• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 15 september 2023

Landskamperna är slut och nu är vi tillbaka igen med Premier League på schemat. En fantastiskt fin kupong kräver fantastiskt fina spikar och skrällar. Har våra experter hittat dem denna vecka? Ni avgör.

⚽️ Stryktipset Lördag 16 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship. Ingen jackpot men heta matcher.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 16 September

Limpar - Tottenham (80%)

Tottenham Hotspur Stadium är skådeplats för denna batalj där Limpan hittar sin bästa spik.

  Limpar om Tottenham - Sheff Utd
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag tycker Postecoglou har fått en ganska bra start i klubben och jag gillar hans filosofi. Nu har man tre raka segrar och 5-2 segern mot Burnley senast var imponerande. Hur man kommer tillbaka från den sämre start man fick i den matchen och sedan körde över. Son klev ut ur Kanes skugga och gjorde hattrick. Detta tar man med sig till matchen mot Sheffield. Här kan jag inte se hur det ska sluta på ett annat sätt än seger för Spurs. Hög procent men jag köper det.

  Weimer - Newcastle (65%)

  Newcastle med Alexander Isak är inne i en tung period. Vänder det mot Brentford? Det tror Weimer.

  Weimer om Newcastle - Brentford
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  St James' Park kanske inte var en borg förra säsongen men det är ändå ett stort tryck och hemmafans som har passionen. Är det nånstans man kan vända en negativ trend är det här. Brentford har startat säsongen bra och kommer därför streckas upp helt okej här. Tror värdet kan vara okej på Newcastle som är det klart bättre laget här. 23 skott hade man mot Liverpool. Jag tror den matchen gav en lärdom till laget dock. Isaks målform har kommit av sig men bra läge att fixa till det här. I Brentford saknar man Toney, Baptiste och Dasilva.

  Stryktipset tips v37

  V37 Stryktipset lördag 16 September 2023

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 16 September

  Limpar - West Ham X (21%)

  West Ham står inför en tuff uppgift när City kommer på besök. Det är dock ett bra läge att stjäla en poäng enligt Limpar.

  Limpar om West Ham - Man City
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag gillar det jag ser i West Ham i år och man har visat att man kan besegra bra lag med kontringsfotboll. Just det tror jag kan bli nyckeln när city kommer på besök. Självklart ska mästarna vara favoriter här men jag känner ändå att det finns en bra chans att knipa poäng här. Här kan det skrälla och jag vågar absolut inte gå på spiken som många kommer göra här. X måste med. De Bruyne är borta, Grealish är tveksam, Kovacic är tveksam. Även detta kan tala för en mindre skräll här.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - Middlesbrough (26%)

  Blackburn är storfavoriter enligt svenska folket mot Middlesbrough. För stora favoriter enligt Weimer.

  Weimer om Blackburn - Middlesbrough
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Jag tror folk tittar för mycket på tabellen och inte på trupperna här. Jag håller Middlesbrough som det bättre laget spelare för spelare och sen kanske hemmaplan gör att det bör vara hyfsat jämt i denna match. Trots detta streckas Blackburn upp rejält här. Middlesbrough har vunnit de underliggande siffrorna så som skott i varje match de spelat hittills. Man är bättre än vad tabellen säger. Jag väljer att kliva den överstreckade ettan och kör X2 och hoppas detta är en av matcherna som drar upp utdelningen.

  Här hittar ni mina andelar

  Alexander Isak tva mal mot Aston Villa

  Isak finns med på kupongen denna vecka