• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.40)

Fotboll 6 oktober 2023

Det närmar sig lördag och Bettingstugan.se har spänt bågen för en ny kupong på Stryktipset. Den här veckan har vi 20 miljoner i jackpot och på "Uppsnack Stryktipset" har vi pratat fotboll med gästexperten Bosse Petersson som hoppade in i veckans program tillsammans med Jonas Weimer och Anders Limpar. Här och nu ska vi gå igenom "spikar & skrällar" som nyss nämnda lyfter fram inför helgens kupong!

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 7 OKTOBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship på månadens första Stryktipset och det här kryddas med 20 miljoner kronor i jackpot! 💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 7 Oktober

Bosse Petersson - Manchester United (61%)

Man United gästas av Brentford på Old Trafford och här ser Bosse inte hur United, trots omständigheterna med blygsamma resultat och prestationer, ska förlora igen. 

    Petersson om Manchester United - Brentford
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    - Chelsea är en bra spik, men den som känns allra, allra tyngst är Man United. Man pratar aldrig om "måsten" i idrottssammanhang, det är ett förbjudet ord, men jag ser inte United förlora den här matchen mot Brentford på Old Trafford. Det finns inte! Jag följer dem så väl, det är ett spökskepp utan kapten med ett dåligt mittförsvar, men nu gjorde ändå Højlund två baljor mot Galatasaray senast och han såg bättre ut än vad jag sett honom tidigare. Vass och initiativrik, så jag tycker att United är den starka spiken på den här kupongen!

    Limpar - Manchester United (61%)

    Anders Limpar tar rygg på Bosse Petersson och placerar även han sin spik från mötet från Old Trafford där Man United tar emot Brentford. 

    Limpar om Manchester United - Brentford
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    - Jag håller med om allt som Bosse har sagt, han borde ha en större roll i svensk media då han kan väldigt mycket fotboll! Det gungar som vanligt i Manchester United och nu är Erik ten Hag ifrågasatt av gamla spelare som var framgångsrika på 90-talet då de sitter och gnäller i tv, men ni vet att jag har sagt det förut, United har en mental styrka som jag älskar! Fotbollen ser inte alltid bäst ut, men deras mentala styrka, den är som en gås, vattnet bara rinner av dem. Jag köper som sagt det Bosse säger och jag ser inte hur United ska kunna förlora den här, Hemmaseger med 2/3-0 är vad jag tror! United kommer inte förlora den här matchen eller tappa poäng, det skulle göra mig förvånad.

    Weimer - Millwall (44%)

    På The Den i London ska Millwall upp till kamp mot Hull och här väljer Jonas Weimer att utse sin spik för denna Stryktips-kupong!

    Weimer om Millwall - Hull
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    - Blytung 2-0-seger mot Plymouth borta senast för Millwall där spelet kanske inte klaffade helt, men ändå starkt att vinna den matchen. På The Den är Millwall starka och Hull hade ingen bra match senast (3-0-förlust mot Ipswich borta), så hit kommer lagen med två olika förutsättningar formmässigt. Jag försöker spara in två tecken här och väljer en ganska vågad spik, faktiskt!

    Raderna Stryktipset V40 Limpar Jonas och Bosse

    Stryktipset vecka 40 - Lördag 7 Oktober 2023 med 20 miljoner kronor i jackpot.

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 7 Oktober

    Bosse Petersson - Sheffield United (13%)

    Bosses skräll hämtas från mötet mellan Fulham - Sheffield United. Här tror han att gästerna ska ha bättre chans än vad svenska folket säger med streckplaceringarna. 

    Petersson om Fulham - Sheffield United
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    - Jag vet inte hur stor skräll det är, men Fulham är ett sånt där lag som Sheffield United ska kunna slå. Fulham har tappat Mitrović och blivit ett "jojo-lag". Sheffield United är svårt att argumentera för formmässigt, inte vunnit en enda bortamatch och har haft det tufft borta, men den här matchen väljer jag att helgadera på mitt Stryktips då detta kan bli en redig skräll!

    Limpar - Hull (29%)

    Limpar går emot Weimer och utser Hull som en potentiell skräll på The Den där Millwall väntar.

    Limpar om Millwall - Hull
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    - Senaste hemmamatchen för Millwall så spikade jag dem och pratade upp dem något enormt. Nu ska jag inte göra om samma blunder och spika dem. Jag väljer att helgadera den här matchen då den kan vara en fallgrop för många. Ursäkta alla Millwall-fans, men jag hoppas på skräll här, men jag har svårt att se Millwall köra över Hull här så alla tecken åker med så får vi hoppas på skrällen!

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Watford (24%)

    Sista skrällförslaget i veckans jackpotomgång av Stryktipset denna lördag hittar vi på Cardiff City Stadium. 

    Weimer om Cardiff - Watford
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    - Inspelningen görs på torsdagsmorgonen, så detta kan ju såklart ändras, men Watford är understreckade här. Matchen är jämn på förhand. Cardiff saknar sin bästa spelare i Aaron Ramsey och i Watford är Ken Sema borta, men för övrigt är gästerna skadefria och detta är som jag är inne på ett öppet möte på förhand.

    Här hittar ni mina andelar