Stryktipset Lördag 3 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

Fotboll 2 oktober 2020

Stryktipset är här igen och bjuder oss på 13 heta matcher. Våra experter är redo att leverera sin syn på veckans kupong och förstås plocka ut sina bästa spikar och skrällar!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från den engelska fotbollen och två matcher från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Blackburn (62%)

Blackburn tar sig an Cardiff City och det är ett hemmalag som står i 62% att vinna matchen. Blackburn har startat säsongen fint och nu har man två raka segrar och +9 i målskillnad i dessa. Cardiff var ett av de bättre lagen förra säsongen men har fått en svag start. Limpan kommenterar sin spik såhär:

Spelarna fick träna avslut, avslut avslut

"Jag kör på Blackburn rakt av. Tränare Mowbrey förbannad efter 2-3 mot Bournemouth trots att man skapade mängder av chanser. Mowbrey skickade hem spelarna att träna avslut, avslut, avslut. Det har gett resultat. när man nu gjort 9 mål på de senaste två matcher efter. Knock out blir det här då Cardiff får inrikta sig på defensiv fotboll. Blackburn kan köra över Cardiff med en-två bollar".

Blackburn Cardiff Stryktipset

Mowbrays extraträning har gett resultat

Folkesson - Bristol (42%)

Två spikar från Championship var länge sen vi såg men även Folkesson väljer en match från andradivisionen. Nottingham spelar hemma och möter ett Bristol City som startat säsongen fint! Folkesson kommenterar sin spik såhär:

"Det var klurigt att hitta en fin spik denna vecka. Men jag tycker bortaseger för Bristol City ser riktigt bra ut. Man spelar bra just nu med snabba duktiga yttrar och en offensiv fotboll som jag gillar. Nottingham har inte gjort mål ännu och det är ett pressat lag och framförallt en pressad tränare. Framförallt nu när landslagsuppehåll närmar sig. Lamouchi känner naturligtvis att han inte sitter säkert och inför en sån ledig vecka kan klubbarna som startat dåligt agera och få en träningsvecka med en ny tränare inför en ny säsong. Ångest i Nottingham. Spik för Bristol"

Nottingham Bristol City Stryktipset

Bristol spikas!

💣 Kupongens skräll

Limpar - Brage (27%)

Örgryte tar sig an Brage på hemmaplan i ett mittenmöte i Superettan. Brage har dock inte gett upp drömmen om Allsvenskan men ska den fortsätta leva krävs seger här. Limpan kommenterar matchen såhär:

"Jag älskar Brage och jag tycker de har något fint på gång. Jag önskar dem faktiskt framgång. Jag tycker lag som vill spela fotboll ska premieras. Nu åkte man på en snöplig förlust hemma senast men innan de hade man en bra form. Örgryte är inte att lita på. Jag har X2 på min kupong men jag tror på Brage här"

Brage Örgryte Stryktipset

Brages målvakt Bjarni Mark Andersson får komma igen efter förra veckans förlust

Folkesson - QPR (26%)

QPR hittar vi på plats 11 i Championship. Här möter man Sheffield på bortaplan. Då plockar Folkesson upp skrällchanser på QPR med motiveringen:

"Jag har visserligen helgarderat denna match men jag tycker absolut att 2an är ett bra tecken här. Det finns värde på QPR som har låga 26% trots att  Sheffield Wednesday är tvärsist på grund av poängavdrag men man har heller inte inlett bra. Man har 7 raka utan seger hemma. QPR har absolut möjlighet att åka hem med tre nya poäng".

QPR Sheffield Stryktipset

QPR skräller mot Sheffield?

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer