• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2022

Nytt Stryktips och återigen utan jackpot. Men vad gör väl det när det är hela 9 matcher från Championship. Då kommer vi få se en högre utdelning! Weimer och Limpar tar er förhoppningvis en bit på den resan med sina bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset Lördag 22a Oktober

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och League one!

🔨 Kupongens spik Stryktipset 22 Oktober

Limpar - Millwall (47%)

Millwall tar emot West Brom som kommer med ny tränare men ny förlust enligt Limpar.

    Limpar om Millwall - West Brom
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag har sagt det förr. Millwall på The Den lekar man inte med. Det här är ett riktigt bra lag hemma inför sin eldiga publik. West Brom har inte alls fått till det, man har sparkat sin tränare och kommer till den här matchen lite i kris. Jag tror helt enkelt Millwall är ett lag mer i harmoni och plockar tre poäng här.

    Weimer - Middlesbrough (62%)

    Middlesbrough får besök av Huddersfield och det är ett hemmalag som kommer med god känsla efter 4-1 mot Wigan. Weimer tror man surfar vidare med tre nya poäng efter 90 spelade minuter.

    Weimer om Middlesbrough - Huddersfield
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag har ju varnat lite för Middlesbrough nu några veckor och senast fick man äntligen till det. Jag tycker man var bra i andra mot Blackburn också och förtjänade minst en poäng och totalt sett är man starka. Dessutom hela truppen tillgänglig. Nu kommer Huddersfield på besök som har allt annat än god form. Man släpper mycket mål och ligger sist. Jobbig match att vända trenden i här.

    Stryktipset v42 2022 tips

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 22 Oktober

    Limpar - Man Utd X (28%)

    Wow vilken match vi får i den sena 18:30 matchen. Chelsea ställs mot Man Utd och Limpan tror på delad pott.

    Limpar om Chelsea - Man utd
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Chelsea är ruskigt starka nu med Potter och har fått upp ångan rejält. Ett litet poängtapp senast mot Brentford var förstås en missräkning men annars är mycket bra. Nu har man dock match på tisdag i Champions League, man saknar ett par vassa gubbar (läs Kanté, Fofana, James) samt att ett pånyttfött Man Utd kommer på besök. Då tror jag på en delad poäng. Jag går dock åt vänster också tack vare att Chelsea är så starka på Stamford Bridge samt att United spelar väldigt annorlunda på bortaplan.

    Weimer -  Birmingham (17%)

    Blackburn mot Birmingham i ett slag som kan kasta om tabellen rejält med tanke på hur tätt det är. Weimer tror vi kan få se en skräll här.

    Weimer om Blackburn - Birmingham
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Precis som Anders säger i sändningen så är Blackburn ett av de bästa hemmalagen i serien. Men det är också sånt som gör att procenten sticker iväg. Att man ska vara så stora favoriter som man är mot Birmingham köper jag inte. Nästan 20% överstreckade. X måste med men jag tar även med 2an. Birmingham har ändå rätt bra form och jag tycker nog Blackburn har fått lite mer poäng än vad man är värda. Scott Hogan med 5 mål kan nog skjuta en pinne till Birmingham.

    Blackburn Luton