Stryktipset Lördag 9 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.45)

Premier League 8 november 2019

13 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli fin. Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar?

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Tottenham 69%

Limpan väljer att gå på Tottenham och spikar Londonklubben. Det var ett styrkebesked att vinna i Champions League med 4-0 borta mot Röda Stjärnan. Viktig match för Tottenham som inte går bra i ligan men måste vinna här nu. Kan Champions League-vinsten stärka laget här? Det tror Limpan. Han lyfter även fram att Spurs har en betydligt bättre trupp än Sheffield även om det är ett motstånd som har form.

Två trupper som är hyfsat intakta.

Son är redo för spel trots det röda kortet senast som alltså hävdes. Inga nya skador i truppen utan Pochettino har en trupp som kommer vara snarlik som den man hade mot Everton. Hugo Llorris är dock fortsatt borta vilket självklart är ett avbräck. Sheffield har inte heller några direkta skador i truppen och man kommer med fin form. Det kommer bli en hård och tät match men Limpan chansspikar med en vågad spik med tanke på vad han såg i Belgrad.

Harry Kane England Em2021 Skytteligan Odds

Kane avgör i London?

Folkesson - Leeds 84%

Folkesson gör som större delen av svenska befolkningen denna lördag. Leeds har hela 84% av folket bakom sig och det finns anledningar till det. Favoriter till att gå upp i Premier League och börjar komma igång ordentligt. Möter Blackburn som bara ska städas av. 

Glasklas spik oavsett procent

Det är en svår kupong och det är svårt att hitta spikarna men den här känns glasklar enligt Mattias. Leeds har 8 poäng på de senaste fyra matcherna och är på uppgång. Det är svårt att prata uppgång för Blackburn även om man vann senast. Laget ligger på en sextonde plats i tabellen och hade innan vinsten senast sex raka utan seger.

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

Jack Harrison satte 2-0 målet senast mot QPR. Som blev slutresultatet.

💣 Kupongens skräll

Limpar - Swansea 23%

13 miljoner på stryktipset och för att nå de stora pengarna behöver det komma någon skräll på kupongen och det gäller att hitta tecknen. Någon som har fingerfärdighet vad gäller skrällar är Limpan som denna vecka går på Swansea borta mot Sheffield Wednesday. 

Swansea har bra form och motståndet passar

Limpan tror på Swansea men sätter även dit ett kryss på kupongen. Laget är enligt honom organiserade och kan absolut störa Sheffield här med sitt fina kontringsspel. Ett lag som bör passa Sheffield dåligt. Formen på Swansea är dessutom god med två raka vinster.

BB191102 BB242

Såhär såg det ut när Swansea firade segern mot Wigan senast. En repris tror Limpan

Folkesson - Bournemouth 25%

Folkesson tror sig också ha hittat ett fint skrälläge i Newcastle där Bournmouth kommer på besök. Ett lag som saknar stöd av svenska folket men som Folkesson varnar för! Det är låg procent (25) på Bournmouth men Folkesson ger dem en 50/50 chans att vinna mot Newcastle som inte imponerar trots vinsten senast. 

King och Wilson trivs i sånna här matcher

Bournmouth har sylvassa forwards i King och Wilson som gillar att kontra. Vi får ett fint värde på bortalaget även om Folkesson väljer att även ha med X till sin 2:a. 

Såhär såg det ut när Bournmouth skrällde senast mot Manchester United:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer