Stryktipset Lördag 2 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 1 november 2019

Spännande matcher på helgens kupong! Dessutom 11 miljoner i jackpot. Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Arsenal 58%

Limpan väljer att spika Arsenal. Ett Arsenal som brottas med diverse problem och ett lag som åkte på torsk mot Liverpool i cupen på det snöpligaste settet man kan. Nu tror dock Limpan man kavlar upp ärmarna och vinner. Enligt honom är det i en sån här situation man löser 15 raka utan förlust. Den här matchen vinner man just på grund av att situationen är som den är. 

På emirates stadium existerar inga förluster

Man är bra hemma där man hittills inte förlorat. Wolves är organiserade men mot Arsenal blir det problem! Spännande också med Ljungberg som kommit bra in i truppen. Han har bra hand om de yngre spelarna och spås kunna ta över Arsenal i framtiden!

BB170304 ZS004

Ljungberg stortrivs i Arsenal. En ömsesidig kärlekshistoria.

Folkesson - West Ham 58%

Oj oj oj! Folkesson väljer alltså West Ham igen! Ett lag som svek senast. Men denna gång har han klara besked. Man maler ner ett Newcastle som just nu inte hör hemma i Premier League. West Ham har så pass bra trupp och riktigt spets. Potentialen att vara högt upp i tabellen finns men man har inte fått till det. 

Klasskillnad på lagens elvor

Men även om man går knackigt bör man besegra Newcastle hemma på London Stadium. Mattias nämner ordet "klasskillnad" och visst är det så. Newcastle är inte bra just nu och att få spiken till 58% är bra.

BB190302 ZX013

West Hams anfallare Sebastian Haller ser riktigt fin ut. Avgör han?

💣 Kupongens skräll

Limpar - Aston Villa - Liverpool X %

Aston Villa slog Wolves i cupen trots att man vilade 9 spelare inför matchen mot Liverpool. Limpar tror de kan mäkta med att knipa en poäng av Liverpool. Man förlorade senast med 3-0 mot City men man var länge med i den matchen men orkade inte hela vägen ut. Limpan nämner just cupen och hur skönt det kan vara med de matcherna då man kan rotera och få igång hela truppen. Villa har fin form och bara 1 av 5 hemmamatcher har slutat med förlust. De har ett spännande lag och starten i Premier League är bra!

Liverpool kan inte vinna för evigt

För Liverpool trillar segrarna in. Nu vann man även i cupen efter straffar mot Arsenal. Men Limpan nämner att det är nu som det ska upp till bevis. Man har fått en kanonstart men att hålla i det hela säsongen är svårt. Det här är typiskt en sån match som kan sluta 1-1 eller 2-2. Det är ingen lätt match även om Anders även tar med 2an så är värdet bra på X. Nackdelen för Villa är att kaptenen, Grealish, är osäker på spel här. Annars hel och fin trupp. I Liverpool kommer Keita saknas och frågan är hur cupavancemanget slet på truppen rent mentalt?

Se hur häftigt det såg ut när Liverpool avancerade i cupen:

Folkesson - Wolverhampton 15%

Mattias håller visserligen med Limpan om att Arsenal är fina hemma men han håller inte med om att turbulensen just nu är enbart positiv. Han tror istället att det kan vara ett jättefint läge för Wolverhampton som alltså står i otroligt låga 15%. Wolves som sänkt större lag än Arsenasl tidigare bör tas med på kupongen om man vill åt de stora pengarna!

Kryssa i alla tecken!

Wolves vilade dessutom många spelare i cupen mot Villa och kommer här som underdogs. Allt att vinna i den här matchen där man mycket väl kan knipa både en och tre pinnar. Folkesson målar i alla tecken i denna match och höjer ett varningens finger för Jimenez, Traore och de andra i tränare Santos spännande lag som spelar som bäst när de får kontra.

En återblick till hur det såg ut när Wolves slog City 2-0 på bortaplan kanske gör en mer sugen på X2 här:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Slutspel i Nations League - Så går Sverige vidare till EM 2020

EM-kval 12 november 2019

Skulle olyckan vara framme och Sverige missar topp-två i sin EM-kvalgrupp finns en livlina tack vare det nya formatet Nations League. Det kan vara knepigt att förstå hur systemet ... Läs mer

Spela 450 riskfritt på Rumänien Sverige

EM-kval 12 november 2019

Rumänien mot Sverige i en riktigt ödesmatch! Bäst att stilla nerverna med något bet i matchen. Betfair Exchange löser det genom att ge 450 kronor gratis att spela för när du ... Läs mer

Inför EM-kvalet » Rumänien vs Sverige

EM-kval 12 november 2019

Den kritiska ödesveckan är här. Precis som Bettingstugan förutspådde så kommer Sveriges öde avgöras i Budapest på fredag då man gästar Rumänien. Vi på Bettingstugan är redo. Laget ... Läs mer

Sätt in 100 kronor - få 400 kronor samt en Sverige-halsduk

EM-kval 11 november 2019

Även om det alltid är varmt och mysigt i stugan så drar kylan och mörkret in över Sverige. Vad passar då inte bättre än en halsduk att värma sig med? Det är precis vad du just nu ... Läs mer

Bettingstugan växer - Över 8000 medlemmar i Bettingstugans Facebookgrupp!

Ishockey 8 november 2019

Förutom att ta del av värdefullt innehåll till din betting på Bettingstugan.se så erbjuder vi även en Facebookgrupp där det bjuds på ännu fler speltips. Dessutom anordnas roliga ... Läs mer