Stryktipset Lördag 12 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

EM-kval 11 oktober 2019

Landskamper för hela slanten på stryktipset denna vecka. Dessutom 10 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Italien 80%

Limpar hittar spiken i Grupp J och matchen mellan Italien och Grekland. Italien kommer med full pott medan Grekland sladdar rejält - näst sist är man nu efter att ha tagit 1 poäng på fem matcher. Grekland är riktigt dåliga och Limpan kan inte se hur de ska ha nån chans mot Italien. 

Verratti är tillbaka

Ett Italien som dessutom kan bli klara för EM vid vinst. Limpan lyfter framförallt upp Verrattis återkomst till laget. En spelare han beskriver som motorn, hjärtat och den som håller ihop hela mittfältet. En enorm bolltalang som kan jämföras med en anfallare som blivit en riktigt striker som gör en massa mål för sitt lag.

BB191005 ZQ074

Verratti är tillbaka och får fira avancemang till EM tror Limpar

Folkesson - Italien (80%)

Men se man på! Våra experter går på samma spik vilket förstås gör spiken dubbelt så stark. Folkesson är inne på Limpans linje och lyfter också fram det faktum att Grekland har en avstängning på Masouras som gjorde mål senast, dessutom två skador på mittbackarna Manolas och Sokratis.

Italien är enormt fokuserade

Italien missade som bekant VM efter att Sverige skrällt i play off. Den här gången tycker Mattias se ett helt annat fokus hos Italien. Man vill bara få klart den här biljetten och vad vore inte bättre än att göra det hemma med full pott efter 7 matcher. Italien som gjort en generationsväxling och nu ser väldigt starka ut under Mancini.

Mancini

Om Italien är spiken är Mancini hammaren som ska få till en perfekt sving mot Grekland

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Norge vs Spanien (29%)

I match 2 på veckans kupong hittar vi en högintressant match i Grupp Getingbo... förlåt Grupp F. Det är Norge som ska ta emot Spanien och det är en match som kan få Norge upp i förarsätet om en plats till EM. Det är dock inget lätt motstånd man ställs emot utan ett Spanien med full pott. Limpar lyfter dock fram att Norge spelar hemma. Det är kallt, det är en lång resa för spanjorerna som dessutom kan spela avslappnat med tanke på tabelläget. 

Spanien får vänta på EM biljetten 

Det är möjligt att man blir för avslappnade och att man istället ser till att avgöra gruppen mot Sverige nästa vecka. Ett kryss skulle inte alls vara så farligt mot grupptrean för spanjorerna. Limpan ser framför sig ett 1-1 eller 2-2 men garderar med Spanien som trots allt har en grundstyrka som norrmännen saknar.

BB191010 VG001

Ödegaard skördade stora framgångar i Spanien under september

Folkesson - Norge (16%)

Våra experter är väldigt överens med veckans kupong där även Mattias har sin skrällvarning på Norge. Däremot går han snäppet längre och placerar ut en helgardering och varnar för att Norge kan komma ut med tre poäng. Lagerbäck är lurig och här har han månadens spelare i Ödegaard att tillgå. Även snabba Joshua King som kanske kan få lite kontringslägen på detta Spanien. 

Spaniens generationsväxling gör truppen mindre spetsig

Folkesson är inte lika imponerad av Spanien 2019 som tidigare år. Rent namnmässigt är det inte en lika stark trupp längre och det finns några spelare som varit ur truppen men kommit in igen. En sådan är Jesus Navas som nu alltså spelar högerback. Det är inte bra för Sverige men Norge plockar poäng hemma!

Spana in Ödegaards magiska passning fram till 1-0 mot Alaves:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Slutspel i Nations League - Så går Sverige vidare till EM 2020

EM-kval 12 november 2019

Skulle olyckan vara framme och Sverige missar topp-två i sin EM-kvalgrupp finns en livlina tack vare det nya formatet Nations League. Det kan vara knepigt att förstå hur systemet ... Läs mer

Spela 450 riskfritt på Rumänien Sverige

EM-kval 12 november 2019

Rumänien mot Sverige i en riktigt ödesmatch! Bäst att stilla nerverna med något bet i matchen. Betfair Exchange löser det genom att ge 450 kronor gratis att spela för när du ... Läs mer

Inför EM-kvalet » Rumänien vs Sverige

EM-kval 12 november 2019

Den kritiska ödesveckan är här. Precis som Bettingstugan förutspådde så kommer Sveriges öde avgöras i Budapest på fredag då man gästar Rumänien. Vi på Bettingstugan är redo. Laget ... Läs mer

Sätt in 100 kronor - få 400 kronor samt en Sverige-halsduk

EM-kval 11 november 2019

Även om det alltid är varmt och mysigt i stugan så drar kylan och mörkret in över Sverige. Vad passar då inte bättre än en halsduk att värma sig med? Det är precis vad du just nu ... Läs mer

Bettingstugan växer - Över 8000 medlemmar i Bettingstugans Facebookgrupp!

Ishockey 8 november 2019

Förutom att ta del av värdefullt innehåll till din betting på Bettingstugan.se så erbjuder vi även en Facebookgrupp där det bjuds på ännu fler speltips. Dessutom anordnas roliga ... Läs mer