Stryktipset Lördag 5 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

Premier League 3 oktober 2019

Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Liverpool 68%

Får man 68% på Liverpool så är det inget att tveka på tycker Limpar som skriver i sin spik direkt i match nummer två. Man är oerhört bra hemma där man vunnit tre raka. Leicester är förstås ett läskigt lag att spela mot enligt Limpan, men ska man åt 13 rätt så gäller det att våga sätta singlarna där det bara ska bli raka ettan. Liverpool slog Salzburg i Champions League i veckan. Offensiven är riktigt fin men försvarsspelet föll igenom lite. Perfekt tycker Limpar - "då slappnar de inte av för mycket här".

Viktiga är att vinna

Lyssna på en relativt nöjd Klopp efter 4-3 vinsten mot Salzburg:

Folkesson - AIK 77%

Kupongens säkraste tecken enligt Mattias som inte bara spikar AIK utan han kastar även bort hammaren efteråt. Den här ska bara AIK och Rikard Norling ta hem! Även om guldet kanske nu är borta har man ändå massvis att spela för. Med en av de dyraste trupperna någonsin bör man kunna knipa en europaplats. Men då gäller endast seger här. 

Örebro är trötta

Mattias tycker Örebro ser trötta ut och på bortaplan är de sämre. Man åkte på en tung smäll senast och det är troligt att det blir en ny här. AIK vinner.

AIK Stryktipset Norling spik 13 rätt

Norling vinner, men sitter han kvar efter säsongen?

💣 Kupongens skräll

Limpar - Crystal Palace 18%

Limpar sätter sin skräll på Crystal Palace som ska resa till London för match mot West Ham. Ett West Ham som är i stort sett skadefria förutom Fabianski. 

Ruskigt stabila

Limpan varnar dock för Palace som han anser är ruskigt stabila, starka och svårslagna. Det kommer bli tight som det brukar bli när lagen möts. Tre av fyra senaste mötena har slutat med X. Denna gång är dock Limpar övertygad om att vi får se en vinnare i matchen, och då finns det ett fint spelvärde att ha med 2an på kupongen. Crystal Palace knockar alltså West Ham här och vinner!

Crystal Palace skräll stryktipset

Limpan tror Crystal Palace kan få jubla igen

Folkesson - Brentford 21%

Mattias har hittat sin skräll i Championship och på Brentford. Han noterar mycket riktigt att Brentford faktiskt är favoriter hos spelbolagen men inte hos svenska folket som har lyft upp Nottingham Forrest till en hög procent. Således kan det vara fint att ha med 2:an här. Brentford som dessutom är bättre än vad tabellen visar enligt Mattias. Man har inte förlorat på tre raka matcher och Nottingham kan komma att få det tufft.

Brentford Stryktipset Skräll

Brentford har bra form och skräller igen?

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Alla städer och arenor samt spelschema inför fotbolls-EM 2020!

EM 2020 26 januari 2020

12 städer, 12 arenor och 6 grupper. Här är allt du behöver veta om sommarens spelplatser i Fotbolls-EM 2020 från heta Wembley i England till exotiska Baku i Azerbajdzjan. ... Läs mer

Riskfritt spel för 250 kr på Napoli - Juventus

Serie A 24 januari 2020

Toppmatch i Serie A då Napoli får besök av serieledarna Juventus. Hos Betfair Exchange kan alla nya kunder ta del av ett gratisspel för 250kr. Nedan kan ni ta del av instruktioner ... Läs mer

GRATISSPEL Växjö mot Leksand!

SHL 24 januari 2020

På lördag är det dags för SHL-matcher och bland annat ett fint möte mellan Växjö och Leksand. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel för 250 kr på denna ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.4)

Premier League 24 januari 2020

Alla vet att för att få 13 rätt med en bra utdelning krävs inte bara bra spikar utan även att man hittar skrällarna. Limpan och Folkesson guidar er rätt i vanlig ordning! Läs mer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer