Stryktipset Lördag 24 oktober » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 23 oktober 2020

12 miljoner i jackpot på veckans Stryktips! En rad som är värd att ta in de allra bästa av experter till att analysera - Anders Limpar och Mattias Folkesson. Hör deras tankar kring de bästa spikarna och skrällarna på kupongen.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel kommer med 12 miljoner i jackpot och har plockat ut matcher från Premier League och Championship till Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Millwall (65%)

Millwall tar emot Barnsley och det är ett hemmalag som hakar på i toppen medan ett bortalag som finns med i botten. Tabellen är dock ung, precis som vår expert Limpar som kommer med ett självsäkert tips på Millwall! Spik i match 9 från Limpan som kommenterar sitt val såhär:

3 poäng på 6 matcher skrämmer inte mig

"Millwall har mycket bättre form än Barnsley som bara tagit 3 poäng på 6 matcher. De har inte en vinst än så länge! Millwall kommer även stärkta från förra matchen då man besegrade Luton 2-0. Jag tror inte Millwall släpper in något. Millwall har också en bra chans att sätta sig i förarsätet i denna tabell om man forsätter på den här vägen. Välorganiserat och offensivt skönt lag med jävlar anamma. Har svårt att se att Barnsley kan göra något här."

Bartosz Bialkowski Stryktipset Barnsley Millwall

Bartosz Bialkowski håller nollan enligt Limpar

Folkesson - Sheffield Wednesday (57%)

Sheffield tar emot Luton på Hillsborough och det är ett lag i botten av tabellen med en bra form. Det är inte ofta den meningen används men så är det med Sheffield som startade med -12 poäng och nu snart redan ätit upp det underläget man startade i. Här tror Folkesson att man fortsätter att ta poäng, och inte bara en poäng utan alla tre.

"Sheffield Wed började alltså med -12 men gjort en stark inledning. Imponerande med den inställningen där man tror på det och inte ger upp. Nu möter de Luton som också har en stark inledning. Inför matchen saknar dock Luton två viktiga spelare i Collins och Cornick. Jag tror det blir kostsamt och det är en bra chans att närma sig lagen ovanför för Sheffield. Vinst på lördag att det kan bli en bra spiral upp!"

Sheffield Wednesday Luton Stryktipset

💣 Kupongens skräll

Limpar - Sheffield Utd (10%)

Liverpool möter Sheffield Utd i Premier League denna omgång. Det är ett Pool som matchas rätt hårt efter att ha spelat mot Ajax i veckan. Limpan tror visserligen på Liverpool, likt hela svenska folket, men skickar även ut ett skrälltecken på Sheffield som absolut kan skrälla här enligt Limpan.

X till 10% är fint värde!

"Jag har 1X i Liverpool - Sheffield men vad händer med Liverpool nu efter Van Dijk skada? De har förlorat sin ledare. Visst, man är omänskliga hemma men titta på Sheffield. De har kryssat en hel del och det är ett obehagligt lag att möta. När de väl förlorar så förlorar de med uddamålet. Kan skrälla som de gjorde mot Chelsea. Jag utgår från X men har med 1. Ett stort värde på X till 10%"

Sheffield Utd Liverpool Stryktipset

Får vi se Billy Sharp från straffpunkten i helgen?

Folkesson - Swansea (25%)

Bristol City tar emot Swansea och det är två lag i form. Vi hittar dessa på andraplats (Bristol) och femma (Swansea) och vinnaren här tar tag i taktpinnen i denna liga. Folkesson förutspår en match som kan gå lite hur som helst men vilket fint värde det är på tvåan.

En förlust på 10 senaste bortamatcherna

"Jag har valt helgardering i match 5 men 25% på Swansea ser jag som ett tecken man måste ha med. Swansea är ett starkt bortalag. Borta har man bara förlorat en av de senaste 10 mactherna. Nu har man fått en bra start och man har ett starkt lag med en bra konkurrenssituation. Det finns spelare i Swansea som kan komma in och göra skillnad som exempelvis Fulton och Cullen. Och dessutom hoppas jag Gyökeres kan sätta någon. Tvåan här blir min skräll på veckans kupong".

Viktor Gyökeres Bristol Swansea Stryktipset

Viktor Gyökeres kan sänka Bristol i helgen

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Vill man sitta med en andel till helgens Stryktips med 12 miljoner i jackpot rekommenderar vi att spana in våra spelläggares rader.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Prova Spelbörsen - gratisspel till Man United vs PSG

Champions League 1 december 2020

På onsdagskvällen väntar seriefinal i grupp H när Manchester United och PSG ställs mot varandra i en viktig Champions League-match. Till denna match kan du provs Betfair Spelbörs ... Läs mer

Gratisspel till Liverpool vs Ajax

Champions League 1 december 2020

Seriefinal i grupp D när Liverpool och Ajax ställs mot varandra. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs sedan tidigare ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Ny stor bonus hos Tipwin - 100% upp till 1000 kronor!

Fotboll 30 november 2020

Tipwin lanserades 2010 och har funnits i Sverige sedan 2018. Nu kommer man med en ny bonus i Sverige och det är inte vilken bonus som helst - 100% upp till 1000 kronor! Läs mer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som ... Läs mer