• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 22 september 2023

Det blev rekordlite utdelning på 13 rätt förra veckan. Men det finns ingen anledning att misströsta för detta betyder jackpot denna helg! 14 miljoner läggs in i potten och förhoppningsvis kan vi lägga vantarna på en del av dem. Nyfiken på spikar och skrällar? Här kommer de serverade av Limpar och Weimer.

⚽️ Stryktipset Lördag 23 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship samt Allsvenskan. Dessutom med 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 23 September

Limpar - Ipswich (69%)

Portman Road Stadium är Ipswich hemmaborg och här har man verkligen skapat en fästning. Kan Blackburn inte denna? Tveksamt enligt Limpar som spikar hemmalaget.

    Limpar om Ipswich - Blackburn
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag går på Ipswich. Jag tycker de ångar på ordentligt med fyra raka segrar inklusive cupen. Blackburn torskade förra bortamatchen mot Plymouth, och nu i veckan nu förlust så de har ingen bra form. Ipswich gillar jag verkligen i år och jag kan se att de bara fortsätter med att köra över här. Stabil spik!

    Weimer - Crystal Palace (51%)

    Crystal Palace kommer återigen tillbaka till Turf Moore. Då tror Weimer man tar en ny trea.

    Weimer om Crystal Palace - Fulham
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Fulham har gjort det bra inledningsvis och plockat en del poäng här och där. Inte alls utspelade heller när de mött topplagen. Men, jag håller Crystal Palace som det klart bättre laget i detta möte och på Selhurs Park är man starka. Man har bara spelat två hemmamatcher och ena var mot Arsenal. Betydligt bättre möjlighet till tre poäng här. Även om Fulham har tagit poäng har man varit utspelade i flera av dessa matcher. Ofta har man inte så mycket chanser själva och släpper till en hel del. Det håller inte i längden.

    V38 stryktipset

    V38 Stryktipset lördag 23 September 2023

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 23 September

    Limpar - Bristol City (12%)

    Bristol City är rejäla underdogs när Leicester borta står på programet. För stora tycker Limpan som har med 2an på kupongen.

    Limpar om Leicester - Bristol City
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag kör en helgardering här för jag vill gärna ha med Bristol City till otroligt fin procent, 12-13%. Bristol City flyger under radarn och är bra med i tabellen - de är i form! Bristol City kan vinna den här matchen faktiskt sett till hur det sett ut den senaste tiden. Jag vågar inte lämna bort Leicester men 2an ska med!

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Everton (18%)

    Om Everton var ett tåg så är det väl snarare ett gamalt ånglok som saknar kol. Man står i princip stilla i poängskörden. Nu tror Weimer dock det vänder när Brentford står för motståndet.

    Weimer om Brentford - Everton
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Lite chockad själv är jag men jag går rakt emot Brentford här med X2. Det är något som säger mig att nu när Brentford för en gångs skull blir stora favoriter så kommer det inte hålla. Brentford är duktiga på kontringar men att föra spelet är en annan sak. Everton kan faktiskt spela lite mer avslappnat här och kanske satsa på en pinne men ta tre om allt vill säg väl också. Man har skapat mycket chanser och det handlar mest om att sätta dit bollarna nu.

    Här hittar ni mina andelar

    Everton Dyche

    Det är dags nu Everton!