Stryktipset Lördag 10 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Fotboll 9 oktober 2020

Dags för Stryktipset igen och en ny rolig kupong med en hel del landskamper! Våra experter Limpar och Folkesson guidar er rätt till kupongens finaste spikar och skrällar!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har plockat ut matcher från Nations League, träningslandskamper och matcher från Superettan till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - England v Belgien X (28%)

England tar emot Belgien i Nations League grupp 2 och det är ettan mot tvåan i denna grupp. England saknar ett par spelare men ställer ändå en stark elva på planen här. Nu möter man ett av världens bästa lag, då kör Limpar på en kaxig spik med motiveringen:

Lagen tar ut varandra

"Det är kniven mot strupen för England som bara ligger tvåa här. Danmark kan dessutom gå om England om de slår Island. Man får se upp med andra ord. Jag tror de här fina lagen tar ut varandra. Båda vill ha poäng och det är möjligt att det kan bli en tråkig 0-0 eller 1-1 match här. Jag tror på målsnålt och ett fint kryss".

England Belgien

Folkesson - Spanien (77%)

I grupp 4 hittar vi Spanien som här får besök av Schweiz. Ett Spanien som vann senast mot Ukraina med 4-0 ser oerhört starka ut vilket även syns på sträckningen. Folkesson väljer giganterna som sin spik på veckans kupong. Folkesson kommenterar matchen såhär:

Spanien är för starka

"Spanien ska vinna denna. Man har 4 poäng på 2 matcher och ska bara knyta ihop säcken nu. En riktigt stark elva och vilket spel man visade upp mot Ukraina. Thiago, Carvajal är visserligen borta men man har annars full stryka! Schweiz är inget dåligt lag men hemma är Spanien för starka".

Spanien Schweiz Nations League

Spanien hemma är en svår nöt att knäcka.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Portugal (22%)

I Sveriges grupp hittar vi både Frankrike och Portugal. Båda står på sex poäng och ska nu göra upp om gruppsegern. Frankrike är storfavoriter men Portugal är ett lag man aldrig kan räkna bort. Limpan tycker det är en fin skräll att välja:

Ronaldo höjer sig alltid i stormatcher

"Det här är två lag som har lika många poäng. Jag kan absolut tycka Frankrike är ett av världens bästa lag med spelare som kan avgöra matcherna. Exempelvis Mbappe och Giroud. Men, Portugal är bra på att försvara sig och Ronaldo är alltid bäst när det gäller. Nu står man i 22% och det här får man inte missa. Kan knäppa Frankrike på näsan faktiskt! Jag väljer X2 här!".

Tyskland Portugal Nations League

Med Ronaldo på planen är ett portugisiskt tecken aldrig fel

Folkesson - GAIS (27%)

GAIS har hittat en formkurva på slutet och har i princip säkrat kontraktet. Man har i alla fall 7 poäng ner till Västerås under kvalstrecket med 9 matcher kvar. Nu ställs man mot Halmstad som ligger tvåa och jagar allsvenskt spel. Folkesson tror det kan bli en jämnare match än vad tabellen visar.

Sjukdom stör Halmstad

"Jag tänker helgardera denna match faktiskt. GAIS har vaknat till liv och har nu 5 vinster på de 6 senaste matcherna. Senast tog man 3 fina poäng mot Ljungskile och jag tror man kan bygga vidare på det. Halmstad däremot har gått lite trögare nu. Antagligen på grund av en hel del sjukdomar i truppen, bland annat på Magnus Haglund. Nu har man sålt sin skyttekung Wiedesheim-Paul och istället plockat in Simon Lundevall. Det kan bli bra på sikt! Men här kan det gå åt vilket håll som helst och 27% på GAIS är bra!

GAIS - Halmstad

Halmstad får svårt med pånyttfödda GAIS?

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer