• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 2 november 2023

Det har blivit dags för ny vecka. Denna gång med jackpot 13 miljoner och dessutom riktigt fina matcher med Arsenal, Newcastle, Brighton, Everton och mycket fler fina lag på kupongen. Missa inte spelstopp 16:00 på lördag och missa för guds skull inte Spikar och skrällar - denna gång med Bosse, Limpar och Weimer.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 4 NOVEMBER

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship. Dessutom med 13 miljoner i jackpot💰

🔨 Kupongens spik Stryktipset 4 November

Bosse Petersson - Wolverhampton (58%)

    Petersson om Sheff Utd v Wolverhampton
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Jag har letat och letat i gruvan, för det är svårt på den här kupongen. Men jag tror ändå mycket på Wolverhampton här mot Sheffield Utd. De möter ett dåligt Sheff utd. Jag har sett Wolves mycket och jag tycker de har mycket av det där som ett lag i form har. Sheff är desperata, de måste göra något hemma och då blir man sårbara. Hela psykologin säger att Wolverhampton gör 1-0 i 87nde minuten.

    Limpar -  Man City (80%)

    Limpar om Man City - Bournemouth
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Hör och häpna. Jag har en riktigt märklig spik här - Manchester City. De har en fin svit, de har ett fantastiskt lag. Hur ska de inte kunna vinna mot Bournemouth? Det är väl om de får två röda kort i första halvlek. De har bra bredd och de är till och med bättre i år än förra året. Rodri är kanske bästa mittfältaren i serien just nu och Doku har klivit in som bra ersättare till Mahrez med. Den går väl upp till 101% men det är bara att spika och gå vidare.

    Weimer - Stoke (55%)

    Weimer om Stoke - Cardiff
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Precis som Bosse hade jag riktigt knepigt denna vecka med att hitta lite lägre streckade fina spikar. Stoke är ändå ett lag jag tar i handen här. De möter Cardiff som visserligen är bra men bra mycket bättre hemma. Borta snittar man bara en poäng per match. Stoke kommer till den här matchen med tre raka segrar och det är mot bra lag. Det ryktas även om att Ramsey missar den här matchen på grund av sitt knä. Ett tungt avbräck för Cardiff i sånt fall då han är deras mest rutinerade spelare.

    Stryktipset tips v44

    Stryktipset vecka 44- experternas rader

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 4 November

    Bosse Petersson - Birmingham (25%)

    Petersson om Birmingham - Ipswich
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Wayne Rooney har inte fått någon bra start på säsongen. Nu möter man Ipswich som blir storfavoriter på den här kupongen. Jag tror ändå Birmingham nu fått några veckor som ändå gett något. En vecka utan matcher, då kan man prata ihop sig och sätta saker som tidigare inte hunnit sätta sig. Någonting säger mig att det kan bli en bra match av Birmingham som kan göra bra mtcher hemma.

    Här hittar ni mina andelar

    Limpar - Sheffield Utd (33%)

    Limpar om Sheffield Utd - Wolverhampton
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Min skräll går jag mot mina kollegor här. Det är stort S i den här skrällen. Sheffield Utd, det finns inget som talar för vinst men det är just därför det kommer ske. Ju mer man förlorar desto närmare en vinst kommer man. Man har gjort en del bra matcher även om det är mycket större förluster. Men nu vinner man till fina 21% vilket blir en kupongrensare.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Sunderland (30%) 

    Weimer om Swansea - Sunderland
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Det känns som man måste kliva nån större favorit och för mig blir valet Swansea. De är 11% överstreckade. Sunderland kommer till den här matchen med en 3-1 seger i ryggen mot Norwich. Swansea har bara vunnit 2 hemmamatcher i år. Sunderland är även det femte bästa bortalaget i serien. Gamla Tottenhamspelaren Jack Clarke är också i form med 9 mål på 14 matcher.

    Här hittar ni mina andelar