Stryktipset Lördag 26 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 25 oktober 2019

Spännande matcher på helgens kupong! Dessutom 13 miljoner i jackpot. Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - West Brom 76%

Limpar beskriver West Brom som "The sleeping gigant". Men nu har man vaknat. Det här är ett lag och en elva som hör hemma i Premier League. Man är uppe i tre raka utan torsk och är i topp av tabellen. WBA är dessutom bra hemma där man alltid gör mycket mål. Limpan varnar för Pereira längst fram i West Brom.

Nykomlingar står för motståndet

Motståndarna är nykomlingen Charlton som har öppnat hyfsat. De ligger i mitten av tabellen och det är mycket på grund av hemmaspelet. Det här blir en svår match för dem och tar de en poäng här är det lite av ett mirakel! 

BB191023 BB259

23 åriga brassen Pereira är het och har gjort 3 mål senaste 5

Folkesson - West Ham 55%

Folkesson väljer West Ham som alltså står på 55% "bara". En lite "risky" spik kan tyckas men Mattias har klara besked. West Ham är fina hemma, de hade en sämre match senast och Pellegrini har säkerligen langat en hårtork i veckan. Nu har man enligt uppgift kört en väldigt hård och intensiv träningsvecka. Det är läge för att man ska köra över Sheffield United på London Stadium. 

Svårslagna men gör inte så mycket mål

Sheffield då? Otroligt svårslagna. Har bara släppt in 2 mål senaste fem och då har man ändå mött Liverpool, Arsenal och Everton bland annat. Samtidigt gör man inte många mål själva heller - endast ett mål senaste fyra och nu möter man West Ham som aldrig nollas hemma. 

BB191019 BB320

West Ham nollades senast men här kan det räcka med att få hål på Sheffield

💣 Kupongens skräll

Limpar - Burnley 16%

Burnley förtjänade mer än den 1-2 förlust man åkte på senast. Man gjorde enligt Limpan en mycket fin prestation och borde komma till matchen med bra känsla. Chelsea har visserligen sex raka och går som  tåget men Burnley till 16% måste testas.

Chelsea kan ha tröttare ben

Chelsea har varit på resande fot i Europa och klarar man att ladda om här? Limpan helgarderar men tror mycket väl att Burnley kan chocka gästerna på Turf Moor. Det är större lag än Chelsea som haft svårt där och nu är dessutom Chelsea överstreckad. Innan Kanté är 100% i matchform tycker Limpar inte att Chelsea ska vara så stora favoriter.

BB191019 ZW026

Burnley gjorde en bra insats senast men föll ändå. Här fick man även ett bortdömt mål efter en VAR-granskning.

Folkesson - Falkenberg X 24%

Mattias hittar sin skräll i Kalmar där gästande Falkenberg väntar. Ett riktigt ångestmöte för lagen som är inblandade i bottenstriden. Här får vi se seriens sämsta hemmalag mot seriens just nu sämsta lag. En riktig ångestmatch alltså! 

Livsviktigt med en poäng för Kalmar

Det här är två lag som inte kan vinna i år. Vad passar då inte bättre än ett kryss? En poäng som skulle vara livsviktig för Kalmar då man i alla fall kan kanske säkra att klara sig från en direkt nedflyttning. 

Kommer ni ihåg 2015? Kalmar med Rasmus Elm i spetsen kör över Falkenberg med 4-0

NYHET - Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer