• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Superettan 11 september 2020

Stryktipset på lördag bjuder på en mycket härlig kupong när Premier League äntligen är tillbaka igen. dessutom en fin jackpot på hela 15 miljoner kronor. Detta vill ni inte missa. I vanlig ordning bjuder Mattias Folkesson och Anders Limpar på sina bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och en från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Degerfors (64%)

Anders Limpar väljer att denna vecka spela Degerfors som veckans bästa spik. Ett Degerfors som gått väldigt starkt i årets Superettan med Johan Bertilsson i spetsen som bidragit med tio mål hittills.

På hemmaplan är man också bra. 18 poäng på åtta matcher. Möter på lördag ett Jönköping Södra som inte visat sig vara bra på bortaplan denna säsong.

- När jag tittade på kupongen så tyckte jag ändå att den var spiken i mitt tycke, säger Anders Limpar i "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Jag tror dom kan göra det surt för J-södra

Degerfors

Folkesson - Norwich (45%)

När Mattias Folkesson gör sitt val för veckans spik föll valet på Norwich. Ett Norwich som föll åkte ur Premier League, men som fått behålla sin stomme inför denna säsong. 

Möter Huddersfield på bortaplan som förra säsongen hamnade på nedre halvan i Championship. Därav känns denna tvåa mycket intressant.

Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme

- Jag tycker Norwich känns riktigt bra inför den här säsongen. Man åkte ut Premier League och fick det inte att stämma, säger Mattias Folkesson i uppsnack Stryktipset och fortsätter:

- Norwich har verkligen fått ha kvar sin stomme och Huddersfield ser ut att vara ett bottenlag inför den här säsongen.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Leeds (8%)

På många sätt en intressant match i premiäromgången när mästaren Liverpool tar sig an nykomlingen Leeds. Det är inget snack om att Liverpool går in som favoriter, men här väljer Ander Limpar att ta med både krysset och tvåan på sin kupong.

Tror Leeds kan överraska

– Jag tippar helgardering här. Man får inte missa 8% på Leeds i en premiär. Man ska varken ta bort krysset eller tvåan här. Jag tror Leeds kan överraska, säger Lirar i "Uppsnack Stryktipset".

Folkesson - Reading (17%)

Mattias Folkesson väljer att ha med Reading som sin skräll på lördagens kupong. Han har förvisso valt att helgardera denna match, men flaggar lite för Reding här som ställs mot Derby. 

Ett Derby som haft lite skadebekymmer och man vet inte helt säkert vilka spelare som kommer vara tillgängliga för spel på lördag.

- Skulle det bli att Rooney inte kommer till spel så är det ett stort avbräck, säger Mattias Folkesson i fredagens sändning av "Uppsnack Stryktipset" och fortsätter:

- Och Reading känns spännande med ny tränare och jag tror det här kan bli en skräll på Stryktips-kupongen helt enkelt.

Reading

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips så spana in våra spelläggares rader här.