• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Premier League 29 september 2022

Det är dags för en ny kupong på Stryktipset och nu får vi mycket Premier League och hela 15 miljoner i jackpot. Läge att sätta 13 rätt? Då krävs det bra spikar och skrällar. Anders Limpar och Jonas Weimer ger som vanligt sina tips inför den kommande omgången.

⚽️ Stryktipset Lördag 1 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från 

🔨 Kupongens spik Stryktipset 1 Oktober

Limpar - Liverpool (71%)

Liverpool har fått upp ångan och tar här emot Brighton som tappat sin huvudtränare. Limpan tror det kan bli en fin vinst för Pool.

  Limpar om Liverpool - Brighton
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Det här är ingen jätteskräll. Många kommer spika Liverpool mot Brighton. Båda lagen har en match tillgodo. Pool knapar in på toppen och deras historik på Anfield är helt otrolig. Man förlorar väl var sjätte år eller så. Det blir intressant att se om Brighton forsätter med samma spel som under Potter eller om man ändrar om något. När det gäller Liverpool så saknar man fortfarande Mané. Salah har inte gått att känna igen och det är lite upp till bevis. Men man ska kunna vinna den här matchen även om man inte når upp till 100%. Det ska bli en enkel seger för Liverpool.

  Weimer - Brentford (41%)

  Brentford reser till Bournemouth för match mot nykomlingen. Ett möte där båda lagen säkerligen går för tre poäng. Weimer går för en låg % på spiken.

  Weimer om Bournemouth - Brentford
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Bournemouth har tagit lite poäng på slutet och då direkt får man mycket större förtroende hos svenska folket. Men Brentford är det klart bättre laget och man har bjudit på fin fotboll inledningsvis av Premier League 2022/2023. Med Toney på topp har man ett ständigt anfallshot. Här är jag lite vågad men jag spikar den understreckade tvåan och hoppas på att trenden fortsätter. Att Brentford städar av Bournemouth vilket man gjort i 3 av de senaste 4 mötena lagen emellan.

  Raden v39 2022 stryktipset

  Panelens rader denna lördag 1 oktober 2022

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 1 Oktober

  Limpar - Wigan (21%)

  Förra årets bottenlag Rotherham har fått en roligare start i år. Nu möter man Wigan hemma. Då tror Limpan att det kan ta stopp.

  Limpar om Rotherham - Wigan
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag går på Wigan på denna kupong. Jag har helgarderat den här matchen men man har bra målskillnad och spelat bra i år. Man är svårslagna borta och jag tror man kan göra något i den här matchen. Wigan är tighta bakåt och kan nog stå emot bra. Öppen match där vi får 21% på tvåan. Den känns bra att ha med helt enkelt.

  Weimer -  Preston (18%)

  Preston har fortsatt problem med målskyttet men släpper även in otroligt lite. Detta öppnar för bra skrälläge enligt Weimer.

  Weimer om Sunderland - Preston
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Stadium of light kommer vara fylld igen och då har Sunderland problem. Man har nämligen inte alls glänst hemma utan mer fått scenskräck. En låg procent på Preston som visat att försvaret är riktigt bra. Sunderland har i och för sig gått bra i år och ligger med i toppen direkt som nykomling. Pengar på banken och man har värvat smart. Men jag ser ändå den här matchen som rätt öppen och 18% när det är 15 miljoner i jackpot - ja tack!

  Sunderland

  Fler spelnyheter & kampanjer

  60x pengarna på Ronaldo ikväll? Upphöjt odds!

  Fotbolls VM 2022 6 december 2022

  TISDAG: Fotbolls-VM rullar idag vidare med de två sista åttondelsfinalerna. Då kommer Hajper med en fin kampanj där vi får 60x pengarna på att Ronaldo gör mål med huvudet och att ... Läs mer

  Från 6 x till 25 x pengarna på Brasiliansk dubbel från Hajper!

  Fotbolls VM 2022 5 december 2022

  MÅNDAG: Brasilien tar emot Sydkorea i en färgsprakande match som ska ge oss ett till kvartsfinallag. Lagen kommer till denna match med olika erfaranheter. Brasilien åkte på sin ... Läs mer

  Inför Brasilien - Sydkorea VM 2022

  Fotbolls VM 2022 5 december 2022

  Brasilien åkte på en chockartad förlust mot Kamerun senast. Men tog sig ändå vidare som gruppsegrare. För Sydkorea var det en riktigt urladdning mot Portugal. Dels vände man och ... Läs mer

  Inför Japan - Kroatien VM 2022

  Fotbolls VM 2022 5 december 2022

  Japan tog sig vidare från den svåra Grupp E och slog därmed ut självaste Tyskland. Kroatien i sin tur gick stark i Grupp F och förlorade inte en match. Nu möts lagen här och i ... Läs mer

  Betway boost: Upphöjt odds på Morata att göra mål!

  Fotbolls VM 2022 4 december 2022

  TISDAG: Spanien har charmat oss igen med stort bollinnehav och mycket mål. Totalt 9 mål blev det i gruppspelet varav Morata gjorde tre av dem. Detta som inhoppare. Nu är han ... Läs mer