• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 20 oktober 2023

Ny vecka och nytt Stryktips till helgen med hela sju Premier League-matcher samt sex stycken Championshipmatcher. Veckans kupong kantas av flera fina spik- och skrällchanser. Här kommer några av dem från Limpar, Weimer och Bosse Petersson.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 21 OKTOBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship 💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 21 Oktober

Bosse Petersson - Man City (%)

    Petersson om Man City v Brighton
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Väck inte den björn som sover finns ett uttryck. Det tror jag är precis vad Brighton kommer göra här. Nu har Pep förlorat två matcher i rad och fått vila. Här kommer Rodri tillbaka dessutom och Haaland gjorde mål i landskamperna. Man har hemmaplan. All respekt till Brighton men det är ändå en lightversion av Man City och ni vet vad man säger när lillebror möter storebror? Då vinner allt som oftast storebror. Man har inte råd att tappa poäng här.

    Limpar -  Newcastle (72%)

    Limpar om Newcastle - Crystal Palace
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag går rakt på Newcastle. Tittar man på Newcastles senaste matcher så har man slagit PSG, Burnley och Man City. Det är tre fina skalper. Här har man visserligen lite skador på exempelvis Wilson och Isak men jag tror man har tillräckligt bra lag att sätta på banan här. Även Palace har en hel del skador. Det räcker med 1-0 så ska det vara klart då Crystal Palace inte gör särskilt många mål borta.

    Weimer - Arsenal (41%)

    Weimer om Chelsea v Arsenal
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag tror det är ett bra läge att möte Chelsea på här för Arsenal. Man kommer till den här matchen med nio raka matcher utan förlust. Man har inbördes möte med 4 raka segrar mot Chelsea. Spelare för spelare är man klart bättre och jag tror många kommer gå på mycket tecken här då Chelsea har några vinster på slutet. Men man har inte vunnit mot något kvalificerat motstånd och där har vi verkligen Arsenal. Viktigt dock att Saka kan spela och även Saliba som omges av lite frågetecken.

    Stryktipset tips v42

    Stryktipset vecka 42- experternas rader

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 21 Oktober

    Bosse Petersson - Newcastle v Crystal Palace X (17%)

    Petersson om Newcastle - Crystal Palace
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag delar Anders analys av Newcastle och i den form man är i och hemmaplan förstås. Men nu möter man en av världens mest erfarna tränare i Rod Hodgson. Är det något han är bra på är det just i matcherna mot de bra lagen. Det handlar om taktik och få ut det bästa av laget rent defensivt. Här är han fenomenal. Jag träffade honom redan. på 70-talet och då var han en defensiv kung som tränare. Det gör inget att de har lite skador utan han kommer få ut mycket bra av laget. Jag tror på 0-0.

    Limpar - Swansea (21%)

    Limpar om Swansea - Leicester
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Nu får ni hålla i er för jag tror Leicester kan få det jobbigt mot Swansea. Jag kommer köra gubbgaffeln för båda lagen är offensiva. Leicester är stora favoriter men tittar man på Swansea så är de också i superform. Man har hemmaplan och nån gång ska Leicester falla. Varför inte efter ett litet uppehåll som kanske brutit den här magiska formen där allt studsat med dem.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Cardiff (19%) 

    Weimer om Blackburn - Cardiff
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag har gått på en del högre procent på mina spikar så jag behöver gå emot ett par större favoriter. En sån är Blackburn som streckas upp 13% över det som de ska stå på. Visst Cardiff är oftast mycket sämre på bortaplan men Blackburn är också väldigt upp och ner. De kan vinna med 4-0 för att sedan torska med 0-4 i nästa match.

    Här hittar ni mina andelar