• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Fotboll 14 oktober 2022

Ny helg och nytt Stryktips på ingång. Denna gång utan jackpot men med en rad spännande matcher från både Allsvenskan och Premier League. Våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer kommer med sina spelförslag.

⚽️ Stryktipset Lördag 15 Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 15 Oktober

Limpar - Tottenham (74%)

Tottenham blandar sig i toppen av Premier League när fint besök kommer - Anders Everton. Ett lag som inte alls briljerat i säsongsinledningen.

    Limpar om Tottenham - Everton
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag tror att Tottenham är för bra för Everton i dagsläget. Vi, jag säger vi om mitt Everton, såg riktigt usla ut mot Manchester United och jag är inget riktigt fan av den fotboll som Lampard står för. När man får en drömstart med 1-0 så kör man inte på utan istället backar man hem och det blir ängsligt. Nu är Calvert Lewin tillbaka men han är ännu inte i form. I form är istället Tottenham där både Kane och Son spelar riktigt bra fotboll just nu. Vi får se om någon av Kulusevski och Richarlison kan vara med där men hur som helst ska Tottenham kunna vinna detta. Man har sju raka hemmasegrar och har väl 19/20 matcher utan förlust mot Everton.

    Weimer - Burnley (54%)

    Burnley tar emot Swansea hemma på Turf Moor och det är två lag i bra form som drabbar samman. Weimer kastar det åt sidan och jämför spelare för spelare. Spiken hamnar därefter på Burnley.

    Weimer om Burnley - Swansea
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Kompany börjar få ordentlig ordning på Burnley nu och man är riktigt svårslagna för stunden. Hela 11 matcher utan förlust vittnar om hur stabila man är. Jag gillar Tella på mitten som nu har gjort 5 mål och Rodriguez ser bra ut på topp. Nu får man även tillbaka Charlie Taylor och Manuel Benson vilket stärker laget ytterligare. Swansea har visserligen en bra form nu men när man får 54% på Burnley tycker jag spiken är riktigt fin. Jag torr det kan bli Premier League igen till nästa säsong. Swansea gör mycket mål men man släpper in mycket också. Ett sånt lag är kan falla igenom, förhoppningvis här.

    Stryktipset v41 2022 tips

    Panelens rader denna lördag 15 oktober 2022

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 15 Oktober

    Limpar - Swansea (21%)

    Limpan och Weimer går helt emot varandra för här skrällvarnar Limpan för Swansea.

    Limpar om Burnley - Swansea
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Hemma är Burnley starka och man gör det hemma. Men Swansea har bra form och faktiskt ett bra lag i år med en bra spelidé. Man anfaller med många spelare när man går upp och man kan störa de flesta lagen i denna serie. Jag kommer hela denna match och hoppas på 2an även om det skulle förstöra för Weimer här.

    Weimer -  Blackpool (12%)

    Bramall Lane och match mellan Sheffield Utd och Blackpool. En match inte bara fansen i Sheffield ser fram emot utan även vår expert Jonas Weimer som skrällvarnar.

    Weimer om Sheff Utd - Blackpool
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Sheff United inledde väldigt starkt i Championship men har börjat spela sämre på slutet. Formen är borta och det handlar mycket om alla skador man råkat ut för. Fleck, Berge, Coulibaly, Baldock etc är tongivande spelare som saknas. Blackpool kommer från en 3-1 seger mot Watford och har kanske lite go i laget efter den matchen. Hur som helst är det här en match jag kommer hela. 74% på Sheff Utd är inte motiverat.

    Sheffield Utd

    Sheffield Utd går för seger men det kan bli svårt