Stryktipset Lördag 28 september » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 27 september 2019

Lås dörren, stäng av telefonen, lägg dig bekvämt i soffan och låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig igenom veckans bästa spikar och skrällar. Det finns 11 miljoner skäl att lyssna noga denna vecka!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Tottenham 74%

Limpar tror att Tottenham studsar tillbaka rejält mot Southampton på lördag. Efter det smärtsamma uttåget mot Colchester är laget rejält revanschsugna. Limpar tror att Southampton får ta smällen för det mirakel som League two-laget stod för senast. Tottenham har Ryan och Giovani borta men annars är truppen hel och redo. De tre senaste åren har man relativt enkelt städat av Southampton hemma och historiskt sett brukar Spurs vara lite av ett spöke för Southampton. 

We need to stay together, try to be positive and start to win games. Thats most important now

Spurs tränare Mauricio Pochettino lät väldigt fokuserad inför mötet mot Southampton 

Se mirakelscenerna från Colchesters skräll i veckan:

Folkesson - Leeds 54%

Mattias väljer att spika Leeds som denna vecka möter Charlton borta. Leeds toppar tabellen och spelar just nu en riktigt rolig fotboll. Folkesson lyfter fram skadan på Lyle Taylor för Charlton vilket är en väldig försvagning. Även nyförvärvet Beram Kayal missar matchen. Charlton inledde säsongen fint men har nu halkat ner en bit efter två raka förluster. Dessutom spelade man inte alls bra mot Wigan senast. Mattias pekar också på Leeds otroliga bortaform just nu med fem raka segrar. Leeds spikas!

BB190526 BB778

Lee Bowyer har haft en fantastisk tid i Charlton men står nu inför en tuff uppgift

💣 Kupongens skräll

Limpar - West Ham 33%

Oj vilken smäll West Ham åkte på i veckan. 0-4 mot Oxford men då vilade man också många av spelarna för att kunna fokusera på Bournemouth. 

“The whole team didn’t play well. Not only did we concede four goals, but we didn’t create too many chances,”

Pellegrini var inte nöjd efter 0-4 mot Oxford

Matchen mot Oxford var en ordentlig plump men det är inget som Limpar tror påverkar prestationen när bästa elvan ställs på planen igen. Laget spelade väldigt bra mot United och fortsätter man bara med det spelet så kan man slå vilket lag som helst. Den här matchen känns annars väldigt öppen enligt Limpar. Det kommer troligtvis bli en hel del mål i matchen och en sån match känns alltid bra att ha en skräll i. Det kan vara läge på 1&2 här men West Ham till fina 33% - det hugger Limpan utan att blinka.

Bournemouth Wet Ham Premier League Skräll Strktipset

Limpar tror att West Ham återigen får jubla

Folkesson -X i Crystal Palace vs Norwich  26%

Svenska folket tror på Crystal Palace i mötet mot Norwich. Mattias är inte lika säker och sätter sitt skrälltecken på oavgjort. Norwich har en dålig form och mängder av skador. Men stämmer allt kan man även slå topplagen. Det är ett lag man inte vet vad man har tycker Folkesson. Här kommer pressen sättas på Crystal Palace att fixa tre poäng och det kan passa Norwich ganska bra. Fråga City om inte annat. Palace är också ett lag som gör det bättre mot bra motstånd. De vann tillexempel mot United för några omgångar sedan medan man ett par dagar senare åkte ut mot Colchester i cupen. Två lag som båda är i behov av poäng och det lutkar kryss tycker Mattias! Vi håller med.

"No Pukki, no party" 

Skriker Nowrichfansen! I alla fall de som inte bor i Malaysia där det är förbjudet. Pukki är nämligen ett ord som i Malaysia benämner det kvinnliga könsorganet.

Pukki Norwich Stryktipset Premier League

Finländaren har tagit Premier League med storm.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer