Stryktipset Lördag 30 januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 29 januari 2021

13 miljoner i jackpot på Stryktipset denna lördag och dessutom får vi hela fem Premier League-matcher. Det är ovanligt den senaste tiden men visst gör det att det blir lite mer krydda till kupongen. Limpar och Folkesson har analyserat raden och kommer nu med sina bästa spikar och skrällar till veckans Stryktips.

⚽️ Stryktipset lördag 30 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fem matcher från Premier League och åtta matcher från Championship. När det dessutom är en fin jackpot på 13 miljoner kan vi räkna med hög omsättning!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester City (79%)

Manchester City tar emot Sheffield United på hemmaplan på lördag och det är ett hemmalag som är storfavoriter. Sheffield kommer från en megaskräll mot United då man tog alla tre poängen. Limpar tror dock att det roliga tar slut här:

City är just nu Premier Leagues bästa lag

"City är just nu Premier Leagues bästa lag. Det kan vi inte säga om motståndet. Mot United fick Sheffield dock matchen dit de ville. United fick inte komma med några snabba omställningar. Här mot City tror jag de kommer få mycket svårare. City gillar att bygga upp anfallen och ha bollen mycket. Jag tror de maler ner detta Sheffield över 90 minuter. Det kan även bli så att krafterna tog slut efter matchen senast för Sheffield och att de "vaskar" denna omedvetet".

Folkesson - Stoke (37%)

I match 8 hittar vi ett spännande mittenmöte mellan två lag med urusel form. Det handlar om Huddersfield och Stoke. Våra experter spelar emot varandra här då Limpan sitter på 1X och Mattias går på spiken på Stoke. Hör hans tankar här:

Skadedrabbat hemmalag

"Det skiljer inte så mycket mellan lagen poängmässigt och båda har dålig form. Men jag tycker det ser värre ut förHuddersfield. Dels har man fem raka förluster. Men sen har man även mycket skador i laget. Hela sju spelare missar denna match. Stoke har även de problem med vinster men man har haft lite tuffare motstånd tycker jag. Man har även kryssat mycket och ändå varit nära vinster. Det här är en värdespik. 13 miljoner i jackpot - då måste man ha lite chansningar".

Veckan spik v4

💣 Kupongens skräll

Limpar - Fulham (31%)

West Bromwich tar emot Fulham i lite av ett ångestmöte i match fem på Stryktipsets kupong. Vi har ett hemmalag som är knappa favoriter hos Svenska Folket. Men inte av Limpar:

Fulham kontrar in 1-0

"Big Sam har verkligen inte rosat marknaden och jag tycker det var en felvärvning. En gammal tränare som fått sparken flertalet gånger. Och lyssna på detta, hemma har man 1-22 (!) i målskillnad. Visserligen har man mött bra lag men ändå. 0-5 mot Leeds är ett fiasko. Jag går på X2. Fulham är inte heller särskilt bra men streckfördelningen ger bra värde på detta. Även om det luktar kryss så kan jag kan se Fulham kontra in 1-0".

Folkesson - Coventry (25%)

Matchen Birmingham mot Coventry blir en spännande uppgörelse mellan två lag i botten av The Championship. Procenten ger fördel för Birmingham. Folkesson känner dock för bortalaget:

Ett av de sämsta lagen i ligan

"Coventry vann senast (2-0 mot Huddersfield) och äntligen fick Gyökeres göra mål. Det var en viktig trepoängare som jag tror ger energi till denna match. Man gjorde ett litet ryck i bottenstriden och det blir spännande att se om de kan fortsätta mot Birmingham som jag tycker är ett av de sämsta lagen i ligan".

Veckan skrall v4

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Räkna med hög utdelning när det är jackpott denna vecka. Nedan hittar ni våra andelar till lördagens Stryktips.

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer