Stryktipset Lördag 12 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

EM-kval 11 oktober 2019

Landskamper för hela slanten på stryktipset denna vecka. Dessutom 10 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Italien 80%

Limpar hittar spiken i Grupp J och matchen mellan Italien och Grekland. Italien kommer med full pott medan Grekland sladdar rejält - näst sist är man nu efter att ha tagit 1 poäng på fem matcher. Grekland är riktigt dåliga och Limpan kan inte se hur de ska ha nån chans mot Italien. 

Verratti är tillbaka

Ett Italien som dessutom kan bli klara för EM vid vinst. Limpan lyfter framförallt upp Verrattis återkomst till laget. En spelare han beskriver som motorn, hjärtat och den som håller ihop hela mittfältet. En enorm bolltalang som kan jämföras med en anfallare som blivit en riktigt striker som gör en massa mål för sitt lag.

BB191005 ZQ074

Verratti är tillbaka och får fira avancemang till EM tror Limpar

Folkesson - Italien (80%)

Men se man på! Våra experter går på samma spik vilket förstås gör spiken dubbelt så stark. Folkesson är inne på Limpans linje och lyfter också fram det faktum att Grekland har en avstängning på Masouras som gjorde mål senast, dessutom två skador på mittbackarna Manolas och Sokratis.

Italien är enormt fokuserade

Italien missade som bekant VM efter att Sverige skrällt i play off. Den här gången tycker Mattias se ett helt annat fokus hos Italien. Man vill bara få klart den här biljetten och vad vore inte bättre än att göra det hemma med full pott efter 7 matcher. Italien som gjort en generationsväxling och nu ser väldigt starka ut under Mancini.

Mancini

Om Italien är spiken är Mancini hammaren som ska få till en perfekt sving mot Grekland

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Norge vs Spanien (29%)

I match 2 på veckans kupong hittar vi en högintressant match i Grupp Getingbo... förlåt Grupp F. Det är Norge som ska ta emot Spanien och det är en match som kan få Norge upp i förarsätet om en plats till EM. Det är dock inget lätt motstånd man ställs emot utan ett Spanien med full pott. Limpar lyfter dock fram att Norge spelar hemma. Det är kallt, det är en lång resa för spanjorerna som dessutom kan spela avslappnat med tanke på tabelläget. 

Spanien får vänta på EM biljetten 

Det är möjligt att man blir för avslappnade och att man istället ser till att avgöra gruppen mot Sverige nästa vecka. Ett kryss skulle inte alls vara så farligt mot grupptrean för spanjorerna. Limpan ser framför sig ett 1-1 eller 2-2 men garderar med Spanien som trots allt har en grundstyrka som norrmännen saknar.

BB191010 VG001

Ödegaard skördade stora framgångar i Spanien under september

Folkesson - Norge (16%)

Våra experter är väldigt överens med veckans kupong där även Mattias har sin skrällvarning på Norge. Däremot går han snäppet längre och placerar ut en helgardering och varnar för att Norge kan komma ut med tre poäng. Lagerbäck är lurig och här har han månadens spelare i Ödegaard att tillgå. Även snabba Joshua King som kanske kan få lite kontringslägen på detta Spanien. 

Spaniens generationsväxling gör truppen mindre spetsig

Folkesson är inte lika imponerad av Spanien 2019 som tidigare år. Rent namnmässigt är det inte en lika stark trupp längre och det finns några spelare som varit ur truppen men kommit in igen. En sådan är Jesus Navas som nu alltså spelar högerback. Det är inte bra för Sverige men Norge plockar poäng hemma!

Spana in Ödegaards magiska passning fram till 1-0 mot Alaves:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer