför denna säsong. 

Möter Huddersfield på bortaplan som förra säsongen hamnade på nedre halvan i Championship. Därav känns denna tvåa mycket intressant.

Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme

- Jag tycker Norwich känns riktigt bra inför den här säsongen. Man åkte ut Premier League och fick det inte att stämma, säger Mattias Folkesson i uppsnack Stryktipset och fortsätter:

- Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme och Huddersfield ser ut att vara ett bottenlag inför den här säsongen.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Leeds (8%)

På många sätt en intressant match i premiäromgången när mästaren Liverpool tar sig an nykomlingen Leeds. Det är inget snack om att Liverpool går in som favoriter, men här väljer Ander Limpar att ta med både krysset och tvåan på sin kupong.

Tror Leeds kan överraska

– Jag tippar helgardering här. Man får inte missa 8% på Leeds i en premiär. Man ska varken ta bort krysset eller tvåan här. Jag tror Leeds kan överraska, säger Lirar i "Uppsnack Stryktipset".

Folkesson - Reading (17%)

Mattias Folkesson väljer att ha med Reading som sin skräll på lördagens kupong. Han har förvisso valt att helgardera denna match, men flaggar lite för Reding här som ställs mot Derby. 

Ett Derby som haft lite skadebekymmer och man vet inte helt säkert vilka spelare som kommer vara tillgängliga för spel på lördag.

- Skulle det bli att Rooney inte kommer till spel så är det ett stort avbräck, säger Mattias Folkesson i fredagens sändning av "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Och Reading känns spännande med ny tränare och jag tror det här kan bli en skräll på Stryktips-kupongen helt enkelt.

Reading

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips så spana in våra spelläggares rader här.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Dagens trippel från Filip Brodd 26/9

Fotboll 25 september 2020

Jag ger mitt förtroende till den värmländska maskinen samt Denis Velic smålänningar i Superettan den här lördagen – Degerfors ser för bra ut för den här serien samtidigt som ... Läs mer

Jamie Vardy ELLER Kevin de Bruyne gör mål? Betway BOOST!

Premier League 25 september 2020

SÖNDAG: Leicester tar emot City och ska man kolla på matchen rekommenderar vi STARKT denna boostade dubbel från Betway. Gör Vardy ELLER Kevin de Bruyne mål får vi 2 x pengarna med ... Läs mer

Bruno Fernandes boostas av Betway!

Premier League 25 september 2020

LÖRDAG - Brighton tar emot United och räkna med ett revanschsuget bortalag och en Bruno Fernandes som vill visa att han kan bättre. Betway väljer att boosta oddset rejält på ... Läs mer

Helgtrippeln med Bettingstugan - fokus Premier League!

Premier League 25 september 2020

Helgen är på intågande och så också den engelska fotbollen med Premier League som flaggskepp! JohanS bjuder oss på en smaskig trippel dagen till ära. Vi får hoppas formen är ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 24 september 2020

Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny ... Läs mer