Stryktipset Lördag 6 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 4 november 2021

Veckans Stryktips bjuder på en hel del kluriga matcher när kupongen innehåller hela tio matcher från Championship. Svenska Spel kryddar även kupongen med 15 miljoner i jackpot vilket gör raden högintressant. Två experter som grottat ner sig i denna är Weimer och Limpar som kommer med sina bästa spikar och skrällar till denna vecka.

⚽️ Stryktipset lördag 6 November

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League samt tio matcher från Championship. Inte nog med det har man 15 miljoner i jackpot på raden.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - West Brom (%)

Trean West Bromwich tar emot 14:e placerade Middlesbrough som kommer till denna match med två raka förluster. Kan Middlesbrough vända trenden här? Nej tror Limpan som spikar hemmalaget.

Limpar om West Bromwich - Middlesbrough på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

West Brom vann med 1-0 mot Hull och har fin form och bra fart. Ett riktigt bra lag tycker jag och de stormar mot Premier League. Middlesbrough tycker jag ser lite tröga ut och har en del problem. Min solklara spik blir på West Brom även om det finns risk att procenten går upp lite.

Weimer - Brentford (%)

I Premier League är det ett nykomlingsmöte mellan Brentford och Norwich där hemmalaget har fått en klart bättre start på säsongen. Weimer tror starten på säsongen spelar stor roll i detta möte.

Weimer om Brentford - Norwich på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Brentford möter ett dystert Norwich på alla sätt och vis. -22 i målskillnad och ett självförtroende kört i botten. Totalt sett är man det bättre laget, och framförallt har man den bättre känslan när man går in i denna match. 1.57 på oddset och 63% känns fint att spika, sen tycker jag man har mer spets i laget i exempelvis Toney men även Ghoddos som gjorde mål senast.

Veckans rader v

🔨 Kupongens skräll på Stryktipset

Limpar - Norwich (13%)

Limpan går emot Weimer här och väljer Norwich som sin skrällchans på kupongen. Såhär motiverar Anders tvåan på kupongen. 

Limpar om Brentford - Norwich på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Två nykomlingar i Premier League och även om Brentford börjat bättre så ska det inte skilja så mycket i styrka på lagen att man ska få 13% på Norwich. Jag tycker faktiskt att Norwich ändå steppat upp försvaret lite på slutet samtidigt som Brentford tappat fart. Det här blir säkert en tight historia. Jag helar den och hoppas på skrällen.

Weimer - Sheffield Utd (28%)

På Ewood Park tar hemmalaget Blackburn emot Sheffield Utd. Ett lag som ofta förekommer i Weimers analyser, denna vecka som veckans skräll.

  Weimer om Blackburn - Sheffield Utd på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Veckans spik förra veckan blir veckans skräll denna vecka. Det är dags för Sheffield Utd att vakna och inse att man har en trupp för toppen av Championship. Får man 28% på Sheffield Utd så hugger i alla fall jag, framförallt mot Blackburn som blandat och ger. Senast 0-7 mot Fulham samt rött kort på Van Hecke. Olsen spikar igen och Sheffield vinner denna till fin procent.

  BB140309 BB187

  Studaar Sheffield tillbaka?

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 6 November

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen! Dessutom får vi i vanlig ordning veckans jätteidiot och snack om Champions League. 

  Hålltider:

  00:01 Försnack - CL snack
  04:40 Förra veckans rader
  10:30 Crystal Palace - Wolverhampton
  13:49 Brentford - Norwich
  17:45 Coventry - Bristol City
  21:15 Raderna + spikar och skrällar
  27:37 Lika som bär
  28:30 Veckans jätteidiot

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 6 November

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Frågor och svar om Stryktipset 6 November

  ✅ Vilka matcher är det på Stryktipset 6 November?

   1. Crystal P - Wolves
   2. Brentford - Norwich
   3. Brighton - Newcastle 
   4. Barnsley - Hull 
   5. Birmingham - Reading
   6. Blackburn - Sheffield 
   7. Cardiff - Huddersfield 
   8. Nottingham - Preston
   9. Coventry - Bristol City
   10. Luton - Stoke
   11. Millwall - Derby
   12. Peterbor. - Fulham
   13. West Brom - Mboro

    Gå till Stryktipset

    ✅ Har Stryktipset 6 November någon jackpot?

    Ja, Stryktipset har 15 miljoner i jackpot.

    Gå till Stryktipset

    ✅ Kan man köpa andelar till Stryktipset?

    Absolut! Genom Svenska Spels tjänst spela tillsammans kan man precis som ordet säger, spela tillsammans! Man kan även köpa andelar av Bettingstugans spelläggare. Vi har mängder med fina vinster genom åren och satsar alltid allt för att träffa nya. 

    Ni hittar andelarna här

    ✅ Vilken match spelas 18:30 på Stryktipset?

    Denna vecka är det matchen Brighton - Newcastle som avslutar kupongen.

    Gå till Stryktipset

     Fler spelnyheter & kampanjer

     Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

     Premier League 26 november 2021

     Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

     Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

     Idol 26 november 2021

     Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

     Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

     25 november 2021

     Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

     De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

     Champions League 25 november 2021

     Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

     BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

     Premier League 19 november 2021

     Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer