Stryktipset Lördag 28 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 27 september 2019

Lås dörren, stäng av telefonen, lägg dig bekvämt i soffan och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig igenom veckans bästa spikar och skrällar. Det finns 11 miljoner skäl att lyssna noga denna vecka!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Tottenham 74%

Limpar tror att Tottenham studsar tillbaka rejält mot Southampton på lördag. Efter det smärtsamma uttåget mot Colchester är laget rejält revanschsugna. Limpar tror att Southampton får ta smällen för det mirakel som League two-laget stod för senast. Tottenham har Ryan och Giovani borta men annars är truppen hel och redo. De tre senaste åren har man relativt enkelt städat av Southampton hemma och historiskt sett brukar Spurs vara lite av ett spöke för Southampton. 

We need to stay together, try to be positive and start to win games. Thats most important now

Spurs tränare Mauricio Pochettino lät väldigt fokuserad inför mötet mot Southampton 

Se mirakelscenerna från Colchesters skräll i veckan:

Folkesson - Leeds 54%

Mattias väljer att spika Leeds som denna vecka möter Charlton borta. Leeds toppar tabellen och spelar just nu en riktigt rolig fotboll. Folkesson lyfter fram skadan på Lyle Taylor för Charlton vilket är en väldig försvagning. Även nyförvärvet Beram Kayal missar matchen. Charlton inledde säsongen fint men har nu halkat ner en bit efter två raka förluster. Dessutom spelade man inte alls bra mot Wigan senast. Mattias pekar också på Leeds otroliga bortaform just nu med fem raka segrar. Leeds spikas!

BB190526 BB778

Lee Bowyer har haft en fantastisk tid i Charlton men står nu inför en tuff uppgift

💣 Kupongens skräll

Limpar - West Ham 33%

Oj vilken smäll West Ham åkte på i veckan. 0-4 mot Oxford men då vilade man också många av spelarna för att kunna fokusera på Bournemouth. 

“The whole team didn’t play well. Not only did we concede four goals, but we didn’t create too many chances,”

Pellegrini var inte nöjd efter 0-4 mot Oxford

Matchen mot Oxford var en ordentlig plump men det är inget som Limpar tror påverkar prestationen när bästa elvan ställs på planen igen. Laget spelade väldigt bra mot United och fortsätter man bara med det spelet så kan man slå vilket lag som helst. Den här matchen känns annars väldigt öppen enligt Limpar. Det kommer troligtvis bli en hel del mål i matchen och en sån match känns alltid bra att ha en skräll i. Det kan vara läge på 1&2 här men West Ham till fina 33% - det hugger Limpan utan att blinka.

Bournemouth Wet Ham Premier League Skräll Strktipset

Limpar tror att West Ham återigen får jubla

Folkesson -X i Crystal Palace vs Norwich  26%

Svenska folket tror på Crystal Palace i mötet mot Norwich. Mattias är inte lika säker och sätter sitt skrälltecken på oavgjort. Norwich har en dålig form och mängder av skador. Men stämmer allt kan man även slå topplagen. Det är ett lag man inte vet vad man har tycker Folkesson. Här kommer pressen sättas på Crystal Palace att fixa tre poäng och det kan passa Norwich ganska bra. Fråga City om inte annat. Palace är också ett lag som gör det bättre mot bra motstånd. De vann tillexempel mot United för några omgångar sedan medan man ett par dagar senare åkte ut mot Colchester i cupen. Två lag som båda är i behov av poäng och det lutkar kryss tycker Mattias! Vi håller med.

"No Pukki, no party" 

Skriker Nowrichfansen! I alla fall de som inte bor i Malaysia där det är förbjudet. Pukki är nämligen ett ord som i Malaysia benämner det kvinnliga könsorganet.

Pukki Finland EM 2021 Odds Grupp B

Finländaren har tagit Premier League med storm.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer