Stryktipset Lördag 19 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 18 september 2020

Ny möjlighet till att pricka in 13 rätt i helgen på Stryktipset och återigen får vi en fin jackpot från Svenska Spel i form av 15 miljoner kronor. Lyssna på våra experters bästa tips kring hur man ska tänka om omgången och de bästa spikarna och skrällarna på systemet.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och en från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Norwich (63%)

Norwich tar emot Preston och det är ett Norwich som inledde med seger i premiären. Limpar motiverar sin spik på följande sett:

"Norwich ska upp igen! De har fått behålla större delen av laget och vi lär få se ungefär samma lag här som förra helgen. Man har ett för bra jag för Championship och ska kunna avfärda Preston utan att svettas Preston är ett dåligt bortalag och jag ser det här som en solklar spik på veckans rad"

BB200912 BB842

Adam Idah firar lagets premiärmål mot Huddersfield (0-1)

Folkesson - Reading (51%)

Reading möter Barnsley och det är ett hemmalag som inledde med seger mot Derby borta medan Barnsley förlorade sin premiär. Mattias motiverar sin spik på följande sätt: 

"Reading har ett nytt tränarteam och ett ungt bra lag. Man bör klara kontraktet även om man inte lär blandar sig i någon toppstrid. För Barnsley kommer det bli en kamp i år för att säkra kontraktet. Jag håller Reading som det bättre laget och hemma mot ett Barnsley som inte vunnit på 6 matcher mot Reading så är detta en fin spik som ger fler tecken till andra matcher på kupongen".

BB200718 BB145

Bra häng på Readings Yakou Meite

💣 Kupongens skräll

Limpar - Crystal Palace (9%)

Limpar gillade det han såg av Crystal Palace senast och även av United. Det är ett United som inte hunnit spela in sig men som har en trupp som är intakt.

"United har alla friska men det är alltid lite så att man vet inte riktigt var man står. Palace däremot de vet exakt var de står och det kan bli en obehaglig överraskning. Jag tycker om det jag ser och de kommer åka till Old Trafford och bara köra. Jag spelar helgardering här men tror Palace kan knipa en kanske tre poäng här"

Crystal Palace United Stryktipset

Folkesson - Öster (22%)

Öster spelar borta mot Jönköping och det är två lag som är tighta i tabellen. Det är ett viktigt möte där vinnaren kan ta ett kliv närmare Allsvenskan 2021. Mattias kommenterar sin skrällchans såhär:

"Jönköping är bara två poäng före Öster men blir streckade väldigt hårt. Jag tycker vi får fint värde på Öser som kommer med en fin form här. En kittlande match nu när serien ska dra igång och jag tycker den kan gå hur som helst. Jag väljer att helgarda matchen men skulle inte alls bli förvånad om Öster vinner den här med tanke på formen man kommer med".

Öster Jönköping Superettan

Petrovic i Öster drämmer in 2-2 på straff mot Akropolis. Samuel Brolin är överlistad.

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips så spana in våra spelläggares rader här.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trump vs Biden - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Snart ska det avgöras! Trump vs Biden & nu får alla nya kunder hos Betfair spelbörs 100 kr riskfritt spel att använda till valet som avgörs den 3 november. Läs mer

Riskfritt spel till Man United vs Arsenal

Premier League 30 oktober 2020

SÖNDAG! Match I Premier League mellan Manchester United & Arsenal. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Udinese v Milan - 100 kronor tillbaka!

Serie A 30 oktober 2020

SÖNDAG: Zlatans Milan ställs mot Udinese i Serie A på söndag. Vi får se om målproduktionen på vår svensk fortsätter. Smarkets har fått svensk licens och bjuder på en fin kampanj ... Läs mer

Trav på Solvalla med 100 kr gratisspel

Idag är det trav på Solvalla som står på schemat och är du ny kund hos Betfair Spelbörs kan du ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Satsa 100 kr innan loppet startar & få ... Läs mer

Juventus vs Barcelona - riskfritt spel hos Betfair Spelbörs

Champions League 28 oktober 2020

Ikväll rullar Champions League vidare och detta med bland annat match mellan Juventus och Barcelona. Till denna match kan alla nya spelare hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer