• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.39)

Fotboll 29 september 2023

Ny vecka och nya möjligheter att spela hem en 13-rätt t-shirt och förstås en större summa pengar. Ett problem som många har är att när man får 13 rätt så ger det inte så mycket. Därför är skrällarna så viktiga att sätta för det är de som ger pengarna. Med det sagt så behövs även bra spikar. Här får ni båda serverade av våra experter Jonas Weimer och Anders Limpar.

⚽️ Stryktipset Lördag 30 September

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 30 September

Limpar - Millwall (47%)

Millwall tar emot Swansea hemma på The Den. Anders tror inte bortalaget har något att hämta trots deras 3-0 vinst senast.

    Limpar om Millwall - Swansea
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Millwall på the Den, den skrattar man inte bort. Jag har själv spelat på den arenan och vet hur svårt det är. Här är man alltid bra. Jag spikar Millwall för Swansea är inte alls bra borta. 0-1-3 har man borta och de kommer lägga sig lågt och kontra - det är det västa man kan göra på The Den.

    Weimer - Newcastle (78%)

    St James Park är skådeplatsen för detta möte där Newcastle förstås går in som stora favoriter. Kanske blir man för stora, men Weimer spikar i alla fall "Skatorna".

    Weimer om Newcastle - Burnley
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag har svårt att se att Burnley ska kunna störa Newcastle i den här matchen. Man har börjat trumma igång nu i hemmalaget och 1-0 mot Brentford följdes upp av hiskeliga 8-0 senast. Blir intressant att se om Wilson går in istället för Isak som fick spela i veckan mot City. En match där man vann med 1-0 efter mål av svenksen. Anfallaren Foster är borta i Burnley också vilket är ett handikapp för gästerna. Det är klart, får vi en procent som är en bit över 80% så kanske man får kolla på ett kryss också. Men utgångstecknet blir spiken.

    Raderna vecka 39 tips Stryktipset 2023

    V38 Stryktipset lördag 30 September 2023

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 30 September

    Limpar - Huddersfield (26%)

    Huddersfield tar emot Ipswich och då är man kraftiga underdogs, trots hemmaplan. För kraftiga enligt Limpar.

    Limpar om Huddersfield - Ipswich
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det här är en match som jag kommer gå från höger. Visst är Ipswich ett bra lag, men kolla på Huddersfield. De kan verkligen störa vilket lag som helst i den här serien. Och hemma med 26%, den tycker jag är helt given, här kan det skrälla rejält.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Bournemouth (15%)

    Arsenal finns med i toppen och behöver nog vinna den här för att haka på City och Liverpool. Weimer tror dock det kan bli knepigt.

    Weimer om Bournemouth - Arsenal
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det är mycket skador i Arsenal nu. Declan Rice gick ut skadad senast. Saka är tveksam, samma med Martinelli och Trosard förstås. Partey borta sedan tidigare. En bortamatch är alltid knepigt i Premier League och Bournemouth är bra hemma. Här ha man plockat poäng både av Chelsea och West Ham. Arsenal fick slita för 1-0 borta mot Brentford i cupen. Där fick man ju slänga in Ödegaard, Jesus, Zinchenko och de här gubbarna som kanske behövt mer vila. Bournemouth fick det enklare. 2-0 mot Stoke. Roterade laget rätt kraftigt. Jag helar denna och hoppas på 1an.

    Här hittar ni mina andelar

    Arteta arsenal

    Klarar Arsenal att ta tre poäng eller blir det den här som blir skrällen?