• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

EM-kval 13 oktober 2023

Ny vecka och nya möjligheter att vinna pengar på Stryktipset. 11 miljoner i jackpot vilket betyder att vi kommer få en större omsättning än det normalt sett blir när det är matcher från League one och League two. Men vi har även rykande heta EM-kvalmatcher. Här får ni spikar och skrällar serverade av experterna i Uppsnack Stryktipset.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 14 OKTOBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från EM-kvalet, League one och det här kryddas med 11 miljoner kronor i jackpot! 💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 14 Oktober

Bosse Petersson - Tyskland (48%)

    Petersson om USA v Tyskland
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag spikar Tyskland utan att tveka. Det har varit så uselt spel från Tyskland. Nu har man en ny tränare i unga Nagelsmann. I den här tyska mentaliteten som kommer ställa krav på spelarna så tror jag det kommer hända något med tysk fotboll. USA i all ära men det här vinner Tyskland, det är jag övertygad om.

    Limpar -  Lincoln (55%)

    Limpar om Lincoln v Burton
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Lincoln har lite sämre form och tittar man på inbördes så är det fördel Burton. Men, Lincoln är ett av seriens starkaste lag på hemmaplan. Här är man starka och här tror jag Burton kan bli en fin skalp att ta. Jag tror inte den blir så överstreckad heller eftersom det är så pass jämt i tabellen.

    Weimer - Stockport (56%)

    Weimer om Harrrogate v Stockport
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Stockport slaktar allt motstånd. Man är uppe i sju raka segrar nu. Och det är inte lite tveksamma vinster eller orättvisa matcher utan det är verkligen övertygande om man ser till faktiskt all statistik. Harrogate är tvärt om, man är riktigt usla rent statistiskt även om man plockat lite poäng. Målvakten Oxley hade ingen rolig dag och släppte fem av sju bollar senast mot Accrington Stanley när man förlorade 3-5 i cupen.

    Stryktipset v41 tips och spelforslag

    Stryktipset vecka 40 - Lördag 7 Oktober 2023 med 20 miljoner kronor i jackpot.

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 14 Oktober

    Bosse Petersson - Tranmere (16%)

    Petersson om Crewe - Tranmere
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Tranmeres bortastatisk är usel men tittar man på vad de gjort senaste matcherna så har det gått åt rätt håll. När det är jackpot på kupongen gäller det att hitta några riktigt fina låga procentare och det här kan bli en sån som smäller till och ger oss en hygglig utdelning.

    Limpar - Serbien (25%)

    Limpar om Ungern - Serbien
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Ungern har ett starkt lag och hemma är man bra. Men Serbien är revanschsugna och pressade att ta poäng. Jag tror man åker till Ungern och kommer göra det oerhört svårt för Ungern. Båda lagen kan vara nöjda med kryss och då kan en liten studs rätt göra att vi får in skrällen här.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Stevenage (22%) 

    Weimer om Blackpool - Stevenage
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Stevenage kommer jag vilja ha med på veckans kupong. Man ligger före i tabellen men här tror jag många kommer känna igen Blackpool och kryssa i dem. De ramlade ju ner från Championship förra säsongen medan Stevenege kom upp från League two. Jag spelar 1-2 för de här lagen kryssar aldrig, men Stevenage kan absolut vinna denna till en fin procent.

    Här hittar ni mina andelar