• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 24 september 2020

Ny kupong att analysera och återigen har vi jackpot på Stryktipset! 15 miljoner skjuts in i potten och då kommer våra experter Anders Limpar och Mattias Folkesson med varsin ny spik och skräll åt oss att ta del av.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och tre matcher från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Halmstad (75%)

Halmstad tar emot Ljungskile och det är ett Halmstad som ligger på uppflyttningsplats till fotbollens finrum - Allsvenskan. Nu möter man laget som ligger i botten men Ljungskile kan vid seger faktiskt ta sig upp till kvalplats. Limpar tror dock inte man kommer ha en chans mot Halmstad här och motiverar sin spik såhär:

" Halmstad måste vinna den här för att hålla J-södra bakom sig. Jag torr man kör över Ljungskile faktiskt. Visserligen är hemmaformen inte den bästa men Ljungskile har alltså 0/3/7 i år på bortaplan. Inte en seger och nu möter man ett av seriens bästa lag. Det är hög procent men det ska inte4 finnas något annat än etta här".

Halmstad BK

Folkesson - Birmingham (66%)

Birmingham tar emot nykomlingen Rotherham och det är ett hemmalag som streckas som klara favoriter. Även vår expert Mattias Folkesson tror på hemmalaget här.

"Tredje matchen för i år och jag tycker om det jag ser hos Birmingham. Jag tror i och för sig inte de kommer vara med i toppen men ett stabilt mittenlag kommer de vara. Man har spelat mot förmodade topplag, fått med sig 4 poäng och ännu inte släppt in något. Nu möter man en nykomling och just nykomlingar brukar man ha lätt för! Birmingham spikas till 66%!"

Birmingham Rotherham Stryktipset

Birmingham Citys Jeremie Bela kämpar mot Brentfords Josh Dasilva

💣 Kupongens skräll

Limpar - Southampton (31%)

Southampton reser till Burnley för spel mot bottenkonkurrenten. Just nu är de i alla fall konkurrenter i botten utan segrar men serien har precis bara börjat. Southampton var starka förra säsongen men har i år fått en svagare start. Limpar håller dock gästerna som det bättre laget.

"Det här är två lag som börjat sämre och nu är det debut för Burnley hemma. De vet inte riktigt vart de står och då kan det vara läge för en skräll. Jag gillade annars vad jag såg av Southampton i första halvlek mot Tottenham. Man spelar en frejdig offensiv fotboll men inte fått resultaten med sig. Man är helt enkelt bättre än tabellen visar och det finns bra läge att ta sina första poäng här. Bra tränare, spelsystem och ungdomsakademi. Southampton blir min skräll!"

Southhampton Burnley

Southampton hade det jobbigt mot Tottenham senast

Folkesson - Middlesbrough (26%)

Även Folkesson hittar sin skräll i skrällarnas paradis Championship. Här är det QPR som möter Middlesbrough och Folkesson kritar ner en helgardering. Men, det finns stor risk att det är Middlesbrough som kniper alla tre poängen. Hör hans motivering här:

"Det är en lurig match det här som jag helgarderar. QPR har släppt in en hel del mål inledningsvis om man räknar in cupen och jag höjer ett varningens finger för Middlesbrough. Visst, man har bara en poäng men även mött bra lag. Här är oddsen helt jämt då tycker jag 26% på Middlesbrough är bra!"

Middlesbrough Bournemouth Stryktipset

Middlesbrough Bournemouth senast och får det kanske enklare här?

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips med 15 miljoner i jackpot rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.