• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.43)

Premier League 27 oktober 2023

Ny vecka, ny helg och ny jackpot! 14 miljoner denna gång vilket kommer dra upp omsättningen rejält denna vecka. Vi bjuds även på fina matcher från Premier League men även Championship och League One. Dessutom El clasico på kupongen!

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 28 OKTOBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och League One 💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 28 Oktober

Bosse Petersson - Leicester (69%)

    Petersson om QPR v Leicester
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag valde att gå på Leicester även om det fanns andra bra spikar med som exempelvis Arsenal eller Ipswich. Men jag valde Lecister som har en lämplig uppgift. Ingen tvekan om att de är det bästa laget i Championship med tanke på hur de går just nu. Men tittar man på vad QPR har presterat hittills så kommer det här passa Leicester väldigt väl även om det är en bortamatch. QPR måste göra något hemma och ser vi till spelarna i Leicester passar det bra med att kunna kontra lite också. De vinner och de vinner enkelt tror jag.

    Limpar -  Arsenal (86%)

    Limpar om Arsenal - Sheff Utd
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det förstår ju vem som helst att det kommer bli överkörning här. Arsenal är riktigt bra och har ett spel som är vägvinnande mot sånt här motstånd. 3-17 har Sheffield Utd. De ska inte vara i Premier League, så usla är de. Gör Arsenal bara sitt jobb och är lite smarta. Då kommer det bli en lång eftermiddag för Sheffield Utd på Emirates. Solklar spiketta!

    Weimer - Watford (52%)

    Weimer om Watford - Millwall
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Watford vann en riktigt viktig seger senast när man bortaslog Swansea med 1-0 efter sent mål av Ken Sema. En seger som ger en boost framöver. Nu vänder man hem här mot Millwall och även om det är ett tufft motstånd så tycker jag det kan vara en spik att överväga. I alla fall om man väljer att spika Arsenal till hög procent. Då behöver man någon lägre spik. Watford har heller inte en enda skada vad jag kan se i laget utan kommer med fullt manskap.

    Stryktipset v43 2023

    Stryktipset vecka 43- experternas rader

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 28 Oktober

    Bosse Petersson - Plymouth (10%)

    Petersson om Ipswich - Plymouth
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Ipswich blir högt streckade och är stora favoriter. Självklart ska de vara det med med tanke på hur de spelat. Men de möttes i League One förra säsongen och då har faktiskt Plymouth plusstatistik vilket jag tror kan spela in här. Man kan slå lite ur underläge och kan nog Ipswich rätt bra. Det är en fin procent när det är jackpot denna vecka.

    Här hittar ni mina andelar

    Limpar - Real Madrid (33%)

    Limpar om Barcelona - Real Madrid
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag kommer välja Real Madrid. Det är en 50/50 match. Barcelona vill spela lite snyggt och lite mer offensivt. Real Madrid är starkare defensivt och är stabila. Jag tror att ett Barcelona utan Lewandowski kommer få det tufft här mot Rodrygo, Bellingham och de här gubbarna. Barcelona är mer ungdomlig entusiasm men har kanske inte samma rutin som behövs i en sån här match.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Wolves (23%) 

    Weimer om Wolves - Newcastle
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    23% på hemmaplan för Wolverhampton mot ett skadat Newcastle? Det är taget! Visst, Newcastle har ett ruggigt bra lag och man har börjat säsongen bra. Men nu spelade man Champions League i onsdags och där fick man en hård match mot Dortmund där man förlorade med 0-1. Isak blev skadad. Slitna spelare rent mentalt. Nu möter man Wolverhampton som är bra på kontringar och då tror jag det kan smälla i eget mål. Skulle inte bli förvånad om 1X räcker här.

    Här hittar ni mina andelar